NonsenseAdys301 píše:ta malcovo, co používá teď měla původně 3 HB, ale on si 2 vyndal, takže má jen 1 u kobylky, což mě fakt štve, protože není skoro slyšet
Malcolm je blbě slyšet, protože je potřeba, aby byl lépe slyšet Angus.
NonsenseAdys301 píše:ta malcovo, co používá teď měla původně 3 HB, ale on si 2 vyndal, takže má jen 1 u kobylky, což mě fakt štve, protože není skoro slyšet
protože je nepotřeboval a vypadá to punkově?Adys301 píše:pořád ale nwm proč si ty dva vyndal.
+1, pořád hraje rhythm, tak co by řešilMrB14ck píše:protože je nepotřeboval a vypadá to punkově?

To, že to vypadá punkově, a to, že to zní punkově, jsou dvě různé věci.Adys301 píše:punk ? ne ac dc rozhodně ne. i když.. tyhle dvě písničky lidi přirovnávaj k punku. já se v tom nevyznám ani to neříkám![]()
Máš strunu na konci namotanou na špalíčku, a podle toho, jakej tón chceš, tak si ji natáhnešSadam.S píše:Koziáši, jak se hraje na kytaru bez krku? Docela bych to taky někdy zkusil![]()
Pokud si dobře pamatuji, tak tam měl TV Jones. To bych mu ten fet rád zasponzorovalfrytol píše:Neměl na fet! _:D
hele hlavně nezapomínej žes mi slíbil toho duosonicaworo90-1 píše:Můj momentální sen je konečně dokopat debilní příkop za barákem, už z toho mám záda v tahuA taky abych ubastlil všechno co mám momentálně rozplánované (mandocaster pro Kamahla, havajku, duté V a kombo) a dal přijímačky. Něco z toho ale nejspíš musí padnout
dík - však jsem si dělal srandu žádný kvaltyworo90-1 píše:Slíbil jsem že rozměřím materiál jestli vůbec bude z čeho ho udělat, to je rozdílAle vypadá to, že je materiálu dost - ještě dlouho sice budu v R&D fázi, přemýšlet, kreslit a občas počítat, páč za světla makám na baráku a měl bych se učit na přijímačky, ale až bude čas bastlit, ozvu se, první várka bude havajka, mandocaster a tvůj duosonic, véčko musí počkat
Normální aerodyne strat nic zvláštníhoDemilich píše:Za stratocaster placatý a hranatý jak nějaká Ibana RG by se mělo zavírat do lochu