To mi povidej, mame ted jednu pisnicku, kde najednou z plne palby hraju jen sam a vzdycky si rikam, jestli se mi to nerozbilo nebo jestli to nemam spatne prepnutyMcKozias píše:hyenik: jo tak..jasny...jo to znam, nastavim si zvuk v kapele kde docela sedi ale kdyz na to hraju sam uz to neni ono
DAR Future Breed Machine FBM-100H
Pravidla fóra
Re: DAR Future Breed Machine FBM-100H
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Z těch novejch ukázek co dal Ola na youtube to zní dost dobře hlavně pro hodně hluboký ladění (a samozřejmě nejen pro ně)
Jackson DKMG (Dimarzio D-Activator, PAF 36th anniversary)
akustika Cort AD 850CE
Line 6 POD X3 Live
kabel fender
akustika Cort AD 850CE
Line 6 POD X3 Live
kabel fender
Zní pěkně, ale u tohodle videa bych neřekl že to zní nějak o moc jinak, než co bylo na trhu už před lety. Dost mi to připomíná Meshuggah zvuk co měli už dávno, snad z těch Vetta 2? Ty první vidka zněly tak víc exotičtěji, což je lepší
Ale poslouchal jsem to na jiných PC reprech než mám u svého stolního PC na které jsem zvyklý... (to jen kdybych mluvil bollocks)
Ale poslouchal jsem to na jiných PC reprech než mám u svého stolního PC na které jsem zvyklý... (to jen kdybych mluvil bollocks)
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
Hele on ten zvuk Meshuggah neni náhoda je to totiž natáčený v jejich studiu kde Jocke Skög (Meshuggah) pomáhal s mixem. Taky ten aparát byl dělanej v podstatě na míru Meshuggah (což vyplývá trochu z názvu páč Future Breed Machine je i název jedný jejich písničky). To jen tak pro menší zákulisní info 
Jackson DKMG (Dimarzio D-Activator, PAF 36th anniversary)
akustika Cort AD 850CE
Line 6 POD X3 Live
kabel fender
akustika Cort AD 850CE
Line 6 POD X3 Live
kabel fender
Recenze jak Brno
hahahh. Přijde týpek a zahraje na to country, pak přijde tmavší pán. Toho kdybych potkal, tak odhazuju peněženku a zdrhám. Oba to šmrdlají na standard E. Těžce nemetalová recenze metalového aparátu. Nebo snad tenhle typ není dělaný na "zvuk jako tank"?
Já bych recenzi dělal typem, jo, čistý to umí a teď si ukážem nějaký osmistrunný a sedmistrunný kila v různých laděních, pořádný palm-muting dlouhý, ať se ví, jak to reaguje, zavazbit, středy dolů nahoru, sólíčko a čus.
Takové šmrdlání na standard E mě u těchhle zesíků fakt nezajímá, vás snad jo
A teď obligátní otázka
Je to dobrý na metal? 
Já bych recenzi dělal typem, jo, čistý to umí a teď si ukážem nějaký osmistrunný a sedmistrunný kila v různých laděních, pořádný palm-muting dlouhý, ať se ví, jak to reaguje, zavazbit, středy dolů nahoru, sólíčko a čus.
Takové šmrdlání na standard E mě u těchhle zesíků fakt nezajímá, vás snad jo
A teď obligátní otázka
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
je fakt, ze na todle mohlit hodit neco meshuggah, na to ten zesak je..
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
Hustokrutí kluci ladí H a níž...Nevím, že by bylo někde napsané, že je to aparát jenom na metal. Dobrý aparát by měl umět zahrát všechno.
Jojo, určitě si hodně lidí hrající country, blues, jazz, nebo lehkej rock, koupí zesák od DAR.

