AXL NA začátky?

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Adys301
Kontaktovat uživatele:

Re: AXL NA začátky?

Příspěvek od Adys301 »

já vim že axl je sh*t, ale stejně, moje první elektrická kytara. no je pravda, že hraju na tu kytaru hned jak přijdu ze školy.. a hraju na ní dost dlouho. buď nějaký kraviny co se mi honí hlavou( a 3 jsou možná celkem použitelný riffy :D) a jinak si hraju rockové klasiky. na bazar koukám každej den, hlavně se ohlížím po les paulech. ale asi nemám šanci si něco sehnat .. finance. ale stejně mi přijde blbý si koupit další elektriku, když hraju teprve od půlky února. zatim jsem spokojenej s tim, co mám a že vůbec něco mám
Obrázek
minibb

Příspěvek od minibb »

Tak jen cvičit :wink: a až budeš vědět, nebo si myslet že na to máš skill tak si kup ňejakou novou. Já mam LP, a znova bych do něj nešel (no možná kdyby mi někdo dal ESP tak bych nebyl proti :P ), ale to je můj osobní názor , navíc je LPéčko těžký jak prase a křiví mi páteř :roll: ale jak jsm řek - tohle je muj osobní názor a když narazíš na dobrej kus tak je to dobrá kytara :)
Ibanez roadstar II RG530WP (Seymour Duncan+DiMarzio)
Engl Thunder 50
St.Anley 112V
Adys301
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adys301 »

s kytarou nehodlám ani přestat, když už jsem do toho vložil tolik prachů, tak to snad nebudu někde prodávat za poloviční cenu. prostě jsem našel něco suprového
Obrázek
Alternátor

Příspěvek od Alternátor »

Jestli myslíš to současný pseudoLP od Cortu, tak na to jsem nehrál a nemůžu posoudit. Nicméně většina i levnějších LP s klasickou konstrukcí (nemyslim ty zmetky z plochý fošny se šroubovaným krkem atd) je celkem univerzálně použitelná (z 90% po výměně snímačů). Ta váha je vyšší, to je fakt, na druhou stranu se to dá brát i jako určitý posilování :D . Já teda s váhou LP problém nemám.

Ještě k předchozí diskuzi... Jestli Tenson, nebo Stagg... to je prašť jako uhoď. Tensony dost často nehrajou vůbec, Staggy se zas rádi rozpadaj... Osobně bych tomu radši ani kytary neřikal.
Gibson Les Paul Slash Standard November burst 2023, Gibson Les Paul Traditional 2019, Jolana Diamant II 2020 + Gibson 490R a Burstbucker 3, Gibson SG Special 2002, Harley Benton SC-500, Marshall DSL40CR, Cort Core-DC Mahogany OPBB, Ibanez AW65-LG, prehistorická španělka Lucida
Adys301
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adys301 »

jsem ani nevěděl, že firma VHT patří AXL
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“