Trace Elliot
Pravidla fóra
-
Wagíís
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/wagiis
Trace Elliot
Zdravím chtěl jsem se zeptat jestli někdo má zkušenosti z těmahle aprátama zajímal mě názor na jejich zvuk díky
- jakub.kubaaa
- Kontaktovat uživatele:
Re: Trace Elliot
Jednoho jsem pořád vídal v K-Audiu, ale neslyšel jsem ho nikdy hrát.
To si děláte srandu? To jako bys neslyšel o basách Fender 
Ahoj,
nevím jestli jsi hledal tady na fóru, ale něco k Trace Elliot se řešilo v threadu: Best of - Bass Amplifiers
Jinak já osobně jsem na žádný nikdy nehrál, ale slyšel jsem zatím jen samé kladné ohlasy.
nevím jestli jsi hledal tady na fóru, ale něco k Trace Elliot se řešilo v threadu: Best of - Bass Amplifiers
Jinak já osobně jsem na žádný nikdy nehrál, ale slyšel jsem zatím jen samé kladné ohlasy.
:: ak. kytara - SX :: el. kytara - Cort M600 :: basa - Cort Precission Bass ::
:: kyt. kombo - VOX AD30VT :: bas. kombo - Warwick Blue Cab 60 :: kabel - Planet Waves ::
:: kyt. kombo - VOX AD30VT :: bas. kombo - Warwick Blue Cab 60 :: kabel - Planet Waves ::
Ale on o nich právě slyšel, ale neslyšel je na živo hrát. Přečti si to lípdalabo píše:To si děláte srandu? To jako bys neslyšel o basách Fender
Dobře dobře a jako mysliš že úplně všecky Trace Elliot těch 50 modelů co dělali hraje stejně ?
Ty to pořád nechápeš. On jen řekl že je zná, jako značku, ale že je nikdy neslyšel hrát. Tak to tu furt nekuť. BTW jistě že všechny aparáty nebudou hrát stejně, to by si jinak všichni kupovali stejně.
Konec OT.
Konec OT.
Ano mám zkušenosti.Wagíís píše:Zdravím chtěl jsem se zeptat jestli někdo má zkušenosti z těmahle aprátama zajímal mě názor na jejich zvuk díky
Každý hraje trochu jinak A1000 má charakter jako MarkBass GP7 je agresivní dobrý na slap GP11 AH250 co nastavíš to hraješ na větčí podia málo výkonu. GP12SMX ten je od 250 do 600W závisí jak kerej hodně závisí jak si nastavíš ty šejpy a dělený kompresor: ty silnější docela hoří: jak povidal pan Procházka co kus to originál. Ty male kombo 2 x 10 myslim GP9SX byly tak na fanky dobré netlačilo to a na pětku nedejboha podladěnou vůbec. AH350 byly tak pět roků erár na zahraničních fesťákách. AH400 mněl myslím Vilda Čok. 4 x 10 hrála lip než Carvin 4x 10.
- rain
- Odborník
- Bandzone: http://bandzone.cz/hardrain
- Kontaktovat uživatele:
Pár jsem jich už slyšel a vždycky mi to přišlo v pohodě - konkrétní zvuk, žádné huhlání. Ty AH250 /popř. SMX jsou docela rozšířené.
My máme v kapele RAH350SMX. Hraje prostě dobře - zvukaři nás vždycky chválili za zvuk basy - hrajem trsátkem nebo prsty v E nebo D... Dostatečný výkon (IMHO 350W stačí na jakékoliv české podium) a má to spoustu možností - jednak díky 12 pásmovému eq + eq balance a pre-shape... druhak dík dvoupásmovému kompresoru ... No a třeťak, máme k tomu 400W box 4x12 Fane takže to neuvěřitelně hrne (taky váží tak 80 kilo...). Spolehlivost zatím vynikající - je z druhé (nebo kolikáté) ruky a za posledních cca 8 - 9 let bez jakékoliv závady.
My máme v kapele RAH350SMX. Hraje prostě dobře - zvukaři nás vždycky chválili za zvuk basy - hrajem trsátkem nebo prsty v E nebo D... Dostatečný výkon (IMHO 350W stačí na jakékoliv české podium) a má to spoustu možností - jednak díky 12 pásmovému eq + eq balance a pre-shape... druhak dík dvoupásmovému kompresoru ... No a třeťak, máme k tomu 400W box 4x12 Fane takže to neuvěřitelně hrne (taky váží tak 80 kilo...). Spolehlivost zatím vynikající - je z druhé (nebo kolikáté) ruky a za posledních cca 8 - 9 let bez jakékoliv závady.
Problém Trace Elliotu je to že si k tomu každý druhý koupil levnou bednu která nehraje. Jesli máš originál T.E. nebo lepčí s 250 - 350 Waty stačíš všude.