CRATE Flex Wave
Pravidla fóra
- kovi
- Kontaktovat uživatele:
CRATE Flex Wave
Zdravim, chlapi... Tak co si myslíte o týhle "nový" serii? Nehrál už jste na to někdo? Chystám se na nákup nový hlavy a jelikož si nemůžu dovolit lampu, přemýšlim nad nějakým bazarovým hybridem, nebo tranzistorem. A právě flex wave mě jako novinka zaujala...zkusim ještě zalovit na youtube. Jinak díky za postřehy...
postrehu zatim asi moc nebude...
vzhledem k tomu, ze sem na CRATE (predchozi modely) slysel hodne chvaly tak bych se do toho nebal jit...
vzhledem k tomu, ze sem na CRATE (predchozi modely) slysel hodne chvaly tak bych se do toho nebal jit...
Guitar : Ibanez RG 350EX (DiMarzio Neck, Bridge PUs)
Amplification : Bugera 333, Ibanez TN412A Thermion
----------------------------------------------------------------------------
BandZone - Strain-Through - Alternative Metal? HC?
BandZone - SKAliSKA Ska/Punk
BandZone - Disagree of despair Alternative Metal
Amplification : Bugera 333, Ibanez TN412A Thermion
----------------------------------------------------------------------------
BandZone - Strain-Through - Alternative Metal? HC?
BandZone - SKAliSKA Ska/Punk
BandZone - Disagree of despair Alternative Metal
Já mám Crate VTX200S, který už taky patří do FlexWave a super, zatím žádný problém. Nikde žádný náznak šumu ani chrčení. Ani když to ohulim na plný pecky. Což jsem zkusil jednou a už mám utrum
Myslím, že jsem narušil statiku našeho paneláku
Měl jsem možnost ho srovnat s Peavy Valveking a ten Crate se mi líbí víc, má přírozenější tón, u clean je kulatější... No řek bych že ikdyž je to tranzistor, tak má víc vlastností lamp... Ale to je samozdřejmě jen můj názor.... 
Ibanez RG370DX
Digitech RP250
Crate FW120/212
GuitarRig Mobile
Digitech RP250
Crate FW120/212
GuitarRig Mobile
- kovi
- Kontaktovat uživatele:
Tohle jsou celkem optimistický názory:) Tak díky za ně. Přišetřim ještě 2000 a půjdu do toho. Na nějakým (nejspíš americkým) webu jsem tu novou hlavu FW viděl v přepočtu za 4500, no neni to k pláči? Já jsem uplně původně uvažoval na PowerBlockem, jelikož mám mulťák, ale pořádná krabice je pořádná krabice:)) ještě je možnost, že bych prodal mulťák, ale nechci riskovat, že bude mít ta hlava blbý MOD efekty apod. ještě bych mohl litovat. Na bazaru jsem taky nic zajímavýho nenašel. Mno, kdyby jste někdo poradil...poděkuju:)