Medeli DD506 - návod
Pravidla fóra
Medeli DD506 - návod
Zdarec. Nevíte někdo kde se dá sehnat, popř. stáhnout Návod k obsluze na Medeli DD506.?
Bohužel můj byl někde ztracen.Díky
Bohužel můj byl někde ztracen.Díky
Re: Medeli DD506
Napiš mi mail na kajda.kolin@centrum.cz a já se pokusím ho někde vyštrachat v počítači 
Mapex Orion, Paiste 2002, double Mapex Falcon
- Monikad
- Rádce
- Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17
Re: Medeli DD506
KELY: Zeptám se jinak: na co ten návod potřebuješ??
Zkus tady nahodit otázku a myslím, že tu společně odpově´d najdem. Tuhle sasdu už nemám, ale měla jsem ji doma nějakou dobu už dřív...... 
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
Re: Medeli DD506 - návod
Potřeboval bych se něják domluvit s různým nastavením zvuku, hlasitosti různých přechodů a činelů.
Našel jsem ten manual v AJ ale nikde ho nemůžu najít v CZ. Nevíte o něčem?http://www.muzasound.com/download/DD506 ... 100225.pdf
Našel jsem ten manual v AJ ale nikde ho nemůžu najít v CZ. Nevíte o něčem?http://www.muzasound.com/download/DD506 ... 100225.pdf
Co vim z vlastní zkušenosti, tak k temu modulu českej návod neni, já ho mám taky jen anglickej. Jinak přeju hodně štěstí a pevny nervy, já je mám už po třetí na reklamačce.
Tak to nevím jak ty, ale já jsem je kupoval od ověřeného českého prodejce..
Měl jsem u toho Anglický a Český návod k použití. Zatím jsou naprosto v pohodě. Uvidíme časem.
Měl jsem u toho Anglický a Český návod k použití. Zatím jsou naprosto v pohodě. Uvidíme časem.
Já je mám z kytar a českej manuál k modulu u nich nebyl a 2x mi u nich přestal fungovat kopák a teď nedávno mi vypadla jedna zóna na bubínku. Ty předchozi dvě poruchy byli jen vypadnuty kabely, ale radši sem je nerozdělával, protože nevim jestli nemaj náhodou ty šrouby zaplombovany. Teď to bude určitě to sami.
http://uloz.to/1509443/manuál MEDELI.rar
Mapex Orion, Paiste 2002, double Mapex Falcon
- Monikad
- Rádce
Pokud se kupje věc na českm trhu, je v Obchodním zákoníku povinnost prodejce opatřit výrobek českým návodem k obsluze.saft píše:Co vim z vlastní zkušenosti, tak k temu modulu českej návod neni, já ho mám taky jen anglickej. Jinak přeju hodně štěstí a pevny nervy, já je mám už po třetí na reklamačce.
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Akorát myslím, že ne povinností koncového prodejce, ale velkoobchodníka, potažmo distributora, ne? Bohužel na to kolikrát dost kašlou.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- Monikad
- Rádce
Nero píše:Akorát myslím, že ne povinností koncového prodejce, ale velkoobchodníka, potažmo distributora, ne? Bohužel na to kolikrát dost kašlou.
Ano i ne..... distributor je de fakto prodejce
Obchodní vztah je jasný ZÁKAZNÍK - OBCHOD Co je dál už není podstatné. když se něco podělá, jdu také reklamovat do obchodu a ne k nějakým dodavatelům toho obchodu ( a mám 30 dní na to aby mi tu reklamačku vyřídili). tedy návod v rodné řeči té země, kde to prodejce nabízí, je povinnost prodejce!!!!
Skoro 20 let jsem se živila obchodnickou prací jako manažerka prodeje.... bchodní zákony a právo mám celkem v malíčku
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Moje pointa spočívala v tom, že když distributor maloobchodníkovi český manuál nedá, tak ten si ho stěží vycucá z prstu...
Btw, pro kytary.cz jakožto distributora Celestion jsem překládal jejich návodo-letáčky, to byla fakt sranda
Nicméně jsme poněkud OT.
Btw, pro kytary.cz jakožto distributora Celestion jsem překládal jejich návodo-letáčky, to byla fakt sranda
Nicméně jsme poněkud OT.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- Monikad
- Rádce
Nero píše:Moje pointa spočívala v tom, že když distributor maloobchodníkovi český manuál nedá, tak ten si ho stěží vycucá z prstu..... Nicméně jsme poněkud OT.
Jasně OT....no je to tak, jen s tím rozdílem, že namísto cucání z prstu holt obchodník na krámě musí masírovat svého dodavatele, případně výrobce, eventuelně shánět překladatele a zařídit překlad na své triko, jinak mu hrozí mastná pokuta od ČOI.