Superior Drummer
Pravidla fóra
Superior Drummer
Dobrý den,můžete mi někdo poradit. Mám jak EZdrummer tak i superior drummer. Jde mi jen o takovou blbost a to je to, že v superior drummer nejsou vzhledově tak hezký bicí sady jako v ezdrummeru. Nevíte někdo jestli se dá v superior drumer nějak změnit vzhled těch bicích ( aby nebyly jen černo šedý) ale aby byly krásný jako v ez drummer? Díky moc za radu
Beny
Beny
Ibanez GRG 17DX
Ibanez AEG 10E
Line 6 POD X3 live
Hartke KM 100
Yamaha KX 49
Vocalist Live Pro - Digitech
Ibanez AEG 10E
Line 6 POD X3 live
Hartke KM 100
Yamaha KX 49
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Re: Superior drummer
Sorry ale tohle mě rozbilo, chceš na to hrát nebo čumět? Důležitý je snad zvuk, ně? Obzvláště u SW synthu.
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
Atkins píše:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sorry ale tohle mě rozbilo, chceš na to hrát nebo čumět? Důležitý je snad zvuk, ně? Obzvláště u SW synthu.
Pochopitelně že jde o zvuk ale na druhou astranu nechápu,když lepší super drummer vypadá hnusně než jeho předchůdce
Ibanez GRG 17DX
Ibanez AEG 10E
Line 6 POD X3 live
Hartke KM 100
Yamaha KX 49
Ibanez AEG 10E
Line 6 POD X3 live
Hartke KM 100
Yamaha KX 49
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Zjevně přesunuli energii trochu jinam (zvuk například)
tohle bych fakt neřešil...
P.
P.
Díky Pavli..... jen mě zajímalo jestli tam je nějaká možnost změny skinu nebo ne.
Dík
Dík
Ibanez GRG 17DX
Ibanez AEG 10E
Line 6 POD X3 live
Hartke KM 100
Yamaha KX 49
Ibanez AEG 10E
Line 6 POD X3 live
Hartke KM 100
Yamaha KX 49
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No o možnostech změny skinu fakt nevím - já ten soft neznám. Jen jsem podotknul
P.
P.
Ahoj - zajimal by mne u Superior Drummer jak velky je rozdil mezi jednotlivymi instalacemi. Zda je maximalni instalace se vsemi "bleed" nejak vyrazne odlisna od ostatnich - je totiz dost obsahla a zabira na disku hodne mista.
Diky za odpoved s.
Diky za odpoved s.
Ja mam EZ drumer,jak POP ROCK tak I Drum Kit From Hell,a sice je to vzhledove hezky,ale nedaj se stim nic delat co se zvuku tyka,je tam sice na vyber asi ze 6ti kopaku avirblu atd,ale dalsi upravy nejdou,coz me u takovyho programu dost mrzi,proto shanimtoho superiora,ale nevim kde se da stahnout.U DKFH jsou upravit jen hlasitsti acelkovej zvuk,a ty hlasitosti jeste nejdou u vsech cibelu,jinak pouzivam kopak,virbl ,aprecody s POP/ROCK a cinelys DKFH ajeste jeden nedostatek,Neda se nastavit intenzita humanizeru(tzv,lidskej faktor)takze bud je vyplej,coz je jako vsechny automaty,strojove presny,nebo ho zapnes,a uz to chrlychyby v sile uderuna muj vkus az moc,Potykame se s nedostatkem zivejch budeniku uz 3 roky,hrajem Death Core,aje to doost narocny na nohy,ne rychlostne ale v technice,Ale na druhou stranu automat neodmlouva,zahraje co chces,nechlasta chodi na zkouzky,ana koncikach nemusis zvucit bubny,coz veciniu zabere nejvic casu
Ahoj... nevíte někdo, zdá se v superior drummeru dá k jednotlivým bubnům přiřazovat např. reverb atd.?
Ibanez GRG 17DX
Ibanez AEG 10E
Line 6 POD X3 live
Hartke KM 100
Yamaha KX 49
Ibanez AEG 10E
Line 6 POD X3 live
Hartke KM 100
Yamaha KX 49
- wreptile
- Bandzone: http://bandzone.cz/ghostface
1)Přímo v interním mixeru SD, kde na inserty navěšíš interní efekty SD.
2)Přeroutovat požadované zvuky do samostatných stop, na které už nasadíš jakékoli VST.
2)Přeroutovat požadované zvuky do samostatných stop, na které už nasadíš jakékoli VST.
Kytara: Epiphone SG G400 | Kawai Aquarius s krkem Jackson
Basa: Squier Precision Bass modded
Snímače: DiMarzio Tone Zone, Kawai zebra hb
Box: Marshall 1936
Hlava:Randall RH 50T
Efekt: Joyo Vintage Overdrive, KOKKO Compressor, Rowin Noise Gate, Twinote Boogie Distortion, Boss SD-1, Artec Analog Delay, Behringer DD300, KOKKO Linear Boost
Bezdrát:AKG WMS40 Pro
GHOSTFACE - rock 'n' roll / post hardcore
http://bandzone.cz/ghostface
KOFE-IN - pop / rock
http://bandzone.cz/kofein
Basa: Squier Precision Bass modded
Snímače: DiMarzio Tone Zone, Kawai zebra hb
Box: Marshall 1936
Hlava:Randall RH 50T
Efekt: Joyo Vintage Overdrive, KOKKO Compressor, Rowin Noise Gate, Twinote Boogie Distortion, Boss SD-1, Artec Analog Delay, Behringer DD300, KOKKO Linear Boost
Bezdrát:AKG WMS40 Pro
GHOSTFACE - rock 'n' roll / post hardcore
http://bandzone.cz/ghostface
KOFE-IN - pop / rock
http://bandzone.cz/kofein
A jak se dá tenhle zvuk přeroutovat do stopy? Například zvuk virblu chci vložit do stopy a následně na něj použít reverb.. Používám cubase 5.wreptile píše:1)Přímo v interním mixeru SD, kde na inserty navěšíš interní efekty SD.
