Trvání: 29. května - 5. června
Adam Sporka – Atari Forever
Apis Ante Portas – Daidalos
Amorphine – Everyday Reborn
The Event Horizon – Communication Out
Lunar5 – Gone to Heaven
Tarquam – For My BFF
Vejfuk – Giddy Up
Apis Ante Portas – Daidalos
Amorphine – Everyday Reborn
Lunar5 – Gone to Heaven
Tarquam – For My BFF
Vejfuk – Giddy Up
díky za názor!mtmccox píše: Apis Ante Portas – Daidalos
Příjemná pohodovka, pro mě lepší než většina zbytku, málem to byl druhý hlas
Začátek a konec se mi líbil víc, než když se to rozjelo, trochu mi to připomnělo Isle Of Avalon, neříkám že melodie, nebo postupy, ale celkový dojem a atmosféra.
Lunar5 byl jasnej, pak jsem se jen chvíli rozhodoval mezi Vejfukem a Apis Ante Portas.
hyenik píše:Jasně že to je to taky jednodušší, protože tam nejsou zpěvy (a texty) které umí místní kapely pravidelně potápět do pekel....
Pokud si správně pamatuju, jako vždy jsem měl problém s pojmenováním nahraného díla. Rozhodl jsem se spolehnout se na své dojmy - měl jsem z té písně dojem letu a celkově hodně pozitivní dojmy - proto jsem ho nepojmenoval Ikaros, ale DaidalosNero píše:Ad Axelův Daidalos - sám jsem zvědav, jestli si vzpomene, jak ten název vzniknul, protože to byla úžasná z nouze ctnost, ale nebudu mu tu fušovat do řemesla a prozrazovat to
To bylo jenom takové povzdechnutíNero píše: Jestere, co naděláš, holt chceme-li držet žánrově podobná kola, je tam tohle riziko. Nebo můžeme příště kapely rozházet vyloženě náhodně losem z klobouku
To asi anoNero píše:Jinak ještě dodám, co mě převážilo k Amorphine a ne k AAP - Amorphine (i Lunar5) mi zvukově přišly tak nějak čistší než AAP nebo TEH. Nedokážu přesně říct v čem, ale měl jsem takový dojem.