Prosím o radu - příprava na zkoušky ze zpěvu
Pravidla fóra
Prosím o radu - příprava na zkoušky ze zpěvu
Ahoj, mám problém. Připravuji se na přijímací zkoušky na herectví a dělá mi problém zpěv. Moc by mě mrzelo, kdyby mi kvůli tomu chyběly body a já bych se nedostal. Už jsem natrénoval trefování se do tónů podle klavíru, ale to je tak jediné, co mi jde. Když vydám jednotlivé tóny, tak nejsou falešně, ale když mám začít zpívat a dám do toho slova, tak to je konec. A když zpívám s někým, dělá mi strašný problém, že se nedokážu soustředit na sebe a pak zpívám ve špatné tónině. Neznáte někdo nějaká cvičení na vytrénování zpěvu, kromě samotného zpívání? Třeba nějaké chytré cviky? Děkuji moc
Re: Prosím o radu - příprava na zkoušky ze zpěvu
tady máš warmups, range si musíš najít sám. http://www.ulozto.cz/8321241/warmups-7z cvičení jsou celkem v pohodě nejen na rozehřívání ale i na lehký posilování. nahrávej se, když cvičíš, ať máš zpětnou vazbu.Ferenc1 píše:Ahoj, mám problém. Připravuji se na přijímací zkoušky na herectví a dělá mi problém zpěv. Moc by mě mrzelo, kdyby mi kvůli tomu chyběly body a já bych se nedostal. Už jsem natrénoval trefování se do tónů podle klavíru, ale to je tak jediné, co mi jde. Když vydám jednotlivé tóny, tak nejsou falešně, ale když mám začít zpívat a dám do toho slova, tak to je konec. A když zpívám s někým, dělá mi strašný problém, že se nedokážu soustředit na sebe a pak zpívám ve špatné tónině. Neznáte někdo nějaká cvičení na vytrénování zpěvu, kromě samotného zpívání? Třeba nějaké chytré cviky? Děkuji moc