Tohle sice neni '51, ale vim že jí tam maj už docela dlouho (na Andělu) a vždycky sem si řikal že by se to mělo jmenovat Telebass...woro90-1 píše:Jazzmane, ty jsi někde objevil '51 precla? Pověz kde, to je nástroj, který už docela dlouho marně hledám, zajímá mě jak to s tím singlem zní... Sice to používá Sting, ale z jeho nahrávek těžko poznat co všechno se z toho dá vymáčknout, když používá jeden zvuk na všechno..
Elektroakustická nebo elektrická baskytara?
Pravidla fóra
- jakub.kubaaa
- Kontaktovat uživatele:
Re: Elektroakustická nebo elektrická baskytara?
Tohle JE PB model 51 a na tohle jsem před časem hrál v Německu, o žádném Andělu nic nevím
Hledám možnost hrát jazz v Praze. http://bandzone.cz/janbisek
Jednou jsem si na takový nástroj zahrál - ale jen obchodě a potichu. Jak známo, jeden singl brumí. Jde to nějak kultivovaně eliminovat ???
GK MB 150 S, GK MB 800
- P. Bass Hand Made / SPB1 p.u. - P Bass Hand Made / Bare Knuckle PB 58 p.u.
J. Bass Hand Made / Bare Knuckle 60 PE p.u.------P. Bass Hand Made/Lollar PB p.u. -- J. bass Hand Made/ Lindy Fralin p.u.
- P. Bass Hand Made / SPB1 p.u. - P Bass Hand Made / Bare Knuckle PB 58 p.u.
J. Bass Hand Made / Bare Knuckle 60 PE p.u.------P. Bass Hand Made/Lollar PB p.u. -- J. bass Hand Made/ Lindy Fralin p.u.
-
woro90-1
Snad jedině nehrát u zapnutého ponorného vařiče a podobných věcí, které hodně vyzařují, a omezit všechny další zdroje brumu. Když je možné používat zkreslení se singly na kytaře, na čisté base toho brumu přece nemůže být víc.
na brum si nepamatuji, asi to nebylo nic zásadního.woro90-1 píše:Snad jedině nehrát u zapnutého ponorného vařiče a podobných věcí, které hodně vyzařují, a omezit všechny další zdroje brumu. Když je možné používat zkreslení se singly na kytaře, na čisté base toho brumu přece nemůže být víc.
Hledám možnost hrát jazz v Praze. http://bandzone.cz/janbisek
woro ten stinguv model je v muzikeru na andelu, za takovy prachy nic moc ale