Esp-ltd sc 207

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
AntaresX9

Re: Esp-ltd sc 207

Příspěvek od AntaresX9 »

Ok dík za radu :) Jinak taky ti klepe tlustá H struna při silnějším úhozu o pražce? ( v kombu to slyšet neni)
Jackson DKMG (Dimarzio D-Activator, PAF 36th anniversary)
akustika Cort AD 850CE
Line 6 POD X3 Live
kabel fender
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

me tohle LTD vcera hrozne presvedcilo, fakt vam prijdou ty snimnace tak blby? Asi jsem mel stesti na dobrej kus ale prislo mi to teda o tridu vejs nez 7321 co jsem mel v ruce (ktery byly vesmes hluchy a se superdebilnima ibanez snimacema). Vyrovnanej zvuk, snimace slusny, velmi prijemnej krk a super zpracovani, toliko prvni dojmy :) napred jsem si myslel ze stoji minimalne 20. Jestli ji na tom kramu budou stale jeste mit tak ji snad pristi tyden prubnu poradne.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Já jsem mohl ozkoušet dva různý kusy těhle SC a oba byly dost tragický - jak zpracováním (blbě začištěný pražce, dost vyviklaný přepínač, škvrčící poťáky), tak i zvukem (nepřišlo mi, že by nějak extra hrály, mezi 9. a 15. pražcem byla celá vlčí smečka). A snímače mě taky zrovna nepřesvědčily. Možná jsem měl ale jen dvakrát smůlu na extra špatné kusy a ty jednou štěstí na jeden slušný.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

to je mozny, pac u tehle kytary se vlky nekonaly, zpracovani bylo vyborne a zvuk mi prisel celkove velmi slusny. ale to jsou jen prvni dojmy, treba to bude pri vetsim testu jinak.
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“