Reaper - trial nebo freeware?
Pravidla fóra
Reaper - trial nebo freeware?
Někde a myslím že tady jsem četl že starší verze Reaperu jsou zdarma ale hlášku o trialu mají všechny vím že je to neomezené, ale jak je to tedy s tím zdarma? Jednou už se to tu řešilo že starší verze se smí používat zdarma, jinde zase že placení pro nekomerční používání je dobrovolné.
Re: Reaper - trial nebo freeware?
Reaper má lhůtu 30 dnů, po kterých se máš rozhodnout a buď reaper odinstalovat, nebo zaplatit licenci. Samozřejmě, že i když nezaplatíš, tak máš program plně funkční, ale myslím že ho používáš nelegálně. Já sám reper používám a licenci mám. Ono těch 40 dolarů za licenci není zas tolik.
Ted tohle je aspoň můj názor, který jsem získal po přečtení stránek reaperu a pár threadů v jejich fóru.
Tohle píšou na svých stránkách:
Ted tohle je aspoň můj názor, který jsem získal po přečtení stránek reaperu a pár threadů v jejich fóru.
Tohle píšou na svých stránkách:
If after 30 days you decide that REAPER is not for you, simply delete it.
If you decide that REAPER is for you, you must purchase a license.
Re: Reaper - trial nebo freeware?
Zdravím, pokud bys chtěl Reaper zadarmo, tak jsou to verze do 0,99 (sám takovou mám), ale jsou tam některá omezení a nevychytanosti. Mně tam nejvíce vadí nepřítomnost metronomu. Už jen kvůli bezproblémovému nahrávání s metronomem je lepší koupit nový release.
B.C. Rich Jr. V 7 ; Boss MT2, kabely Planet Waves, ... , Jazz III max grip, H3, Dadi 3 mm, Big Stubby 1 mm, Dunlop, Elixir, M-Audio Fast Track MK II