Jinak u těch Ernie ballů se mi asi 2x stalo, že jsem nezacvakl strap lock zcela a naštěstí Strata vždycky chytil. Celkově fungujou (za tu cenu bych to i očekával), ale vadí mi, že se díky konstrukci popruh vzdálil o nějaký ten cm od těla. Ono to funkčně nevadí, ale moc se mi to nelíbí.Když tak mohu vyfotit.
Btw... v osmdesátých letech se na metalových videích vyskytovali kytaristi rotující kytaru o 360° - a i třeba Billy Gibbons ze ZZ s tím dost blbnul. Byl na to spešl systém, kdy se uchytila kejtra uprostřed, teď to ale pár maníků oprášilo pod vlivem GuitarHero, akorát nějaký systém uchycení na pásku 6 kg vážící kytary by znamenal u mne hrát po chvíli s kytarou a kalhotama u kolen. Tenhle systém na videu prostě není dobrej, ale kdysi byly lepší, kdy se dalo s kytarou i normálně blbnou a i s ní točit.
Co se týče popruhů a vysílaček, tak stejně je během krizové situace, kdy třeba praskne struna, podstatně rychlejší sáhnout po hotový sestavě, takže osobně mám vysílačky 2: Vypnu jeden vysílač, chňapnu druhou kejtru, zapnu druhej, přidělanej na popruhu a hraju. Je to řádově rychlejší.