http://bandzone.cz/sklepmaster
Každopádně. Hlavu už mám něco přes rock a naprostá spokojenost. Když to srovnám se 100W Stingerem co jsem měl před tím (italský apec, v podstatě si myslím, že ty hlavy sjely ze stejné linky, jen jedné chasis natřeli na černo a druhé na zlato
Každopádně ke zvuku. Čistý do metalu úplně boží. Má to funkci boost, takže z čistého se dá krásně nakopnout krásný nakřáplý zvuk. Moc ho nevyužívám, ale fakt ho žeru.
2 gainy na zkresleném kanálu. Osobně poslední dobou používám zelený kanál na cca 9-11 hodinách (hrajeme death) - ten kdo tu psal, že to má málo gainu by se měl stydět za to co napsal. + reverb. Naprosto dostačující zvuková variabilnost.
Hlavu jsem zkoušel na spoustě beden s různými typy reproduktorů a je to k***a rozdíl jak prase. Měl jsem možnost otestovat za poslední rock mesu s V30, mesu s black shadows, engla s v30 i s v 60, marshala s v30 i s G12T-75, různé randály, laney, peavey, home made a podobně. Pořád mi ale nejvíc sedí kombinace co mám teď (2xbox 2x12 s clasic lead a century vintage)
A pokud bych měnil, tak jedině za dual/triple recto, orange rockverba 100, nebo peavy 5150/6505. Tzn aparáty ze zcela jiné kategorie. Za tyhle prachy je to fakt hodně muziky za málo peněz.