Hartke - názory
Pravidla fóra
- seba330
- Bandzone: bude
Hartke - názory
mam dotaz, chtel bych si koupit Hartke LH 1000 a chtel bych vyuzit pokud mozno plny vykon, jde to v kombibnaci s HX 41O nebo se bude muset dokoupit dlasi box?
diky za nazory, rady a sorry nikde jsem to nenasel, tak zakladam nove tema ...
diky za nazory, rady a sorry nikde jsem to nenasel, tak zakladam nove tema ...
Cort C4H (EMG MMTW, EMG MMTW)
Cort gb15
Squier by Fender Affinity Fat Strat HSS (kdo by měl zájem, PRODÁM za 3000!!)
Cort gb15
Re: Hartke - názory
Jde, ale hodně ztratíš na výkonu. Zesík má odpor 4 ohmy a bedna 8
- seba330
a kdyz k tomu pripojim HX410 s HX115??
Cort gb15
Cort gb15
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
ImpedanciDurin píše:Jde, ale hodně ztratíš na výkonu. Zesík má odpor 4 ohmy a bedna 8
Pokud má každý po 8 Ohmech, tak pak pojedeš naplno.seba330 píše:a kdyz k tomu pripojim HX410 s HX115??
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
ImpedanceNero píše:ImpedanciDurin píše:Jde, ale hodně ztratíš na výkonu. Zesík má odpor 4 ohmy a bedna 8![]()
"Jde o komplexní veličinu popisující zdánlivý odpor součástky a fázový posuv napětí proti proudu při průchodu harmonického střídavého elektrického proudu dané frekvence."
– wikipedia.org
To snad není takové zlo, napsat odpor, ne? - seba330
a myslite, ze Hartke se dá pouzit na metal?
Cort gb15
Cort gb15
Třeba David Eleffson z Megadeth hraje na aparáty Hartke a hraje metal, takže řekl bych, že to asi jdeseba330 píše:a myslite, ze Hartke se dá pouzit na metal?
Odzkoušej sám a uvidíš, jestli ti sedí
- whisoure
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/dondak
- Kontaktovat uživatele:
Já mám, box od metloše, neni to teda HX. Už si ale nevzpomenu co to bylo abych ti dal odkaz. No mě to samozřejmě vychválil, jak jinak, ale myslim že sem to poslouchal a neznělo to špatně. Ale jak říkám je to papír. Na HX jsem ještě nehrál ale mezi VX XL jsou rozdíly velký. On se někdo ozve kdo to má. Na Muzikus.cz je recenze na LH1000 myslim, že se tam píše i o HyDrive.
Fender Am. Deluxe JAZZ 08'|Greco Jap. PRECISION 76´|Fender Am. Deluxe DIMENSION HH V 13'|Breedlove RETRO D/ERe 08'|Squier Affinity TELECASTER 13'|Stamar DREADNOUGHT ?? 
https://facebook.com/stevensofficialpage
Markbass LITTLE MARK TUBE|Ampeg SVT-212AV|Hartke HD210
https://facebook.com/stevensofficialpage
Markbass LITTLE MARK TUBE|Ampeg SVT-212AV|Hartke HD210
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Zlo to není, zlo jsou jiné věci, ale je to věcně nepřesné. Odpor není impedance, stejně jako indukčnost není induktance a kapacita není kapacitance. Odpor je pouze jednou ze složek určující impedanci, kterážto je komplexní veličinou. Středoškolská fyzikaDurin píše: Impedance
"Jde o komplexní veličinu popisující zdánlivý odpor součástky a fázový posuv napětí proti proudu při průchodu harmonického střídavého elektrického proudu dané frekvence."– wikipedia.orgTo snad není takové zlo, napsat odpor, ne?
http://www.wikiskripta.eu/index.php/Ele ... _impedance
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Impedance? Odpor... kdo to řeší? 
Osobně jsem používal Hartke (HA řadu) do popu, rocku i metalu. S tím jak to hraje není žádný problém. Spodky to prostě mělo dostačující a co do středů se nic vytknout nedalo. Jsem toho názoru, že Hartke a Ampeg má zvuk stejné charakteristiky, ale s tím někteří asi nebudou souhlasit... U LH řady by mi vadil asi omezený equalizér (ale čím míň hejbátek tím míň pokaziš zvuk)
Pokud by byl s tímhle problém, dá se vyřešit ,,krabičkou´´
Krom toho ta watáž je více než dostačující.
Osobně jsem používal Hartke (HA řadu) do popu, rocku i metalu. S tím jak to hraje není žádný problém. Spodky to prostě mělo dostačující a co do středů se nic vytknout nedalo. Jsem toho názoru, že Hartke a Ampeg má zvuk stejné charakteristiky, ale s tím někteří asi nebudou souhlasit... U LH řady by mi vadil asi omezený equalizér (ale čím míň hejbátek tím míň pokaziš zvuk)
Pokud by byl s tímhle problém, dá se vyřešit ,,krabičkou´´
Krom toho ta watáž je více než dostačující.
Gallien Krueger RB1001, Kustom Deep End 410, S.b.Fender JazzBass, Compresor Samson16C, Monster Cabell
A chuť do hry...
A chuť do hry...
Jesli máš dobrou bednu/bedny a rezervu výkonu tak se Hartke nemusíš bát na žádný styl.
Špatný dojem s Hartke a všeh levnějších apců se vytvořil proto že každý mladý jouda kupuje slabší aparát co mu nestačí ani do klubu a zabije nejhorší bednou na trhu
Špatný dojem s Hartke a všeh levnějších apců se vytvořil proto že každý mladý jouda kupuje slabší aparát co mu nestačí ani do klubu a zabije nejhorší bednou na trhu
Řekl bych, že určitě. Teď je docela trend mít Warwick box a Hartke zesík.seba330 píše:a myslite, ze Hartke se dá pouzit na metal?
Já teda jedu vše od Warwicka, ale mám od hartke pre amp s Bass attack funkcí / shape funkcí a nemůžu si to vynachválit - toto jsem viděl, že mají přímo Hartke komba a zesíky.
- seba330
diky za rady, moc mi to pomohlo 
ted uz jenom takova mala drobnost, nasetrit asi 37 000 a je moje
ted uz jenom takova mala drobnost, nasetrit asi 37 000 a je moje
Cort gb15
Cort gb15