Stejne u NP2X-B i Silentu.Contact plating 0.2 µm Au
Contacts Brass (CuZn39Pb3)
Rozdíl mezi kabely?
Pravidla fóra
Re: Rozdíl mezi kabely?
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
0,2 je psychologický efekt. Já pamatuju že Siemens nožove mněly zlata 3 mikrony.
U canonů je cenový rozdíl větší.
U canonů je cenový rozdíl větší.
- Fade
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
- Kontaktovat uživatele:
To sice ano, ale zase je to rychleji dole 
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Teďkom sem se díval na kably co sem dostal se zlacenymi: na kuličce kaj tlačí perko v jackové mamině je zlato pryč 
Katastrofa!dalabo píše:Teďkom sem se díval na kably co sem dostal se zlacenymi: na kuličce kaj tlačí perko v jackové mamině je zlato pryč
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Tyjo, na to bych nehrál ani za nic, víš jak neblahej vliv to má na sustain ?dalabo píše:Teďkom sem se díval na kably co sem dostal se zlacenymi: na kuličce kaj tlačí perko v jackové mamině je zlato pryč
No tak tam vůbec nemuselo byt když se odře ne ??
Jasně chráni to před korozí je pravda když sme měli skušebnu ve sklepě permoníku kapala tam voda ze zdi všecko bylo rezle nebo měděnka kromě zlata a chromu.
Jasně chráni to před korozí je pravda když sme měli skušebnu ve sklepě permoníku kapala tam voda ze zdi všecko bylo rezle nebo měděnka kromě zlata a chromu.
-
DexterBzuk
Já si teď koupil tenhle http://kytary.cz/monster-cable-s100-i-21/HN101507/ a ten na sobě nemá zlato vůbec a hraje hezky.
Ale ten kabel nemá hrát. Ten má přenést jen to, co se do něj pustí a nic nepřidat, neubrat a nezabarvit. Nic víc, nic míň a přesto je to poslání velice těžké.DexterBzuk píše:Já si teď koupil tenhle http://kytary.cz/monster-cable-s100-i-21/HN101507/ a ten na sobě nemá zlato vůbec a hraje hezky.
Většina z nás je divných, těch normálních je třeba se bát.
Je mi tolik. kolik mi je, manželka však tvrdí, že maximálně tak 15 a i to je prý někdy přehnané
-
DexterBzuk
Nemá hrát? Já si ho normálně natáhl na akustiku, a zvuk lepší než s nylonkama řekl bych.
"já si teď koupil" napiš za rok dva co ten kabel vydržel. Novej funguje i bespeco nebo planet.
-
DexterBzuk
No v tom nebyla úplně pointa.
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
Pokud se někdo chová ke kabelům jako hovado, dá se zničit i kvalitní kabel. Ona by “fungovala“ i prodlužka do záduvky, kdyby jsi na ni napájel jackydalabo píše:"já si teď koupil" napiš za rok dva co ten kabel vydržel. Novej funguje i bespeco nebo planet.
-
DexterBzuk
Asi tak. Spíš mě to nejdřív tak udivilo, páč i kabel za 100 korun si hraje na to, že má zlatou špičku a najednou kabel za tisíc ani náznak. Já si dřív myslel, že je to kvůli vodivosti, tady jsem četl akorát proti korozi, což mi přijde trošku nadbytečné. Zrovna se mi do ruky dostala 40 let stará akustika o kterou se nikdo nijak hezky nestaral a skoro ani náznak...
Ona to bude záležitost spíš pro hifisty. Daleko více udělá kvalita samotných konektorů a kabelu.
Výzva pro lidi od Plzně: Máte doma někdo nějaký kabel, který je z hlediska kvality přenosu opravdu hodně (slyšitelně) špatný? Jestli ano, SZ prosím. Rád bych to slyšel.
Výzva pro lidi od Plzně: Máte doma někdo nějaký kabel, který je z hlediska kvality přenosu opravdu hodně (slyšitelně) špatný? Jestli ano, SZ prosím. Rád bych to slyšel.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Bias je slovo, ne zkratka.
Ja driv takove mel, byly to ty nejlevnejsi rady Bespeco, nevim ani, jestli se jeste delaji. A oproti kabel Planet Waves (ta rada se zlacenim) to byl velky rozdil.
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Nevíte, jak jsou na tom kabely Warwick rock cable? Používám je odjakživa a nenapadlo mě je měnit, ale zas nechcu jen kvůli porovnání kupovat drahej kabel... jak na to teda sou?
Ibanez Iron Label, ENGL Thunder, Blackheart, Epiphone, Yamaha, Korg, Boss, Dunlop, M-Audio, Planet Waves, ORX
Die liebe ist ein wildes tier. (Rammstein - Amour)
Die liebe ist ein wildes tier. (Rammstein - Amour)
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
Vzhledem k tvému vybavení by jsi si drahým kabelem vůbec nikam nepomohl, takže můžeš v klidu zůstat u těch warwicků.Kuliman píše:Nevíte, jak jsou na tom kabely Warwick rock cable? Používám je odjakživa a nenapadlo mě je měnit, ale zas nechcu jen kvůli porovnání kupovat drahej kabel... jak na to teda sou?
hele já jsem měnil kabel už 4x. vždy se poškodily, vynechávaly. teď mám warwicka a vše je v pohoKuliman píše:Nevíte, jak jsou na tom kabely Warwick rock cable? Používám je odjakživa a nenapadlo mě je měnit, ale zas nechcu jen kvůli porovnání kupovat drahej kabel... jak na to teda sou?