Vaše sny

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
DL
Kontaktovat uživatele:

Re: Vaše sny

Příspěvek od DL »

Adys301 píše:ta malcovo, co používá teď měla původně 3 HB, ale on si 2 vyndal, takže má jen 1 u kobylky, což mě fakt štve, protože není skoro slyšet
Nonsense :wink:

Malcolm je blbě slyšet, protože je potřeba, aby byl lépe slyšet Angus.
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
Adys301
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adys301 »

pořád ale nwm proč si ty dva vyndal.
Obrázek
MrB14ck

Příspěvek od MrB14ck »

Adys301 píše:pořád ale nwm proč si ty dva vyndal.
protože je nepotřeboval a vypadá to punkově? :lol:
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
DL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DL »

MrB14ck píše:protože je nepotřeboval a vypadá to punkově? :lol:
+1, pořád hraje rhythm, tak co by řešil :wink:
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
Adys301
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adys301 »

punk ? ne ac dc rozhodně ne. i když.. tyhle dvě písničky lidi přirovnávaj k punku. já se v tom nevyznám ani to neříkám :D

http://www.youtube.com/watch?v=BNIsKOwz ... re=related

http://www.youtube.com/watch?v=biaGJ_4r ... 8&index=13
Obrázek
DL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DL »

Adys301 píše:punk ? ne ac dc rozhodně ne. i když.. tyhle dvě písničky lidi přirovnávaj k punku. já se v tom nevyznám ani to neříkám :D
To, že to vypadá punkově, a to, že to zní punkově, jsou dvě různé věci.
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

Adys: taky sem si vyndal krk a stredovy snimac a punk opravdu nehraju :D
Sadam.S

Příspěvek od Sadam.S »

Koziáši, jak se hraje na kytaru bez krku? Docela bych to taky někdy zkusil :-P :mrgreen:
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

nojo, krkovy...sem proste zhnilec a nechtelo se mi to vypisovat :D
mtmccox
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mtmccox »

Sadam.S píše:Koziáši, jak se hraje na kytaru bez krku? Docela bych to taky někdy zkusil :-P :mrgreen:
Máš strunu na konci namotanou na špalíčku, a podle toho, jakej tón chceš, tak si ji natáhneš :)
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
frytol

Příspěvek od frytol »

DL píše:
MrB14ck píše:protože je nepotřeboval a vypadá to punkově? :lol:
+1, pořád hraje rhythm, tak co by řešil :wink:
Neměl na fet! _:D
DL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DL »

frytol píše:Neměl na fet! _:D
Pokud si dobře pamatuji, tak tam měl TV Jones. To bych mu ten fet rád zasponzoroval ;)
Mjkl
last.fm: Mjkl666
Bandzone: Mjkl666
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mjkl »

takže můj sen se splní do konce tohoto měsíce 8)
woro90-1

Příspěvek od woro90-1 »

Můj momentální sen je konečně dokopat debilní příkop za barákem, už z toho mám záda v tahu :evil: A taky abych ubastlil všechno co mám momentálně rozplánované (mandocaster pro Kamahla, havajku, duté V a kombo) a dal přijímačky. Něco z toho ale nejspíš musí padnout :D
MrB14ck

Příspěvek od MrB14ck »

woro90-1 píše:Můj momentální sen je konečně dokopat debilní příkop za barákem, už z toho mám záda v tahu :evil: A taky abych ubastlil všechno co mám momentálně rozplánované (mandocaster pro Kamahla, havajku, duté V a kombo) a dal přijímačky. Něco z toho ale nejspíš musí padnout :D
hele hlavně nezapomínej žes mi slíbil toho duosonica :lol:
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
woro90-1

Příspěvek od woro90-1 »

Slíbil jsem že rozměřím materiál jestli vůbec bude z čeho ho udělat, to je rozdíl :wink: Ale vypadá to, že je materiálu dost - ještě dlouho sice budu v R&D fázi, přemýšlet, kreslit a občas počítat, páč za světla makám na baráku a měl bych se učit na přijímačky, ale až bude čas bastlit, ozvu se, první várka bude havajka, mandocaster a tvůj duosonic, véčko musí počkat :)
MrB14ck

Příspěvek od MrB14ck »

woro90-1 píše:Slíbil jsem že rozměřím materiál jestli vůbec bude z čeho ho udělat, to je rozdíl :wink: Ale vypadá to, že je materiálu dost - ještě dlouho sice budu v R&D fázi, přemýšlet, kreslit a občas počítat, páč za světla makám na baráku a měl bych se učit na přijímačky, ale až bude čas bastlit, ozvu se, první várka bude havajka, mandocaster a tvůj duosonic, véčko musí počkat :)
dík - však jsem si dělal srandu žádný kvalty :) :wink:
www.black-audio.net
Teorge

Příspěvek od Teorge »

Obrázek
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Za stratocaster placatý a hranatý jak nějaká Ibana RG by se mělo zavírat do lochu :lol:
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

Demilich píše:Za stratocaster placatý a hranatý jak nějaká Ibana RG by se mělo zavírat do lochu :lol:
Normální aerodyne strat nic zvláštního :P

Obrázek
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“