Mam bednu 2x12 s V30 60w repro, 16 Ohm kazdy, zapojene tak ze cela bedna ma 8Ohm (paralel?
Ako som tu vycital, tak by nebol problem zapojit tam namiesto jedneho V30 napriklad G12T 75 alebo Classic Lead 80, mam pravdu? Musia byt ale tiez 16Ohm alebo nie?
No a dalsia vec, mate s tymto niekto skusenosti? Tie V30 mi na metalovejsom skresleni (vlastne aj na nizsom, taky normal rokec asi) zneju dost neprijemne, v stredovych polohach mi cosi pili usi, mozno to zasahuje trosku aj do takych neprijemnych vysok. Je to akoby nepekne skreslenie repraku v stredoch alebo co. Prejavuje sa to ked si bednu nasmerujem na seba, ked je normalne na podlahe a hra mi 'do noh' tak to nevnimam. Efekt sa ciastocne vytrati ked stiahnem stredy hodne dole, co zase kazi zvuk celkom. Skusal som to aj na bedni ESH 4x12 s V30 a efekt bol podobny, naopak na bedni Marshall 1960cosi (neviem ake su v nej v reali repro,musim zistit) sa mi zvuk pacil viac, mal sice menej 'tela' ale ten neprijemny efekt pri skresleni tam nebol, takze to cele posobilo jemnejsie a menej ostro. Tak mi napadlo skombinovat V30 a ten G12T alebo co tam je, pripadne mi byvaly majitel hlavy hovoril ze dobre hrala v kombinacii V30 a Lead 80. Skusali ste nieco taketo? Mohlo by to fungovat?
Diky