Strat Ultra Relic
Pravidla fóra
-
Martin Švehla
Strat Ultra Relic
Novinka Strat Ultra Relic Švehla před vrchním lakem a dokončením. Můžu znát Váš názor na tohle provedení ?
děkuji.
M.Švehla
děkuji.
M.Švehla
Re: Strat Ultra Relic
Mně se to rozhodně líbí. Jen mi to nepřipomíná relic.
Spíš něco na způsob AXL Badwater kytar. Ale jak říkám - mě by takový finish od koupě neodradil. Právě naopak.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
- Mjkl
- last.fm: Mjkl666
- Bandzone: Mjkl666
- Kontaktovat uživatele:
palec hore vypadá to zajímavě... mám rád kytary resp. jakékoliv nástroje kde jde vidět kresba dřeva 
-
Martin Švehla
kytara je z Olše ta kresba dřeva ji stříkaná moc díky.
M.Š.
M.Š.
Pro mě osobně ne. Kresba dřeva určitě ano, ale tohle mi připomíná lavičky v parku. Tím samozřejmě nechci říct, že si to nikdo nekoupí.
Osobně bych preferoval ještě nějaký "závoj", aby ta kresba (i světlost) dřeva nebila tak silně do očí.
-
arcilucifer
Tak je to posun od těch dvou, džínové a stylizované kytičkové,třetí je taková pomazaná, zajímalo by mně, kdo tyhle designy navrhuje. Tipuju, že ten jedinec který vám to stříká.
Možná, by stálo za oslovit někoho, kdo tvoří opravdu originálně a vtiskné do těch kytar svůj rukopis.
Airbrush je kapitola sama o sobě, je sice efektní, ale posunout tuhle techniku umí málokdo, bohužel Krulichův tele. je ryze pouťový, naštěstí většině se líbit nejspíš bude.( víme jak to z vkusem většiny je že)
Bohužel na mně tenhle model i ty předchozí dva působí dost amaterským dojmem, proč třeba neoslovit nějakého mladého absolventa akády, skvělých mladých umělcu je dost, stačí si projít klauzury. To by byl posun!
Ach snad jedině proto ne, že by to nemuselo být stravitené pro tu většinu, na kterou je zacíleno,
Pak je tedy vše v pořadku.
Možná, by stálo za oslovit někoho, kdo tvoří opravdu originálně a vtiskné do těch kytar svůj rukopis.
Airbrush je kapitola sama o sobě, je sice efektní, ale posunout tuhle techniku umí málokdo, bohužel Krulichův tele. je ryze pouťový, naštěstí většině se líbit nejspíš bude.( víme jak to z vkusem většiny je že)
Bohužel na mně tenhle model i ty předchozí dva působí dost amaterským dojmem, proč třeba neoslovit nějakého mladého absolventa akády, skvělých mladých umělcu je dost, stačí si projít klauzury. To by byl posun!
Ach snad jedině proto ne, že by to nemuselo být stravitené pro tu většinu, na kterou je zacíleno,
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tohle teda jako "relic" vůbec nevypadá.
relic si představuji takto...

relic si představuji takto...
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Poměrně trefné, souhlasím.Jester píše:Pro mě osobně ne. Kresba dřeva určitě ano, ale tohle mi připomíná lavičky v parku. Tím samozřejmě nechci říct, že si to nikdo nekoupí.
A jak bylo řečeno - s relicem to nemá nic společného, vypadá to jako Axl Badwater, a to ty Badwatery se mi líbí víc.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
S Relic to nemá nic společného - hlavně nechápu, že všechno teď musí být relic a když ne jen relic tak heavy relic a teď i ultra relic. Osobně bych doporučil změnit označení. Ten finiš, nevím no přijde mi to dost nepřirozené, třeba to v kompletu bude vypadat dobře, nevím.
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
nejblíž to má k spalted maple (správně česky nevím)

a bílej pickguard asi ne..
že relic je něco jinýho už psali asi všichni

a bílej pickguard asi ne..
že relic je něco jinýho už psali asi všichni
I´m wheels... movin´wheels
-
woro90-1
Zrovna jsem to chtěl napsat - to že to není relic, neznamená, že by to bylo něco podřadného, tak proč tomu za každou cenu říkat relic když je to namalované jiné dřevo, jako se to dělávalo u dveří a oken? Mně to hrozně připomíná povrch jednoho chcíplého javoru na Mostecku, který měl úplně oloupanou kůru a do mrtvého, větrem a deštěm ošlehaného dřeva postupně zalézal uhelný prach a saze z nedaleké železniční trati. Možná tu fotku ještě někde mám. Hodil by se k tomu pickguard z poškrábaného krycího plechu výsypné klapky z vagónu typu Falls (Wap):Red Bull píše:S Relic to nemá nic společného - hlavně nechápu, že všechno teď musí být relic a když ne jen relic tak heavy relic a teď i ultra relic. Osobně bych doporučil změnit označení. Ten finiš, nevím no přijde mi to dost nepřirozené, třeba to v kompletu bude vypadat dobře, nevím.

Ale je to rozhodně pěkné, i když podle mě naprosto hrozně pojmenované.
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
Vše, co bych k tomu řekl už bylo řečeno
tedy že s relicem to nemá nic společného a že to spíše vypadá jako spalted maple 
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
btw tady ten povrch dřeva vzniká procesem hnití při určitých teplotách a vlhkosti, takže když místo módního relic megasupercool použíješ název spalted bude včechno OK a bude klídek.Tonda píše:nejblíž to má k spalted maple (správně česky nevím)
![]()
-
woro90-1
A jedním z nejběžnějších druhů hub způsobujících takhle pěkné hnití jsou václavkybubucci píše:btw tady ten povrch dřeva vzniká procesem hnití při určitých teplotách a vlhkosti, takže když místo módního relic megasupercool použíješ název spalted bude včechno OK a bude klídek.
- Nero
- Rádce
Otázka za 10 bludišťáků - kdo ví, jak se spalted maple řekne česky?Tonda píše:nejblíž to má k spalted maple (správně česky nevím)
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Napadeno plísní.Nero píše:Otázka za 10 bludišťáků - kdo ví, jak se spalted maple řekne česky?Tonda píše:nejblíž to má k spalted maple (správně česky nevím)
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
- Nero
- Rádce
Ano, to by se krásně vyjímalo v popiscích - kytara má top z plesnivého / prohnilého javoru 
PetrPeter 1975 - 2008
-
Martin Švehla
OK díky všem, jméno předělám uvítám Vaše nápady ?
M.Š.
M.Š.
-
Martin Švehla
kytara tele. byla dělána na zakázku přesně co chtěl T.K. a Strat model Monterey - Jimi Hendrix to samé ??? proto nechápu jak máme jinak kytaru nasříkat když zákazník si přeje úplně stejnou,tak jak tam má vložit svůj rukopis ?arcilucifer píše:Tak je to posun od těch dvou, džínové a stylizované kytičkové,třetí je taková pomazaná, zajímalo by mně, kdo tyhle designy navrhuje. Tipuju, že ten jedinec který vám to stříká.
čekám na Vaš návrh
M.Š.