kde koupit repro

Aktivní reproboxy, pasivní reproboxy, zesilovače, ...
HAMPMAN

kde koupit repro

Příspěvek od HAMPMAN »

cau vsici:)! mam jeden problem:( ... mam 2 reproboxy a kombo roland cube 15xl.Po netu jsem zhanel repro ale nikde jsem nesehnal.. na netu maj nejmenší 10" a ja potřebuji 2x6"(nebo6.5-to je jedno je to delané pro obojí)a 1x8".ty 6.5" mohou byt jaka koliv značka ale ten 8" jsem chtel celestion (neco lepšího než je v rolandu od výroby).Diky za rady! :)
BUSTER
Kontaktovat uživatele:

Re: kde koupit repro

Příspěvek od BUSTER »

HAMPMAN píše:cau vsici:)! mam jeden problem:( ... mam 2 reproboxy a kombo roland cube 15xl.Po netu jsem zhanel repro ale nikde jsem nesehnal.. na netu maj nejmenší 10" a ja potřebuji 2x6"(nebo6.5-to je jedno je to delané pro obojí)a 1x8".ty 6.5" mohou byt jaka koliv značka ale ten 8" jsem chtel celestion (neco lepšího než je v rolandu od výroby).Diky za rady! :)
jooo brácha... ja se taky nedockal odpovedi! :( :( :(
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

Duplicitní účet, stačí si pročíst to, co jsi psal, brácho... A to, že oba máte capslock na jménu je taky zavádějící.
Zkus checkovat bazary, ale takové malé kytarové prcky tam budeš shánět asi blbě.
Naposledy upravil(a) Prejdák dne 24.05.2011 20:58, celkem upraveno 1 x.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Prejdák - zesilovace-a-reproboxy/repro-poradte-prosim-t25339.html
Asi to je jen povedená familie... :mrgreen:
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

Dobře, až napíšu nějaký absolutní nesmysl, mám dvě sestry, které by to mohly napsat místo mne. :mrgreen:
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

To víš - nechť si udělá obraz každý sám podle sebe :D
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
core88
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od core88 »

HAMPMAN:
v těch repro boxech a v tom combu nějaký repra sou ? jestli je chceš jen vyměnit tak to asi moc mít smysl nebude , v takovejdle velikostech se vyloženě kytarový repra snad ani nedělaj . zkus se podívat tady http://www.hadex.cz/ozvuceni--reprodukt ... a-stredove jen předem řikam že to nejsou kytarový repra
EDIT: jen si vybírej ty repra co maj citlivost 92db nebo víc (ideal je někde okolo 100db)
Dobří umělci kopírují ti nejlepší kradou. - Pablo Picasso
Obrázek
BUSTER
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BUSTER »

core88 píše:HAMPMAN:
v těch repro boxech a v tom combu nějaký repra sou ? jestli je chceš jen vyměnit tak to asi moc mít smysl nebude , v takovejdle velikostech se vyloženě kytarový repra snad ani nedělaj . zkus se podívat tady http://www.hadex.cz/ozvuceni--reprodukt ... a-stredove jen předem řikam že to nejsou kytarový repra
EDIT: jen si vybírej ty repra co maj citlivost 92db nebo víc (ideal je někde okolo 100db)
on uz nema ucet.. ale na hadexu jsem se uz dival a zadný dobrý zprávy :( .. (jedine tento Q397 - ale 300kč :shock: :( ) ty 6,5" repro se delaj kytarový, ale delaj je jen firmy a davaj je do svých výrobků .. např. stagg10ga ... to me právě napadlo že by treba nekdo mel toho staga(nebo neco jineho) a treeba by se mu to posralo a zbyl by mu reprak.. tak ze bych se s nim domluvil... ale jak tak vidim... asi nic takovýho nesezenu:( ..
core88
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od core88 »

BUSTER píše:
on uz nema ucet.. ale na hadexu jsem se uz dival a zadný dobrý zprávy :( .. (jedine tento Q397 - ale 300kč :shock: :( ) ty 6,5" repro se delaj kytarový, ale delaj je jen firmy a davaj je do svých výrobků .. např. stagg10ga ... to me právě napadlo že by treba nekdo mel toho staga(nebo neco jineho) a treeba by se mu to posralo a zbyl by mu reprak.. tak ze bych se s nim domluvil... ale jak tak vidim... asi nic takovýho nesezenu:( ..
a nebo mi ještě napadlo kouknout se po nějakejch strarších teslách z rozhlasu nebo nebo nějakýho rádia . To máš pravdu že ty 6.5" se cpou do těch malejch mrzáků na cvičení ale to taky nebude čistokrevný kytarový repro , to bude spíš nějaká čínská masovka a cpou to pak do kde čeho . ale ikdyž kvalitou s jim asi budou dost blížit
Dobří umělci kopírují ti nejlepší kradou. - Pablo Picasso
Obrázek
BUSTER
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BUSTER »

core88 píše:
BUSTER píše:
a nebo mi ještě napadlo kouknout se po nějakejch strarších teslách z rozhlasu nebo nebo nějakýho rádia . To máš pravdu že ty 6.5" se cpou do těch malejch mrzáků na cvičení ale to taky nebude čistokrevný kytarový repro , to bude spíš nějaká čínská masovka a cpou to pak do kde čeho . ale ikdyž kvalitou s jim asi budou dost blížit
.. škoda noo :( nicmene tam budu mít zatim ten jak jsem už tady zmínil (je to nejaka stará sracka ze SSSR :( a upříme ... s**e me ze tam budu mit reprak ze SSSR!:( ( ale hraje docela pekne :D:D:D:D) nicmene VAS VŠECHNY PROSÍM : KDYBYSTE NEKDO MEL DOMA 6,5" REPRO Z KOMBA DEJTE VEDET ! :) DIK
woro90-1

