chtěl jsem se zeptat. Jaké používáte rezonanční blány. Máte speciálně kupovaní, nabo používáte jen převozky? A má to vůbec smysl, kupovat si rezonančky? Děkuji za zkušenosti
Rezonanční blány
Pravidla fóra
Rezonanční blány
Zdravím,
chtěl jsem se zeptat. Jaké používáte rezonanční blány. Máte speciálně kupovaní, nabo používáte jen převozky? A má to vůbec smysl, kupovat si rezonančky? Děkuji za zkušenosti
Re: Rezonanční blány
Já používám Remo Diplomat a myslím, že to smysl má...
a ona asi taky neni převozka jako převozka a druhá věc...rezonančky tak často neměníš (aspoň tedy myslim že ne
) takže je to investice dlouhodobá a myslím, že určitě ku prospěchu...můj názor
- Monikad
- Rádce
- Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17
Re: Rezonanční blány
Určitě má smysl kupovat rezo a stejně jako kolega, i já lobuji za REMO Diplomat.
V každém případě ale zvuk bubnu tvoří kopc věcí a samotný model rezo blány má na zvuk o moc menší vliv než hrací blána, než ldění obou blan, kvalitní korpus a dokonce i než technika úderu paličky.
V každém případě ale zvuk bubnu tvoří kopc věcí a samotný model rezo blány má na zvuk o moc menší vliv než hrací blána, než ldění obou blan, kvalitní korpus a dokonce i než technika úderu paličky.
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
" Co neuhraješ neukecáš!! "