Opravy aparátů
-
honza-krejci
Re: Opravy aparátů
Zdravím! Potřeboval bych poradit. Mám hybridní kombo Marshall VS65R a zničehonic začlo strašně chrčet a praskat....nevím co stím a tak hledám někoho, kdo by to dal do kupy....okolí Jihlavy, díky moc
Autorizovaný servis Praha Music Center : http://www.pmc.cz/kontakty.asp
-
boycalledtrash
Přelampování Praha - zítra
Ahoj, omlouvám se za zbytečný thread, ale mám problém, odešly mi lampy a zítra máme u Plzně koncert, bohužel se v lampách ještě moc nevyznám a nikdy jsem se v kombu nehrabal.. Zítra pojedeme přes Prahu, nenajdu tam někde někoho kdo by mi pomohl přelampovat a samozřejmě od koho bych nové lampy mohl koupit (zítra dopoledne), nevíte o něčem? Mám Peavey Classic 30. Moc díky za pomoc
Re: Přelampování Praha - zítra
Co takhle po ceste zajet k panu Vladykovi (Rockwell) do Vrane nad Vltavou? Uplne po ceste to nemate, ale na jeho servisni sluzby jsem slysel prevazne chvalu. kazdopadne bych mu zavolal predem.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
-
boycalledtrash
Re: Přelampování Praha - zítra
Děkuju moc, už mu píšu...
Nemate nekdo tip na spolehlivej servis pro tranzitorovy zeslovace v Praze? Diky moc za doporuceni...
Ing. Pergner nebo Richard Ledvina.
Zdravim,hledam nejakeho borce na Vychode Cech co by byl ochoten se mi podivat na muj aparat Ashton Viper30...nechci se v tom stourat,ja sem na todle maslo.Problem vidim ze kdyz dam clean...hraje to se skreslenim..kdyz dam hrat se skreslenim,hraje to padivne !!Chlupatej zvuk hnusnej tfuj...snad to sou jen odesle lampy....najde se nakej borec na Vychode Cech a jestli ne , nevedeli byste kde se podivat ? Dekuji za pripadnou odpoved
Kytara: ESP VIPER CAMO, LTD 600 VIPER
Aparat: EVH 5150 III 100W, Mesa Boogie oversized 4x12
Efekty: ???
Aparat: EVH 5150 III 100W, Mesa Boogie oversized 4x12
Efekty: ???
-
Kreff
- Bandzone: http://bandzone.cz/trailertrash
Nemate nahodou kontakt na nekoho, kdo opravuje repra v Praze?
DIky
DIky
Gibson LP junior/HIWATT Lead 100R
Zdravím, hledám nějaký servis v jižních čechách. Nevíte někdo aspoň o jednom?
Díky
Díky
Zdravím,potřeboval bych někoho v sev.čechách,nechce se mi až do Prahy. Lampový Fender.Dejte mi prosím tip, dík.
-
hynek89905
Dobrý den.Opravuji staré lampové aparáty. Telefon. 728 529 401. Děkuji.
Dobrý den, nezná někdo někoho z Hodonína kdo by byl schopný opravit zesilovač?
Laney 65W HCM
Epiphone les paul jr vs
Digitech Distortion Grunge
Dunlop 0,72 mm
Epiphone les paul jr vs
Digitech Distortion Grunge
Dunlop 0,72 mm
-
hynek89905
Jsem z Dačic o jaký zesilovač se jedna.Muj telefon 728 529 401.Nashledanou.
Trochu mně zaráží že tu skoro nejsou skušenosti s autorizovanými servisy. Mně třeba příjemně překvapil pan Konvička (Louny) oprava koncáku v dobrém termínu, cena taky slušná.
Ahoj, nevíte prosím vás někdo o nějakém dobrém opraváři reproduktorů v severních Čechách? Většina odkazů je na opraváře z Moravy a to je přece jenom trochu z ruky.Díky
Zdar, mám kombo LANEY LV200 a neni úplně 100%, na zkreslenej v něm něco chčí, reverb nefunguje, a poťáky by taky chtěli vyměnit, prostě potřebuju někoho kdo ho dá do pořádku 
Jsem z Příbrami.
Nevíte o někom?? popř. proč by reverb nemohl fungovat a to chrčení??
Díky
Jsem z Příbrami.
Nevíte o někom?? popř. proč by reverb nemohl fungovat a to chrčení??
Díky
Posílam kontakrt na opraváře hudebních aparatur,zesilovačů, reproduktorů, komb, lampových aparátů,efektů a některých kláves z Plzně: 604 724 449
-
hranatybraska
- Bandzone: http://bandzone.cz/papndekl
Kdyby někdo potřeboval opravit lampový aparát, Východní čechy: 777 304 776
Oprava aparátu
Dobrý den,
mám problém se svým reproboxem, mám 4x12" a hraje mi jen jedna strana, resp. 2 repráky (svisle). Sháním někoho ze severních čech, nejlépe okres Teplice-Ústecký kraj, kdo by mi aparaturu dal do pořádku.
Díky
mám problém se svým reproboxem, mám 4x12" a hraje mi jen jedna strana, resp. 2 repráky (svisle). Sháním někoho ze severních čech, nejlépe okres Teplice-Ústecký kraj, kdo by mi aparaturu dal do pořádku.
Díky