Výběr bicích: Sonor Select, Pearl Vision, Mapex Meridian

Bicí soupravy, činely, hardware, ...
Odpovědět
tom.batoh

Výběr bicích: Sonor Select, Pearl Vision, Mapex Meridian

Příspěvek od tom.batoh »

Zdravím,
psal jsem nedávno o koupi této soupravy http://www.audiotek.cz/product-46526-so ... -sun-burst. Už jsem jen čekal až bude dostupné, a jak jsem tak čekal, začal jsem přemýšlet, a tak jsem dospěl k třem top adeptům, teda již zmiňované Sonory Select, a dále http://www.audiotek.cz/product-33512-ma ... teel-burst nebo nejlépe v tomto rozpoložení http://www.audiotek.cz/product-33548-ma ... teel-burst a joko poslední jsou tyto http://www.drumcenter.cz/eshop/6-pearl- ... 72090.html, které se ještě v ČR neprodavají, ale co není, určitě každou chvíli bude. Rád bych se zeptal, které jsou podle vás ty nej. Vím, že je to hodně subjektivní, ale chci slyšet váš názor. Obzvlášť těch, kteří mají s nějakou sadou zkušenosti. A tedy bych chtěl slyšet, kterou byste jsi vybrali vy. Nejlépe je seřadit od nejlepší k těm méně zajímavým. Děkuji za každý názor. :D
Naposledy upravil(a) Nero dne 19.05.2011 13:21, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upraven název
Johnnnnnnnnnny
Kontaktovat uživatele:

Re: Výběr bicích číslo 2

Příspěvek od Johnnnnnnnnnny »

Mám ty Mapexy meridian maple a jsem hodně spokojen. Bubny super, hardware mohutnej, akorát kopáky bych řekl, že ty Sonory maj lepší. Vyzkoušej si to na krámě
ať to šlape!
Monikad
Rádce
Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17

Re: Výběr bicích: Sonor Select, Pearl Vision, Mapex Meridian

Příspěvek od Monikad »

Pokud se mám vyjádřit k těmto jmenovaným soupravám tak jen uvedu, že jsem měla možnost někdy 14 dní zpátky "sjet" ty PEARL VISION a velmi mě to překvapilo. Myslím kladně překvapilo. Má to perfektní a osobitou barvu zvuku a poměrně hutný sound. A to jsem je měla v jedné půjčené zkušebně k dispozici jako "erár" s převozkami. nechci ani domýšlet, jak by to musel být skok dopředu, kdybych to oblanila po svém a měla čas si pohrát s laděním!!
Jo, a ač ctitelka klasických rozměrů, tak jsem měla tu "malou" sadu, tedy kopák 20" a tomy 10-12-14".... jen ten bubínek mi nějak neseděl......
Myslím tedy, že už se v ČR prodávají :wink:
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
tom.batoh

Příspěvek od tom.batoh »

Monikad píše:Pokud se mám vyjádřit k těmto jmenovaným soupravám tak jen uvedu, že jsem měla možnost někdy 14 dní zpátky "sjet" ty PEARL VISION a velmi mě to překvapilo. Myslím kladně překvapilo. Má to perfektní a osobitou barvu zvuku a poměrně hutný sound. A to jsem je měla v jedné půjčené zkušebně k dispozici jako "erár" s převozkami. nechci ani domýšlet, jak by to musel být skok dopředu, kdybych to oblanila po svém a měla čas si pohrát s laděním!!
Jo, a ač ctitelka klasických rozměrů, tak jsem měla tu "malou" sadu, tedy kopák 20" a tomy 10-12-14".... jen ten bubínek mi nějak neseděl......
Myslím tedy, že už se v ČR prodávají :wink:
Super, díky za názor. Ale myslím, že to byla ta starší řada Pearl vision tedy VMX, protože tu novou VML jsem opravdu ke koupi v ČR nenašel. :D
Monikad
Rádce
Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17

Příspěvek od Monikad »

tom.batoh píše:Super, díky za názor. Ale myslím, že to byla ta starší řada Pearl vision tedy VMX, protože tu novou VML jsem opravdu ke koupi v ČR nenašel. :D

To možná jo.... ta souprava byla jako nová, ale je fakt že hlavně proto, že to koupila jistá firma jako součást výbavy zkušebny a nikdo na to moc nehrál, ani to nikam netahal.... ale zase to bylo nakoupené před míň jak rokem, co vím od té firmy....takže fakt nevím. jsem si jistá jen tím VISION ale ty písmenka za tím už fakt ne...sorry :roll:
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
Odpovědět

Zpět na „Bicí nástroje“