MARSHALL JTM 45 - poradit!
Pravidla fóra
MARSHALL JTM 45 - poradit!
...
Naposledy upravil(a) thenorman dne 6.08.2011 19:42, celkem upraveno 1 x.
- DL
- Kontaktovat uživatele:
Re: MARSHALL JTM 45 - poradit!
Z mého úzkého úhlu pohledu: já bych si na tohle vzal ten Orange.
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
- citizen.one
radsi bych asi ty marshally, orange mi prisel takovej drevitejsi, a asi bych sel spis do JTM a kdyztak prikopavat, coz bys musel i u JCM800, jestli jednodussi setup,tak orange...
Heleď tyhle věci bych asi prozkoušel, pokud chceš investovat do něčeho takovýho tak se ti rozhodně vyplatí dojet někam a vyzkoušet, všechny z nabízených by měly být v nějakých hudebninách. Osobně bych šel do osmikila, nejlíp staršího, ale slyšet to musíš hlavně ty. Jinak ani s jednim aparátem bys chybu neudělal.
PRS Soapbar II, POD HD500, Martamp #1, Crybaby classic, hero and destroy 'n' roll.....
....používejte zámky na popruhy, jsou moc dobrý....
....používejte zámky na popruhy, jsou moc dobrý....
na takovyhle styl bych osobne vzal osmistovku a vic bych neresil. Z tech trech mi prijde nejsurovejsi a na rozdil od JTM45 to ma master.
se silnyma snimacema bys to osmnikilo ani nemusel moc dokopavat (nebo vubec).
se silnyma snimacema bys to osmnikilo ani nemusel moc dokopavat (nebo vubec).
Já můžu jen říct, že když jsem asi před rokem řešil podobnou situaci, zvítezil JTM 45 z roku 1990, výborný zvuk a super si rozumí s krabicema, není problém od clean až po hi-gain, i když s LP už ten čistej není až tak čistej...
....měl jsem s boxem 2x12 Marshall s Vintagema, ale skončil jsem nakonec s 1960A 4x12 Greenback, s tím je to úplně jiná píseň....