Kvalitní HI-FI do 5000CZK

Dotazy, rady, zkušenosti ...
Odpovědět
wojmirek

Kvalitní HI-FI do 5000CZK

Příspěvek od wojmirek »

Dobrý den,

Nejsem náročný, proto mi bude stačit hifi věž do 5000KČ. Vím že za tu cenu neseženu žádné ''hlasivky'', ale byl bych rád kdyby jste mi pomohli vybrat něco, co je na tu cenu velmi slušné. Hlavně chci aby to hrálo líp, než má reprosoustava u PC :D.

Chtěl bych, aby věž obsahovala : USB port, Bass Boost a aby uměla přehrávat MP3.
Pomohli by jste mi prosím Vás něco najít ?
Děkuji moc.
wojmirek

Re: Kvalitní HI-FI do 5000CZK

Příspěvek od wojmirek »

Myslím si, že kdyby se prodávala tato HIFI věž u nás, byla by to pro mě asik jasná volba.

Poradíte mi prosím nějakou Vy ?
Děkuji moc.
jastud

Příspěvek od jastud »

No dost záleží co a kde na tom budeš přehrávat. Jestli klasiku, rock nebo techno. Jinak za 5000 asi nic extra kvalitního neseženeš. Možná z druhé ruky. Ony jen trochu solidní bedny začínají někde na těch 5000.
Při tanci nesmiju byt žadne prostoje
a hrať se musi aji na levne nastroje.
arcilucifer

Příspěvek od arcilucifer »

Přesně tak člověče za pět tisíc pořídiš micro systém a dle mého názoru je to všechno plus mínus podobné, je to spíš jako hudební kulisa, takhle jsem kupoval do dílny snad Hitachi či co to je, na kvalitni poslech to není, na podupávání při práci ano.

Jo, ale co mne kdysi celkem překvapilo a chtěl jsem to do ložnice, byla jedna mini věž od Onkyo, stala teda asi osm, přesny typ z hlavy nevim, ale dohledam.
Odpovědět

Zpět na „Ozvučování a osvětlování“