JACKSON JS 1 R Dinky

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
Kalmahan

JACKSON JS 1 R Dinky

Příspěvek od Kalmahan »

Ahoj, chtěl bych se zeptat jestli by tato kytara hrála dobře jako vedoucí kytara, takže sólíčka a vysoký tóny atd.
feki
Kontaktovat uživatele:

Re: JACKSON JS 1 R Dinky

Příspěvek od feki »

Asi bych přidal litr a šel bych do žraločích zubů, krk je přehlednější.
Jinak pokud solička a vychytávky ještě přidej na obouzvratné tremolo bez kterého se neobejdeš : http://kytary.cz/jackson-js-32-r-dinky/HN114711/
Obrázek
Jackson Soloist MIJ SL-3 / Caparison TAT Special FM
Rack Gear. Digitech : ValveFX , 2120, RP6, GSP1101 / Engl: E-840,E-530 Engl 112 Pro Stage.
Kosak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kosak »

v segmentu levnych jacksonek bych vubec nehledal, za ty prachy si najdi corta, ktery bude v pomeru cena/vykon nekolikanasobne pred tim jacksonem
“Basically, I'm for anything that gets you through the night - be it prayer, tranquilizers or a bottle of Jack Daniels.” Frank Sinatra
feki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od feki »

Tak to myslím pravý opak , do 10000,- by byl Cort ta poslední značka z které bych vybíral.
Jackson Soloist MIJ SL-3 / Caparison TAT Special FM
Rack Gear. Digitech : ValveFX , 2120, RP6, GSP1101 / Engl: E-840,E-530 Engl 112 Pro Stage.
Kosak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kosak »

feki píše:Tak to myslím pravý opak , do 10000,- by byl Cort ta poslední značka z které bych vybíral.
kytara do deseti tisic je bud bazar, coz je nejlepsi volba, nebo cort (m600, kx custom), popripade nejake squiery, epiphone standart, jak se totiz rika (a ne nadarmo) je lepsi mit nejvyssi radu od mene zname znacky, nez nejnizsi radu te super zname znacky, ktera tu kytaru otrha na vsem co jde
“Basically, I'm for anything that gets you through the night - be it prayer, tranquilizers or a bottle of Jack Daniels.” Frank Sinatra
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Kosak píše:
feki píše:Tak to myslím pravý opak , do 10000,- by byl Cort ta poslední značka z které bych vybíral.
kytara do deseti tisic je bud bazar, coz je nejlepsi volba, nebo cort (m600, kx custom), popripade nejake squiery, epiphone standart, jak se totiz rika (a ne nadarmo) je lepsi mit nejvyssi radu od mene zname znacky, nez nejnizsi radu te super zname znacky, ktera tu kytaru otrha na vsem co jde
Toto je pravidlo, které nemůže platit ve 100% a jestli většinově, to taky nevím. Neliší se jen modely, ale i kytary konkrétních řad. Ekonomicky nejvhodnější je bazar. Člověk do budoucna tratí minimálně. Navíc si může vybrat starší, ale v sérii vyšší kytaru.
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
jon

Příspěvek od jon »

zrovna na corta kx sem hrál a moc mě neuchvátil, proste průměrná kytara cca za 7 tisíc, jasně můžeš chytit dobrej kus a vydrží ti na věky, ale tak to je u spousty značek... naproti tomu nedávno sem hrál na LP od Vintage za nějakou osmičku a ta kytara, aspoň dle mýho ucha, valcovala všechny kytary s HB v daný cenový kategorii, co sem zatim slyšel... nevím teda jak bude umět metal, ale zkusil bych ji
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Kosak píše:v segmentu levnych jacksonek bych vubec nehledal, za ty prachy si najdi corta, ktery bude v pomeru cena/vykon nekolikanasobne pred tim jacksonem
Obrázek
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
lunchie

Příspěvek od lunchie »

pred nejakym rokem jsem mel jackson js30 s tremolem (predchudce toho, co tu linkoval feki) a nebyl vubec spatnej. Sel ale z domu, pac jsem chtel 24 prazcovou a tenhle mel 22. Tremolo bylo v pohode a drzelo ladeni uplne bez problemu.
minibb

Příspěvek od minibb »

