yamaha mm6 a notebook
Pravidla fóra
yamaha mm6 a notebook
Ahojte chcem sa spytat,kupil som yamaha mm6 a mam aj kabel kde usb to host mam v yamahe a v pc je usb...ale potrebujem program aby som si mohl nahrat svoje pesnicky co skladam... a cel by som to v celkom fajn kvalite..ako to mam urobit poradte mi prosim... yamaha ma pripojenia usb,usb to host midi a sluchatka a notebook co mam ma iba usb,zapojenie na mikrofon a sluchatka a samolztrejme zapojenie na internet...
mam aj cubase 4.1.2 ale nejde mi pretoze som to kupil od manika a tie kody co mi dal nejdu...ale cez to by som asi cd nemohl nahrat ze?
prosim poradte mi aky program a kabel mi treba na nahratie svojeho cd...moc dakujem
mam aj cubase 4.1.2 ale nejde mi pretoze som to kupil od manika a tie kody co mi dal nejdu...ale cez to by som asi cd nemohl nahrat ze?
prosim poradte mi aky program a kabel mi treba na nahratie svojeho cd...moc dakujem
Re: yamaha mm6 a notebook
Přes kabel USB můžeš přenášet jen midi informace, takže si svoje skladby akorát tak nahraješ v MIDI...
Current Gear: KORG M50 - 61, STUDIOLOGIC VMK188+
Past Gear: KORG KARMA, YAMAHA PSR 280
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Tak může tahat audio ze sluchátkového výstupu, pokud to to USB nedovoluje.Scorpi.03 píše:Přes kabel USB můžeš přenášet jen midi informace, takže si svoje skladby akorát tak nahraješ v MIDI...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
U ntb je jediné řešení nahrávání přes MIDI...Line-in konektor tam nemá, takže zvuk do toho ntb nepřenese...A ještě to bude hodně opožděné...Řešením by bylo koupě zvukovky
- Nero
- Rádce
Šlo by to nouzově přes mic-in.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Fakt ? Tak o tom nevím, ale řekl bych, že kvalita nebude moc dobrá...ale to slyším poprvé toto zapojení
- Nero
- Rádce
Šlo by to, akorát musíš pohlídat signál na vstupu.
PetrPeter 1975 - 2008
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Obecně vzato se silně domnívám, že vstup na NTB bývá "kombinovaný", čili něco jako "mic/line-in"; v závislosti na nastavení citlivosti vstupu (případně by mohlo občas být k vidění i jednorázové přepnutí citlivostí mic <-> line). Ostatně tento vstup je stejně specifikován hlavně pro laciné elektrety z headset souprav apod. (pro Skype třebas), takže kvalita bude stát za prd i pro mikrofon, nejen pro linku
P.
P.
dakujem vam za rady takze som objednal zvukovu kartu CREATIVE LABS PROFESSIONAL E-MU 0404 AUDIO MIDI USB 2 hadam je dobra... ;-}}dakujem ete raz
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ano, dobrá volba!
P.
P.