Regular John píše:Já mám s těmito Slováky, kteří nabízí japonské fendery jen špatné zkušenosti. Už jsem to popisoval i v blacklistu. Na Slovensku těch japonských fenderů koluje strašně moc a prodejci často využívají toho, že tady ty kytary nejsou, k navýšení ceny. Třeba borec mi nabízel omlácené 62custom tele MIJ za vyšší cenu, než stojí nové od Thomanna a o slevě nechtěl ani slyšet, navíc jeho jednání bylo dost podezřelé (vystupoval pod více identitama a zboží vyloženě "podstrkoval"). Takových lidí je tam hodně. A i přes grockovu kalkulaci pořád zastávám názor, že cena je přehnaná... A pokud někoho tak pohoršuje, že tu řešíme ceny na bazaru, tak ať to nečte.
1.v čem je cena přemrštěná??Když dám kytaru do komise,také po mě chtějí 15% a tady je cena +-normál, i kdyby to někdo prodával na kšeft...
2.pohoršuje mě to,měl by to tady někdo řešit.Mě hlavně vadí,že to lidi píšou i mezi inzeráty do bazaru,já třeba prodával krabičku MIJ a nějaký dobrák mě hned natřel,že teď stojí nová o 150kč míň.Ale ta že je už čínská -to neřešil,možná ani nevěděl.Je zajímavé,jak kritik cen vždy uhne od matematiky-viz výše zmínka o upgrade jiné kytary...No-jestli na ní dal sadu snímačů Fender z r. 57,tak jí beru hned!!
3.že prodejci využívají nedostatku na trhu-to je snad normální,ne?Tak to (bohužel či bohudík) v normální společnosti chodí..
Pořád nevím, zda svět řídí chytří lidé a dělají si z nás legraci a nebo blbci a myslí to vážně.