Já osobně bych spíš šel do nějaký kytary bez dvojzvratu (v teto cenove kategorii - většinou - jsou problémy s rozlaďování tremola atd., ) , spíš bych kouknul po nějakym jednozvratu nebo pevný kobylce, ale ždycky to tremolo můžeš zašpalkovat :wink:
Ibanez roadstar II RG530WP (Seymour Duncan+DiMarzio)
Engl Thunder 50
St.Anley 112V
Adamson
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adamson »

Já bych zainvestoval ještě ještě ještě víc, vynechal bych celou řadu JS a šel bych do DK2 :wink:. Mohu jen doporučit.
Obrázek Obrázek Obrázek

:: Jackson DK2 Transparent Black :: Kramer Pacer Blue Metalic :: Jolana Jantar - sběratelská rarita ::
------------------------------
:: VOX Tonelab SE :: Peavey Basic 80 :: Fame 60 ::
minibb

Příspěvek od minibb »

No jo, ale tak u dk2 je rozdíl asi 10k (sám sice šetřim - bože těch 24k na LTD m1000 potřebuju :mrgreen: ) a jinak za tyhle prachy bych šel spíš do nějaký ibanezky, za ty prachy jsou (dle mého názoru) lepší :wink: - akorát vyměnit snímače ale jinak ok
Engl Thunder 50
St.Anley 112V
Adamson
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adamson »

minibb píše:No jo, ale tak u dk2 je rozdíl asi 10k (sám sice šetřim - bože těch 24k na LTD m1000 potřebuju :mrgreen: ) a jinak za tyhle prachy bych šel spíš do nějaký ibanezky, za ty prachy jsou (dle mého názoru) lepší :wink: - akorát vyměnit snímače ale jinak ok
Já sam DK2 koupil za nějakých 25 i s futralem origo, ale na bazarech jde vidět hodně často za sloušnou cenu. Viděl jsem na youtube několik srovnání DK2 s m1000 a ty kytary jsou tak na stejno. Můžu ti říct že když si budu kupovat další kytaru ať už to bude Jackson nebo ESP-LTD tak už nechci Floyd Rose :lol: už jen pevnou kobylku. Ne že by to dělalo technický problémy jen mě to nebaví měnit struny a pořád to štelovat, mechanika je to vynikající.
Obrázek Obrázek Obrázek

:: Jackson DK2 Transparent Black :: Kramer Pacer Blue Metalic :: Jolana Jantar - sběratelská rarita ::
minibb

Příspěvek od minibb »

Teď myslim že dk2 stojí asi 16k... jinak já po dvojzvratu toužim :) seřizování mi nevadí, protože mám svojí fokusku na polodvojzvrat :wink: a jinak k tomu bazaru máš pravdu, dneska se dá koupit hodně věcí levnějc...
Engl Thunder 50
St.Anley 112V
lunchie

Příspěvek od lunchie »

ja koupil pred paru lety (asi 2 roky) cernou dk2m pro za lidovych $320 (vcetne postovnyho) z ebay :). Taky muzu jenom doporucit. Pokud bych ji ale mel kupovat za plnou cenu, tak se rozhodnu pro ibanez prestige serii.
Adamson
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adamson »

Já mám z Ibanezama špatný zkušenosti, vždy něco s krkem a mechanika se vždy kurvila. Moc Ibanezam nefandim. :roll:
Obrázek Obrázek Obrázek

lunchie

Příspěvek od lunchie »

ja mam doma 2 ibanezky ... rg350, co by mel bejt takovej ibanez low end a pak entry model s prestige serie. Ta rg350 me prijde srovnatelna provedenim s tim jacksonem dk2m, prestige je uz nekde jinde. Mozna mam jenom stesti na kousky, co jsem koupil, ale zadnej problem jsem s nima nemel (a kupoval jsem je na internetu ... )

To spise cenove srovnatelny js30 (s rg350), co jsem mel - tam me to tremolo prislo docela vachrlaty. Drzet ladeni drzelo, ale doladovaci srouby me prisly dost forovy. Stejne je to u dk2m, jen ty doladovaci srouby me prijdou o stupinek lepsi nez co bylo na tom js30, ale jak edge 3, tak edge pro to neni. Ladeni drzi na vsech v pohode.
Kosak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kosak »

chlapi, stydte se, takhle tu spamovat topic na levnou kytaru takovymahle recma o vasem equipmentu, ktery je uplne nekde jinde :roll:
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“