Já tak jednou vylepil alobalem plast. krabku na svojem grunge squeakeru a šíleně to bručelo a signál z kejtry nebyl vůbec slyšet. Jak jsem to strhal,tak to bylo v pohodě. Tak nevím ...core88 píše:rozměry
Rozměr A (výška): 40 mm
Rozměr B (šířka): 70 mm
Rozměr C (hloubka): 120 mm
te to kvádr . nevym ale podle mě to sou vyhozený prachy . prd to vydrží a budeš to muset vylepovat alobalem . ale jinak velikost je v pohodě.
Schémata na kytarové efekty
- Rocky_MK
- Bandzone: www.bandzone.cz/danielandthemoravians
- Kontaktovat uživatele:
Re: Schémata na kytarové efekty
a nedotkl ses nekde kontaktama? (toho alobalu)Rocky_MK píše:Já tak jednou vylepil alobalem plast. krabku na svojem grunge squeakeru a šíleně to bručelo a signál z kejtry nebyl vůbec slyšet. Jak jsem to strhal,tak to bylo v pohodě. Tak nevím ...core88 píše:rozměry
Rozměr A (výška): 40 mm
Rozměr B (šířka): 70 mm
Rozměr C (hloubka): 120 mm
te to kvádr . nevym ale podle mě to sou vyhozený prachy . prd to vydrží a budeš to muset vylepovat alobalem . ale jinak velikost je v pohodě.![]()
se ani dotknut nemusíš můžeš mít ten alobal tenkej nebo může mít v sově dirky nebo nebude dobře spojený víko se zbytkem krabičky a nevznikne ti Faradayova klec možnstí je dost
Dobří umělci kopírují ti nejlepší kradou. - Pablo Picasso

- Rocky_MK
- Bandzone: www.bandzone.cz/danielandthemoravians
- Kontaktovat uživatele:
jo to je víc než možné. uplně ideálně to vylepené rozhodně nebylo,mezery tam byly kolem poťáků,bo tam byla spousta drátků a taky ty kontakty potů by byly u toho alobalu dost blízko a já nechtěl riskovat zkrat. ALe nevadí,nepiští to a žádný brutální gain to není. A je to grunge ! takže tam to pištění je samozřejmostcore88 píše:se ani dotknut nemusíš můžeš mít ten alobal tenkej nebo může mít v sově dirky nebo nebude dobře spojený víko se zbytkem krabičky a nevznikne ti Faradayova klec možnstí je dost
tak si tak říkám... mam to vylepovat alobalem?:D
je to ta plastová krabička...
tak když ti to nebude chytat bordel tak to vylepovat nemusíš

Tak když už se tady bavíte o krabičkách, tak já jsem udělal, zatím prototyp (nvm jestli to tak nenechám) a to do krabicky od zdroje k PC a je to stabilní, pevný, vše...
Problém s nefungujícím EQ vyřešila výměna mid poťáku a teď tedy funguje mid i treble, ale když mid dám jen trošku víc, kroucení treblama už není vůbec slyšet... Všude uvádějí nějaký jiný hodnoty těch potů tak já už nwm. Každopádně bass pot mi nejde vůbec, a to opravdu nevím proč. A poslední poznámka a to k volume potu - dal jsem tam logaritmickej a když pootočím trošku, zvýší se to mega - je hrozně citlivej, asi zkusím lineár, nebo větší velikost...
Problém s nefungujícím EQ vyřešila výměna mid poťáku a teď tedy funguje mid i treble, ale když mid dám jen trošku víc, kroucení treblama už není vůbec slyšet... Všude uvádějí nějaký jiný hodnoty těch potů tak já už nwm. Každopádně bass pot mi nejde vůbec, a to opravdu nevím proč. A poslední poznámka a to k volume potu - dal jsem tam logaritmickej a když pootočím trošku, zvýší se to mega - je hrozně citlivej, asi zkusím lineár, nebo větší velikost...
jaký hodnoty potenciometrů máš v tonový cloně ?
já měl prohozený poty mid a bass a dělalo mi to samí .