Tady na té ukázce zní pěkně

Tady na té ukázce zní pěkně
To je škoda, že už jen tak málo lidí vzpomíná na ty časy, kdy se metal hrál v E.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Bias je slovo, ne zkratka.
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
tendle metla se hraje i dnes v ecku...ale djent zni holt blbe ve standartu no
Thrasheři nezapomínajíBummer píše:To je škoda, že už jen tak málo lidí vzpomíná na ty časy, kdy se metal hrál v E.
V cem je to skoda?Bummer píše:To je škoda, že už jen tak málo lidí vzpomíná na ty časy, kdy se metal hrál v E.
Tak s tim bych si dovolil nesouhlasit. Dokonale univerzalni aparat (stejne jako kytara, snimac nebo reprak) neexistuje. Vzdycky ma silnejsi a slabsi stranky.bubucci píše:Dobrý aparát by měl umět zahrát všechno.
I kdyz si pamatuju prihodu kdy Roman Pokorny se zamiloval do cisteho kanalu triple recta a malem prodaval svoje 30W boutique žabky
Me ten tmavsi pan prisel povedomy, ...a taky ze jo. Dela pravidelne dema pro Tone Merchants. Vcetne metalovych podladenych. Tenhle DAR aparat neni tvoje cilovka (ty se mas divat po FBM treba)demilich píše:Přijde týpek a zahraje na to country, pak přijde tmavší pán. Toho kdybych potkal, tak odhazuju peněženku a zdrhám. atd ...
Takze si jenom predvedl typicke ignorantstvi, ...., kvuli kteremu se napr. mmjuz neustale naváží do metalu.
takze diky za podporu v tom ze vsichni metalisti nejsou dementi
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
Nic není dokonalé, spíš jsem to myslel tak, že pokud si vezmu tele nebo strata, nakroutím crunch a samozřejmě umím hrát např. blues, tak ten aparát by to měl zahrát. Je jasné, že to neplatí u všech a samozřejmě jsou některé ''one trick pony''. Tady u těch DAR to očividně jde.Tak s tim bych si dovolil nesouhlasit. Dokonale univerzalni aparat (stejne jako kytara, snimac nebo reprak) neexistuje. Vzdycky ma silnejsi a slabsi stranky.
I kdyz si pamatuju prihodu kdy Roman Pokorny se zamiloval do cisteho kanalu triple recta a malem prodaval svoje 30W boutique žabky
Není zač. Já jsem to všecko myslel taky strašně vážně, žejo.hyenik píše:Tenhle DAR aparat neni tvoje cilovka (ty se mas divat po FBM treba)
Takze si jenom predvedl typicke ignorantstvi, ...., kvuli kteremu se napr. mmjuz neustale naváží do metalu.
takze diky za podporu v tom ze vsichni metalisti nejsou dementi
Ach jo... Holt se budu muset smířit s tím, že co nevysvětlím na celou A4ku a zahrnu do toho aji základy své víry v svět a to, jaký jsem človek, to bude otočeno proti mě a z mé osoby udělán debil. Je mi to ale jedno, klidně mě mějte za debila. Kdybyste měli trochu empatie a pamatovali na to, kdo hlášky typu "je to dobré na metal" říkal, věděli byste. Takhle víte prd a jen myslíte a neznáte mě a píšete o mě bollocks, vy chytrolíni.
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
- Stanley06
- Rádce
- Kontaktovat uživatele:
ten "inside look" je moc pěkný
jak to není v normální hlavě tak to sice vypadá jako nějaký laboratorní měřák, ale ona to není klasická hlava a je dobře že někdo přišel s něčím novým 
St.Anley Tube Amps
stavba a úpravy elektronkových zesilovačů
FB profil - Poslední model - Krank Lead Rack - Video demo
stavba a úpravy elektronkových zesilovačů
FB profil - Poslední model - Krank Lead Rack - Video demo
docela by mě zajímalo nakolik vyjdou ty koncový triody a jestli to někdo ještě vyrábí
Dobří umělci kopírují ti nejlepší kradou. - Pablo Picasso

BTW, Meshuggah na novym albu NEpouzili DAR. A co je jeste rpekvapivejsi, pouzili VST AmpRack (nebo jak se to jmenuje) z Cubase.
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus