Buty - František

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
drStanek

Buty - František

Příspěvek od drStanek »

Myslíte, že existují taby v GP 5 na tuhle písničku ??

Chtěli by jsme ji zahrát ve skupině, ale bez not a tabů, pro všechny nástroje ,co v tom hrajou nevíme ,jak na to :cry: .

Předem díky za kladné odpovědi :wink:
"Nejlepší žena je tlustá žena, protože si na jejím těle můžete nahrnout ňader, kolik chcete a kde chcete." (Ivan Mládek)

"Nudíte se? Kupte si medvídka mývala.."

"Dammit, I want Narnia to be realllll. If only. Oh, and the world of Harry Potter. Fuck ya."
Demilich

Příspěvek od Demilich »

ja to hraju:

G C Emi G Ami Hmi Ami D

Když si tady u těch akordů budeš zpívat text, tak to na to napasuješ vpohodě :) Když jsem to zvládl já :lol: :o

EDIT: + http://www.akordy.sk/piesen.ltc?interpret=4&piesen=19
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
drStanek

Příspěvek od drStanek »

Jasně, ale mě šlo právě jen o to, jestli to existuje v GP .....Tam jsou totiž většivou napsaný všechny nástroje jak v tabech, tak v notách (tušim že v tejhle písničce hrajou bicí, akustika, píšťala, elektryka a klávesi) ..... Akordy jsem si na to našel taky, jenomže podle těch hraje jen kytara :? .... ale stejně dík za odpověĎ .... :wink:
"Nejlepší žena je tlustá žena, protože si na jejím těle můžete nahrnout ňader, kolik chcete a kde chcete." (Ivan Mládek)

"Nudíte se? Kupte si medvídka mývala.."

"Dammit, I want Narnia to be realllll. If only. Oh, and the world of Harry Potter. Fuck ya."
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“