efekty od Messy
Pravidla fóra
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
efekty od Messy
jaké máte na ně názory?jsou dobré nametal a je shodné zkreslení ze zkreslením z hlav?
-
Isachs
- Kontaktovat uživatele:
Slyšel jsem V-Twin, hodně universální a perfektní zkreslení. Hraje na něj jeden kluk co tu má hudebniny. Originál zkreslení mesy to nvm. Záleží přes co na to hraješ. Ale já bych se toho až na tu cenu nebál. Od crunche po totál pilu v opravdu vysoké kvalitě. Víc ti řekne Maples, ten ho má trochu víc omakanej než já....
Osobně se po něm dost toužil dokud jsem si nekoupil hi gain lampu, chtěl jsem to připojit na Marshall kopii. Ale už nebyla příležitost to zkusit
Osobně se po něm dost toužil dokud jsem si nekoupil hi gain lampu, chtěl jsem to připojit na Marshall kopii. Ale už nebyla příležitost to zkusit
ESP-LTD MHB-401 Black Satin - kytáááárka 
Peavey 5150 II EVH 120W - prostě mazec
Krank Revolution 4x12 380W - bedna, těžká, ale alespoň má kolečka
Orange PPC 412 ADV BLK 240W - prodám (bazar)
Digitech Hardwired metal disto - hraní na doma
Fender Frontman G15 - hraní na doma
ladička, planetwaves kabely a podobný krámy
Peavey 5150 II EVH 120W - prostě mazec
Krank Revolution 4x12 380W - bedna, těžká, ale alespoň má kolečka
Orange PPC 412 ADV BLK 240W - prodám (bazar)
Digitech Hardwired metal disto - hraní na doma
Fender Frontman G15 - hraní na doma
ladička, planetwaves kabely a podobný krámy
no Mesa vlastně dělá "efekty" všeho všudy jen 2, už ani ty ne, dávno se nevyráběj... Bottle rocket je výborná věcička, plnně lampový zkreslení, ovšem jen jeden kanál a není to moc u nás už k sehnání.)
V-twin je vlastně předzesilovač, kterej má ale 3 možnosti zapojení - jako efekt (při bypassu jde normálně signál do aparátu) jako předzesilovač (supr věc, tak to zepojíš třeba do trandáku a hraje ti to co nejvíc jako lampa) a pak do mixu nebo sluchátek - odpadá nutnost vození komba dyž někam jedeš, na cvičení stačí:)
Kdyby to někdo opravdu chtěl, tak někdy kolem vánoc ho bohužel musím prodat, koupil jsem si druhý aparát na doma a k němu mi jako dokrmení stačí něco levnějšího, je škoda, aby twin zahálel.
jinak co se týče zvuku podle mě na podlahu neexistuje něco lepšího (mluvíme o lampách);)
V-twin je vlastně předzesilovač, kterej má ale 3 možnosti zapojení - jako efekt (při bypassu jde normálně signál do aparátu) jako předzesilovač (supr věc, tak to zepojíš třeba do trandáku a hraje ti to co nejvíc jako lampa) a pak do mixu nebo sluchátek - odpadá nutnost vození komba dyž někam jedeš, na cvičení stačí:)
Kdyby to někdo opravdu chtěl, tak někdy kolem vánoc ho bohužel musím prodat, koupil jsem si druhý aparát na doma a k němu mi jako dokrmení stačí něco levnějšího, je škoda, aby twin zahálel.
jinak co se týče zvuku podle mě na podlahu neexistuje něco lepšího (mluvíme o lampách);)
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10