Zhodnoťte naše nahrávky - kytara

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Re: Zhodnoťte naše nahrávky

Příspěvek od Prejdák »

Fade: Zvuk kytary se mi taky moc nelíbil, co se týče zpěvákova hlasu - moc mi (k tomu) nesedí, ale na song z klasických rádiových akordů resp. kvint (C-G-Am-F) moc nemám co říct... Také není moc co kritizovat pak.
Ale zrovna tebe tu beru jako jednoho z těch lepších tady. Neber to jako nějaký osobní útok... :mrgreen:
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

Kinx píše:jeste cerstvy zaznam z verejnopravniho media :)
http://www.ceskatelevize.cz/porady/1131 ... 154215443/

cca od 8:20 hraju a od 11:43 tancim!
super, líbí! :)
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Fade
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fade »

Tak tady je i moje sólo. Opět čekejte improvizaci, nemám v lásce učení se nazpaměť :D
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Vidím, že se všichni zdráhají reagovat, není se čemu divit :-D

Už začátek vyloudil na mé tváři úsměv z důvodu toho rychlostního úletu. Bubeník naštěstí zareagoval rozumně a usměrnil píseň do normálního tempa.

Zvuk kytar se mi nelíbí z důvodu přílišné překomprimovanosti. Tím myslím celkový charakter zkreslení - věc vkusu, samozřejmě. Chválím na druhou stranu dobře prolézající basu.

Co se týče zpěvu - ta póza mi připadala poměrně zbytečná a místy ne úplně zvládnutá.

Výslovnost hlavního vokálu těžko rozlišitelná, u vedlejších vokálů v refrénu ovšem velmi tristní.

Co se týče improvizovaného sóla, jen se zeptám - když teda nejsi fanda učení-se sól, jak moc se věnuješ procvičování improvizace? Pokud nemáš rád učení se, měl bys na improvizaci možná více zapracovat.

Abych jen nehanil - tu energii to má, čili to naživo fungovat bude. Sehraní jste taky slušně
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Fade
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fade »

Máš pravdu, improvizaci bych měl procvičit. Začal jsem právě nedávno chodit Na jamy a to pomáhá dost. Moje improvizace je dost omezená na nějakou pentatoniku, to veřejně přiznávám :)
Kytary mají zvuk jaký mají, nechci někomu rozhazovat jeho nastavení když hraju hodinový koncert :) Stejné u druhého kytaristy.
Díky za kritiku. ;)
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Fade píše:Máš pravdu, improvizaci bych měl procvičit. Začal jsem právě nedávno chodit Na jamy a to pomáhá dost. Moje improvizace je dost omezená na nějakou pentatoniku, to veřejně přiznávám :)
snaha se cení :) jako všechno to chvíli trvá, hlavní je ta snaha a trpělivost - tak hodně štěstí
Kytary mají zvuk jaký mají, nechci někomu rozhazovat jeho nastavení když hraju hodinový koncert :) Stejné u druhého kytaristy.
jasný, to jsem pochopil už předtím, jen tady u těch AC/DC to komprimované zkreslení vyloženě bije do uší :lol:
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Fade
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fade »

Jo :D Kdybychom s tím klukům chtěli hýbat, tak druhý apec byl Marshall a tam jde dostat pěkný Plexi zvuk, ale co už :)
jastud

Příspěvek od jastud »

Fade: Pokud zakážete zpívat tomu kytaristovi tak si dost pomůžete :wink: Jinak to nebyl nijak virtuózní výkon, ale po pár pivkách někde fesťáku bych si na to s chutí zahopsal :) A zvuk docela v pohodě. Normální posluchač si všímá jiných věcí než je poloha knoflíku gain nebo množství vyšších středů. To jen tady na HF se to propírá do detailu :mrgreen:
Při tanci nesmiju byt žadne prostoje
a hrať se musi aji na levne nastroje.
Fade
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fade »

Však jistě :D Lidé paří a to je ono, bavit se a ne stát a poslouchat chyby lidí na pódiu :) I když taky se takhle občas přistihnu :D
Basák zazpívat umí, ale asi mu to moc nevycházelo :D Taky jsme těch pivek pár měli. A jestli myslíš kytaristou mě, tak se ani nedivím :D Já zpívat neumím a jen jsem to tak zkoušel.
jastud

Příspěvek od jastud »

Fade píše:Basák zazpívat umí, ale asi mu to moc nevycházelo :D Taky jsme těch pivek pár měli. A jestli myslíš kytaristou mě, tak se ani nedivím :D Já zpívat neumím a jen jsem to tak zkoušel.
Myslel jsem basáka. Já to video spíš poslouchal než sledoval :-) Ono není na první pohled jasný jestli je to kytara nebo basa. Na druhý už pochopitelně ano :D
Při tanci nesmiju byt žadne prostoje
a hrať se musi aji na levne nastroje.
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

kdyz uz se sem hazeji koncertni zaznamy tak ja sem hodim jeden punkovejsi z pardubic :)

zvuk se mi bohuzel lepe vymichat nepodarilo (sucha stopa z pultu, malicko pridany mikrofon z kamery), ale aspon neco co muzu dat na net
Amorph

Příspěvek od Amorph »

kinx: pekny az na ten vokal, ten mi pridje o tridu niz (a hlavne skoro celou dobu mimo predevsim intonacne, ale chapu, ze na zivaku je to casto tezky), nez zbytek kapely. Jinak by to slapalo pekne.
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

no bordel na podiu byl neuveritelny (klub zluty pes po rekonstrukci, drive vyborny zvuk, ted to tam jaksi zapomeli vytlumit + pridali sikmou plochu naproti podiu takze docela peklo, uz se to pry ale predelalo - jinak bomba klub), docela se divim ze tomu je jeste nejak rozumet. ale mas samozrejme pravdu, diky za pripominku :) co se tyce treba vyslovnosti zpevaka tak to momentalne resim tak ze uz pisu veci jen v cestine (tahle vznikla v dobe kdy nam zpival jeste kanadan). k tehle pecce uz je taky cesky text (jako na potvoru vznikl kratce po tom koncerte), ale jeste ho nemame nahrany :oops:
Uncle

Příspěvek od Uncle »

Kinx píše:kdyz uz se sem hazeji koncertni zaznamy tak ja sem hodim jeden punkovejsi z pardubic :)

zvuk se mi bohuzel lepe vymichat nepodarilo (sucha stopa z pultu, malicko pridany mikrofon z kamery), ale aspon neco co muzu dat na net
Dobrá muzika jak cyp!! Kdy bude deska?
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

Dobrá muzika jak cyp!!
Souhlas
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
feki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od feki »

Atkins píše:
Dobrá muzika jak cyp!!
Souhlas
Muzika moc dobrá, ale kazí ji ten hroznej zpěv
Jackson Soloist MIJ SL-3 / Caparison TAT Special FM
Rack Gear. Digitech : ValveFX , 2120, RP6, GSP1101 / Engl: E-840,E-530 Engl 112 Pro Stage.
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

diky za ohlasy :)

puvodne jsem chtel davat na net nove nahravky uz 15. dubna, jenze mezitim jsem byl skoro vic jak mesic nemocny, do toho skola, prace, vytizeni ostatnich clenu etc...no doufam ze nove pecky vyvesime co nejdrive (resim nahravani bicich, jinak si vpodstate vsechno udelame sami a nekde jsou hotove uz i ty skopky), uz jsem predbezne domluveny s kamarady ze mi pomuzou s michackou takze doufam ze zacatkem prazdnin to bude venku. Samozrejme nejradeji bych to nahral v profi studiu a pak to nechal nekde luxusne smichat, ale na to bohuzel nejsou v soucasne dobe love.
Moleek

Příspěvek od Moleek »

Tak tady je sestřih tze tří koncertů, kde měl kamarad Iphone (zvuk komplet z něj)
Už se těším na ten zjebanec za rytmiku, pasivitu a spoustu dalšího :lol:
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
kvasna

Příspěvek od kvasna »

Máte pěknou babu za mikrákem :D
kytara:Fender Stratocaster (H-S-S) ,Kombo: E-Wave Ta-50R (celolampa), overdrive: Boss SD1, struny power Slinky, Akustiky: Cort Earth 70 , low end Tenson
filo01

Příspěvek od filo01 »

Moleek píše:Už se těším na ten zjebanec za rytmiku, pasivitu a spoustu dalšího :lol:
No, na tu první ukázku to sedí dokonale, basákovi řekněte, že by měl vypadat, že ho to aspoň trochu baví :) Celkově mi dost vadila hra sólové kytary, pokud se to dá "sóly" vůbec nazvat. Rovnou ale přiznám, že jsem byl od Pulling Me Down na kytary dost zaujatý, protože nesnáším synchronizované máchání pravačkou alá praní prádla. Naopak se mi v téhle skladbě líbil zpěv. Celkově tenhle styl není můj šálek čaje, ale na některé kousky bych na zábavě i zapařil :)
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“