Hudba si vyžaduje své přednosti, které nemají kompromisy.
Ahoj, tak ten bod č. 2 je mi jasnej a tak jsem to dělal. Jen je to pracnější a zdržuje to.
Mrknu se přímo v tom mixu ale vím, že už jsem se tam před tímto datezem díval a žádný reverb jsem tam nenašel.Pouze nějaký brány, equailzery atd.
Mrknu na to ještě jednou.Díky
Mrknu se přímo v tom mixu ale vím, že už jsem se tam před tímto datezem díval a žádný reverb jsem tam nenašel.Pouze nějaký brány, equailzery atd.
Ibanez GRG 17DX
Ibanez AEG 10E
Line 6 POD X3 live
Hartke KM 100
Yamaha KX 49
Ibanez AEG 10E
Line 6 POD X3 live
Hartke KM 100
Yamaha KX 49
Přesně! Já taky nenašel reverb, a myslim že tohle je dost důležitej efekt pro bicí. CElkem se divim, že tam není..Benulin píše:Ahoj, tak ten bod č. 2 je mi jasnej a tak jsem to dělal. Jen je to pracnější a zdržuje to.
No tak tam opravdu žádnej reverb neni.....Myslim si že u tak kvalitního softwaeru je to velké nedokonalost.
A abych si pokaždé když chci na třískáč přidat reverb musel samotný třískáč zkopírovat do extra audio stopa a pak ho k tomu přiřadit mne unavuje. No nic no.Hold jiná možnost není.
A abych si pokaždé když chci na třískáč přidat reverb musel samotný třískáč zkopírovat do extra audio stopa a pak ho k tomu přiřadit mne unavuje. No nic no.Hold jiná možnost není.
Ibanez GRG 17DX
Ibanez AEG 10E
Line 6 POD X3 live
Hartke KM 100
Yamaha KX 49
Ibanez AEG 10E
Line 6 POD X3 live
Hartke KM 100
Yamaha KX 49
Zajímalo by mně, jestli to umí tento VST pro kontak http://www.stevenslatedrums.com/.
Pokud ano, tak mi zase neni jasný, jestli nemusim mít každý bubínek a činel v samostatní midi stopě. Ptrotože si nedovedu představit, když mám v jedné midi stopě všechny bubny, jak bych jednotlivé bubny přiřadil ve VST. Tzn. např. na notě C kopák, na notě D třískáč atd.
Pokud ano, tak mi zase neni jasný, jestli nemusim mít každý bubínek a činel v samostatní midi stopě. Ptrotože si nedovedu představit, když mám v jedné midi stopě všechny bubny, jak bych jednotlivé bubny přiřadil ve VST. Tzn. např. na notě C kopák, na notě D třískáč atd.
SSD reverb ma, bici muzes mit v klidu v jedne stope. Kazdymu cinelu ci bubnu (nebo zpusobu uderu na nej) je prirazena nota. A to mapovani jde samozrejme menit.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
To znamená, že přímo v SSD v jednotlivých oknech daných bubínků a činelů si můžu nastavit danou notu, kde je obsažen daný buben? Stejným způsobem jako v kontaktu přiřazuju k danému nástroji kanál?
Díky
Díky
Ibanez GRG 17DX
Ibanez AEG 10E
Line 6 POD X3 live
Hartke KM 100
Yamaha KX 49
Ibanez AEG 10E
Line 6 POD X3 live
Hartke KM 100
Yamaha KX 49
Zde http://www.stevenslatedrums.com/index.p ... &Itemid=61
nic takového nevidím, kde bych nastavil notu dle midi stopy. Pouze vidím kanál.
Jedině že by to bylo jinde v nastavení a né v tomto hlavním okně.
nic takového nevidím, kde bych nastavil notu dle midi stopy. Pouze vidím kanál.
Jedině že by to bylo jinde v nastavení a né v tomto hlavním okně.
Ibanez GRG 17DX
Ibanez AEG 10E
Line 6 POD X3 live
Hartke KM 100
Yamaha KX 49
Ibanez AEG 10E
Line 6 POD X3 live
Hartke KM 100
Yamaha KX 49
Tak dnes jsem přišel kde je v superior drummer reverb. Kdyby to někoho zajímalo tak udělam mini tutoriál.
No jasně, mě to zajímá.Prosím o nějaký tutoriál
) Zd.
Ibanez GRG 17DX
Ibanez AEG 10E
Line 6 POD X3 live
Hartke KM 100
Yamaha KX 49
Ibanez AEG 10E
Line 6 POD X3 live
Hartke KM 100