Strat Ultra Relic

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Martin Švehla

Strat Ultra Relic

Příspěvek od Martin Švehla »

Novinka Strat Ultra Relic Švehla před vrchním lakem a dokončením. Můžu znát Váš názor na tohle provedení ?
děkuji.
M.Švehla
Přílohy
DSC00778.JPG
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Re: Strat Ultra Relic

Příspěvek od Bummer »

Mně se to rozhodně líbí. Jen mi to nepřipomíná relic. :) Spíš něco na způsob AXL Badwater kytar. Ale jak říkám - mě by takový finish od koupě neodradil. Právě naopak.
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
Mjkl
last.fm: Mjkl666
Bandzone: Mjkl666
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mjkl »

palec hore vypadá to zajímavě... mám rád kytary resp. jakékoliv nástroje kde jde vidět kresba dřeva :)
Martin Švehla

kytara je z Olše ta kresba dřeva ji stříkaná moc díky.
M.Š.
Jester
Rádce

Příspěvek od Jester »

Pro mě osobně ne. Kresba dřeva určitě ano, ale tohle mi připomíná lavičky v parku. Tím samozřejmě nechci říct, že si to nikdo nekoupí.
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Osobně bych preferoval ještě nějaký "závoj", aby ta kresba (i světlost) dřeva nebila tak silně do očí.
arcilucifer

Příspěvek od arcilucifer »

Tak je to posun od těch dvou, džínové a stylizované kytičkové,třetí je taková pomazaná, zajímalo by mně, kdo tyhle designy navrhuje. Tipuju, že ten jedinec který vám to stříká.
Možná, by stálo za oslovit někoho, kdo tvoří opravdu originálně a vtiskné do těch kytar svůj rukopis.
Airbrush je kapitola sama o sobě, je sice efektní, ale posunout tuhle techniku umí málokdo, bohužel Krulichův tele. je ryze pouťový, naštěstí většině se líbit nejspíš bude.( víme jak to z vkusem většiny je že)
Bohužel na mně tenhle model i ty předchozí dva působí dost amaterským dojmem, proč třeba neoslovit nějakého mladého absolventa akády, skvělých mladých umělcu je dost, stačí si projít klauzury. To by byl posun!
Ach snad jedině proto ne, že by to nemuselo být stravitené pro tu většinu, na kterou je zacíleno,
Pak je tedy vše v pořadku.
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

Tohle teda jako "relic" vůbec nevypadá.

relic si představuji takto...

Obrázek

Obrázek
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Jester píše:Pro mě osobně ne. Kresba dřeva určitě ano, ale tohle mi připomíná lavičky v parku. Tím samozřejmě nechci říct, že si to nikdo nekoupí.
Poměrně trefné, souhlasím.

A jak bylo řečeno - s relicem to nemá nic společného, vypadá to jako Axl Badwater, a to ty Badwatery se mi líbí víc.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

S Relic to nemá nic společného - hlavně nechápu, že všechno teď musí být relic a když ne jen relic tak heavy relic a teď i ultra relic. Osobně bych doporučil změnit označení. Ten finiš, nevím no přijde mi to dost nepřirozené, třeba to v kompletu bude vypadat dobře, nevím.
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
Tonda

Příspěvek od Tonda »

nejblíž to má k spalted maple (správně česky nevím)

Obrázek

a bílej pickguard asi ne..
že relic je něco jinýho už psali asi všichni
I´m wheels... movin´wheels
woro90-1

Příspěvek od woro90-1 »

Red Bull píše:S Relic to nemá nic společného - hlavně nechápu, že všechno teď musí být relic a když ne jen relic tak heavy relic a teď i ultra relic. Osobně bych doporučil změnit označení. Ten finiš, nevím no přijde mi to dost nepřirozené, třeba to v kompletu bude vypadat dobře, nevím.
Zrovna jsem to chtěl napsat - to že to není relic, neznamená, že by to bylo něco podřadného, tak proč tomu za každou cenu říkat relic když je to namalované jiné dřevo, jako se to dělávalo u dveří a oken? Mně to hrozně připomíná povrch jednoho chcíplého javoru na Mostecku, který měl úplně oloupanou kůru a do mrtvého, větrem a deštěm ošlehaného dřeva postupně zalézal uhelný prach a saze z nedaleké železniční trati. Možná tu fotku ještě někde mám. Hodil by se k tomu pickguard z poškrábaného krycího plechu výsypné klapky z vagónu typu Falls (Wap):
Obrázek
Ale je to rozhodně pěkné, i když podle mě naprosto hrozně pojmenované.
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Vše, co bych k tomu řekl už bylo řečeno :) tedy že s relicem to nemá nic společného a že to spíše vypadá jako spalted maple :D
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
bubucci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubucci »

Tonda píše:nejblíž to má k spalted maple (správně česky nevím)

Obrázek
btw tady ten povrch dřeva vzniká procesem hnití při určitých teplotách a vlhkosti, takže když místo módního relic megasupercool použíješ název spalted bude včechno OK a bude klídek.
woro90-1

Příspěvek od woro90-1 »

bubucci píše:btw tady ten povrch dřeva vzniká procesem hnití při určitých teplotách a vlhkosti, takže když místo módního relic megasupercool použíješ název spalted bude včechno OK a bude klídek.
A jedním z nejběžnějších druhů hub způsobujících takhle pěkné hnití jsou václavky :D
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Otázka za 10 bludišťáků - kdo ví, jak se spalted maple řekne česky? :?
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Nero píše:
Otázka za 10 bludišťáků - kdo ví, jak se spalted maple řekne česky? :?
Napadeno plísní. :mrgreen:
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Ano, to by se krásně vyjímalo v popiscích - kytara má top z plesnivého / prohnilého javoru :D

PetrPeter 1975 - 2008
Martin Švehla

OK díky všem, jméno předělám uvítám Vaše nápady ?
M.Š.
Martin Švehla

arcilucifer píše:Tak je to posun od těch dvou, džínové a stylizované kytičkové,třetí je taková pomazaná, zajímalo by mně, kdo tyhle designy navrhuje. Tipuju, že ten jedinec který vám to stříká.
Možná, by stálo za oslovit někoho, kdo tvoří opravdu originálně a vtiskné do těch kytar svůj rukopis.
Airbrush je kapitola sama o sobě, je sice efektní, ale posunout tuhle techniku umí málokdo, bohužel Krulichův tele. je ryze pouťový, naštěstí většině se líbit nejspíš bude.( víme jak to z vkusem většiny je že)
Bohužel na mně tenhle model i ty předchozí dva působí dost amaterským dojmem, proč třeba neoslovit nějakého mladého absolventa akády, skvělých mladých umělcu je dost, stačí si projít klauzury. To by byl posun!
Ach snad jedině proto ne, že by to nemuselo být stravitené pro tu většinu, na kterou je zacíleno,
Pak je tedy vše v pořadku.
kytara tele. byla dělána na zakázku přesně co chtěl T.K. a Strat model Monterey - Jimi Hendrix to samé ??? proto nechápu jak máme jinak kytaru nasříkat když zákazník si přeje úplně stejnou,tak jak tam má vložit svůj rukopis ?
čekám na Vaš návrh
M.Š.
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“