No, myslel jsem to spíš tak, že když ten zesilovač má potenciometry na ovládání výstupní hlasitosti, tak když je "neohulim", na výstup pak nepoleze těch 350W, ale poměrně méně - podle toho, jak to nastavím. Není tomu snad tak? Alespoň v tuto myšlenku již asi 12 let věřím a zatím fungovala

. Jen jsem znejistěl, když tu někde někdo zmínil, že chce vidět jak bude někdo provozovat 100W bedny na 200W zesilovači a že to nelze, jelikož tím bedny odpálí. Možná v případě, že zesilovač nemá ovládání hlasitosti, ale v tomto případě?
1) Ohledně zesilovače (toho T.Ampu) - je to výhodná koupě staršího modelu (okolo 3000 Kč), nový stoji asi 7000 Kč, což si myslím, že na zesilovač není zase tak málo, ale pravda ... ani to není nijak moc.
2) S tím APart zesilovačem, co jsem zmiňoval, jsem zatím zkoušel efekt BOSS MZ-2 a to hrálo dobře, hlasitě. Fungoval by tak i BOSS DS-2? Pochopil jsem, že se ten efekt chová jako předzesilovač, alespoň MZ-2 se tak choval.
3) Slušný mix ... jak se to vezme - je to stará plečka 16ti lajnové LOČESO, ale hraje ... Do začátků si myslím, že stačí - dva mikrofony na zpěv, basa, kytara, případně klávesy a vstup z notebooku (ve zkušebně). Pravda, trochu naddimenzované, ale to ničemu nevadí - maximálně je negativum 15kg váhy

.
4) A ohledně toho jak se uslyšíme - tahle sestava zatím bude jen do zkušebny, kde stejně nebude k hnutí a bedny určitě nenamířím do zdi. Na případné koncerty chci tyhle dvě bedny použít jako odposlechy (kytara, basa), což by mělo při 150W RMS stačit se slabším zesilovačem (třeba ten APart (jeden odposlech) a ještě by se nějaký další sehnal) a koupit silnější (optimálně PA 350W) k tomu T.Amp zesilovači, které pak budou namířené na obecenstvo ... ale to je ještě budoucnost

, ale když už se nabízí zesilovač, proč toho nevyužít?
A na druhou stranu abych to shrnul - když se tato metoda hraní neodvědčí a nebude to dosahovat kýžené kvality, tak celej ten systém dokážu využít na další akce na pouštění hudby atd. Takže kdyžtak se koupí komba nebo stacky, ale zatím k tomu nevidím důvod - vždyť přeci kombo je jen reproduktor se zesilovačem a většinou zabudovanym OD efektem (případně dalšími) dohromady ... To se mi moc nelíbí a na to, abych těď kupoval stack nemám dostatek financí. Tady to mám extra a navíc na víc nástrojů najednou (mám tedy ovládání na jednom místě, nemusí se lítat všude možně a seřizovat hafo potenciometrů na různých místech). Navíc mixák má dva monitory, takže na ty se poté mohou zapoijt i odposlechy pro basu a kytaru.
Opravdu myslíš, že to není štastné řešení? Mně to přijde lepší než komba.