je dobře že na volume dam logaritm? ne?...(jinak mam zbytek všechny linearní....-logaritm. sem nesehnal..) + proc je zde na vstupu +9 ? -diky
Mámcore88 píše:jaký hodnoty potenciometrů máš v tonový cloně ?
treble - 250k
middle - 1M
bass - 25k
vše lineár
těch 9V se spíná přez ten trand na odpor odpor > ledku . používá se to když máš 2pdt a chceč LED signalizaci

No protože ta LEDka taky potřebuje něco papatBUSTER píše:je dobře že na volume dam logaritm? ne?...(jinak mam zbytek všechny linearní....-logaritm. sem nesehnal..) + proc je zde na vstupu +9 ? -diky
prohoď potenciometry mid a bass a bude to oka . taky sem to měl takle ted je to okajone píše:Mámcore88 píše:jaký hodnoty potenciometrů máš v tonový cloně ?
treble - 250k
middle - 1M
bass - 25k
vše lineár

Děkuju ti mockrát, už to fičí jak má, teď už jen dodělám milenium s krásnou modrou ledkou a bude tocore88 píše:prohoď potenciometry mid a bass a bude to oka . taky sem to měl takle ted je to okajone píše:Mámcore88 píše:jaký hodnoty potenciometrů máš v tonový cloně ?
treble - 250k
middle - 1M
bass - 25k
vše lineár
jo to je normal napajeny milenium bypass.. ale me zajma co tm dela ro napajení dole vlevo (na vstupu na samici...) ? dik:)jone píše:No protože ta LEDka taky potřebuje něco papatBUSTER píše:je dobře že na volume dam logaritm? ne?...(jinak mam zbytek všechny linearní....-logaritm. sem nesehnal..) + proc je zde na vstupu +9 ? -diky, prostě rozvedeš kabel od + od baterky mimo efektu ještě do tohoto milenium obvodu
To je aby se ti efekt zapnul po zastrčení IN kabelu. Prostě máš samici, která má 3 pájecí plošky - jednu pro uzemnění, jednu pro levý sluchadlo a jednu pro pravý sluchadlo. U kytarovýho káblu máš jen jednu plošku na signál a ostatní dvě jsou obojí uzemnění => když dáš mínus baterky na jeden od uzemnění a mínus od efektu na druhej od uzemnění, po zastrčení IN kolíku ti tyto 2 uzemnění propojí a tím se zapne efekt...vyčerpávajícíBUSTER píše:jo to je normal napajeny milenium bypass.. ale me zajma co tm dela ro napajení dole vlevo (na vstupu na samici...) ? dik:)jone píše:No protože ta LEDka taky potřebuje něco papatBUSTER píše:je dobře že na volume dam logaritm? ne?...(jinak mam zbytek všechny linearní....-logaritm. sem nesehnal..) + proc je zde na vstupu +9 ? -diky, prostě rozvedeš kabel od + od baterky mimo efektu ještě do tohoto milenium obvodu
jo tak .
na vstupu je stereo jack .
když to vemu podle tutoho vobrázku http://gaussmarkov.net/images/plugs4.bmp tak na šedivej jazýček naletuješ - z napájení a na ten zelenej jazýček zem s efektu . a na ten červenej normálně signál. a když tam pak zapojíš MONO koncovku tak se šedivá se zelenou spojí a efekt se zapne .
EDIT: jone byl si rychlejší
když to vemu podle tutoho vobrázku http://gaussmarkov.net/images/plugs4.bmp tak na šedivej jazýček naletuješ - z napájení a na ten zelenej jazýček zem s efektu . a na ten červenej normálně signál. a když tam pak zapojíš MONO koncovku tak se šedivá se zelenou spojí a efekt se zapne .

[quote="core88"]jo tak .
[mooc díky!
.. takza to vlaste funguje jako zap a vyp efektu..? - to muzu udelat be toho ne ? dat tm normal mono jack..? a - od baterky dat normal na spol zem.. ? dik 
no pokud to tam nechceš tak to tam mít nemusíš a dej tam normálně mono . ale pak si tam udělej on/off vypínač jinak se ti vytluče baterka

tk me to uz přislo.. všchno sedí .. az na potenciometr a krabičku.. - pot. poslali .. 1m. ... log.. ale! plast!core88 píše:no pokud to tam nechceš tak to tam mít nemusíš a dej tam normálně mono . ale pak si tam udělej on/off vypínač jinak se ti vytluče baterka