Příspěvek od woro90-1 »

BUSTER píše:.. škoda noo :( nicmene tam budu mít zatim ten jak jsem už tady zmínil (je to nejaka stará sracka ze SSSR :( a upříme ... s**e me ze tam budu mit reprak ze SSSR!:( ( ale hraje docela pekne :D:D:D:D) nicmene VAS VŠECHNY PROSÍM : KDYBYSTE NEKDO MEL DOMA 6,5" REPRO Z KOMBA DEJTE VEDET ! :) DIK
Tak je to s****a nebo hraje pěkně? :roll: A radši starý reprák ze SSSR, který přežil a nejspíš ještě přežije spoustu let, než to nejlevnější z ČLR, co za půl roku zhebne. Ale čína je přece daleko víc cool.
BUSTER
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BUSTER »

woro90-1 píše:
BUSTER píše:.. škoda noo :( nicmene tam budu mít zatim ten jak jsem už tady zmínil (je to nejaka stará sracka ze SSSR :( a upříme ... s**e me ze tam budu mit reprak ze SSSR!:( ( ale hraje docela pekne :D:D:D:D) nicmene VAS VŠECHNY PROSÍM : KDYBYSTE NEKDO MEL DOMA 6,5" REPRO Z KOMBA DEJTE VEDET ! :) DIK
Tak je to s****a nebo hraje pěkně? :roll: A radši starý reprák ze SSSR, který přežil a nejspíš ještě přežije spoustu let, než to nejlevnější z ČLR, co za půl roku zhebne. Ale čína je přece daleko víc cool.
heh:D .. no on hraje pekne ale nemam rad SSSR
syneda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od syneda »

já mám jeden 6,5 reprák přímo z toho staga, střelím ti ho jestli chceš
BUSTER
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BUSTER »

syneda píše:já mám jeden 6,5 reprák přímo z toho staga, střelím ti ho jestli chceš
:-0 oo ty jsi bůůh :) ! :D ok :) za kolik ? a jak hraje?
arcilucifer

Příspěvek od arcilucifer »

Obrázek
BUSTER
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BUSTER »

arcilucifer píše:Obrázek
? :D co jee?:D
woro90-1

Příspěvek od woro90-1 »

Když tak nenávidíš SSSR, že nutně potřebuješ vyměnit slušný reprák sovětské výroby za hrozný šmejd, který je odjinud, nechtěl by ses toho repráku zbavit mým směrem? :wink:

arcilucifer: Lasciate ogne speranza, voi ch'intrate :wink:
BUSTER
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BUSTER »

woro90-1 píše:Když tak nenávidíš SSSR, že nutně potřebuješ vyměnit slušný reprák sovětské výroby za hrozný šmejd, který je odjinud, nechtěl by ses toho repráku zbavit mým směrem? :wink:

arcilucifer: Lasciate ogne speranza, voi ch'intrate :wink:
:D ja se ho nechcu zbavit.. (dokonce to mam uz udelané podle velikosti na baterku - on totiž nema vzadu magnet takze sem to udelal na míru aby se me tam vesel... ..ale říkal sem si že by mohl hrat nejakej líp..(ale to uz by se me tam nevesla:( )-- i tak mam problem kam dat trafo..:( --? to je špatné když je hned u cívky že?
Jester
Rádce

Příspěvek od Jester »

BUSTER píše: :-0 oo ty jsi bůůh :) ! :D ok :) za kolik ? a jak hraje?
Udělal bys mi laskavost a přestal vkládat smajlíky v poměru dva smajlíky na tři slova? Tady už nejsme ve třetí třídě základní školy, kdy to možná bylo cool.
BTW s bráchou máte naprosto stejný psaný projev. Nejste náhodou jednovaječná dvojčata? :wink:
BUSTER
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BUSTER »

Jester píše:
BUSTER píše: :-0 oo ty jsi bůůh :) ! :D ok :) za kolik ? a jak hraje?
Udělal bys mi laskavost a přestal vkládat smajlíky v poměru dva smajlíky na tři slova? Tady už nejsme ve třetí třídě základní školy, kdy to možná bylo cool.
BTW s bráchou máte naprosto stejný psaný projev. Nejste náhodou jednovaječná dvojčata? :wink:
:roll: ježííš :lol:
Odpovědět

Zpět na „Zesilovače a reproboxy“