Dynatone SLP-100

Klavíry, keyboardy, digitální piana, syntezátory, ...
Odpovědět
Regdex

Dynatone SLP-100

Příspěvek od Regdex »

Zdravím,
koupil jsem si asi před 2 měsíci tohle digitální piano a mám s ním drobný problém (při nahrávání je to obrovský problém). Když hraju akordy trochu rychleji se sešláplým sustain pedálem, tak se občas zvuk spozdí, jako by se piano přehltilo, tak jsem se chtěl zeptat jestli je to mojí špatnou hrou nebo jestli je to na reklamaci. Je to moje první piano, tak s tim nemám zkušenost.

Díky všem za odpovědi. :wink:
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Re: Dynatone SLP-100

Příspěvek od Nero »

Zní ti všechno, a zpožďuje se to, nebo máš problém s tím, že "vyčerpáš" maximální polyfonii 64 hlasů?
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Regdex

Příspěvek od Regdex »

No právě, zní všechno, ale ten zvuk se zpozdí. Někdy se to při rychlích akordech nestane a někdy jo. Taky jsem si řikal jestli to neni tim, že špatným pouštěním pedálu přehltim tu 64-hlasou polyfonii, ale to bych čekal, že to nezahraje ty tony navíc a ne že to zahraje třeba o 400 milisekund později. Tak já nevim co s tim, jestli je to mojí špatnou technikou hry nebo jestli je to vada piana (možná že je to vlastnost, třeba to rychlejší hru nezvládá, ale zase to neni piano za par šupek a dynatone má dobrý jméno).
Scorpi.03
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Scorpi.03 »

Jestli je to polyfonií, tak se to může stát jen, když projedeš celou klaviaturou a držíš pedál, tam to jde poznat, jinak když držíš nějaký akord + spodek, tak to by polyfonií být nemělo, jinak by to bylo dig piano úplně na nic...
Current Gear: KORG M50 - 61, STUDIOLOGIC VMK188+
Past Gear: KORG KARMA, YAMAHA PSR 280
Odpovědět

Zpět na „Klávesové nástroje a syntezátory“