Ono jde o to, že tomu chlápkovi zní dobře všechno... Každopádně Matchless a ceny to je kapitolka sama pro sebe. Není se čemu divit, že si hodně lidí staví kopie.
Vaše sny
Pravidla fóra
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vaše sny
Tak mě pak necháte zahrát si jo?
Ono jde o to, že tomu chlápkovi zní dobře všechno... Každopádně Matchless a ceny to je kapitolka sama pro sebe. Není se čemu divit, že si hodně lidí staví kopie.
Myslím, že i mezi námi jeden takový člověk je. 
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Ten zvuk mi přijde hodně zajímavý a líbivý, ale už kolikrát se mě stalo, že aparát mě posadil na zadek a v reálu už to tak převratné nebylo
Takže já nebudu dělat ukvapené názory a někdo mi to pučte a já potom dám vědět jak to hraje

Naposledy upravil(a) Smrťokvítek dne 5.06.2011 12:56, celkem upraveno 1 x.
Důvod: opraveny hrubky...
Důvod: opraveny hrubky...
-
DexterBzuk
ES-125
Zrovna se jedna objevila na bazaru za 32 tisíc, což je zatím nejmíň, co jsem kde viděl. Achjo.
DexterBzuk píše:
ES-125
Zrovna se jedna objevila na bazaru za 32 tisíc, což je zatím nejmíň, co jsem kde viděl. Achjo.
Jestli je to ta co se tam objevuje už dýl, tak ta nemá původní P90ku, takže velký mínus
I´m wheels... movin´wheels
-
DexterBzuk
Toho jsem si taky všiml, ale to stejně jedno, za poslední dobu jsem za kytary utratil víc než dost.
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
Tak a mám na co šetřit, není to tady ten konkrétní kus, ale bude to nějaký J Custom.

Škoda, že už se nevyráběj.
Kytara: Fokus Stratocaster HSH - sunburst
Kombo: Marshall MG - 30DFX
Kombo: Marshall MG - 30DFX
Reverend No.#13000
Dočká se i tento prototyp sériové výroby? Uvidíme! Hodil by se!

Dočká se i tento prototyp sériové výroby? Uvidíme! Hodil by se!

taky už jsem ho sem postoval, akorát teda v modrý barvěWhiteKeys píše:reverend flatroc rock orange![]()
Krásně upravený Fender Toronado!

http://bandzone.cz/argonaut
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
-
woro90-1
A stejně mi nikdo nevymluví že Toronadům daleko víc sluší široký pickguard a tahle kobylka než ten malý bryndák a T-o-M 
Moje rec!Vubec nechapu proc je prestal Fender vyrabet a proc ty posledni modely udelali tak hnusny...Jeste s tema hroznejma carama na tele.No to bych blil 
Jinak v ty uprave jako je to toronado me jeste dostal tenhle predelanej jazzmaster

- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
za Toronado i JM palec nahoru - oba bych si nechal líbit
ps: někdo tu má hodně rád Fender Wide range snímače
ps: někdo tu má hodně rád Fender Wide range snímače
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
- CNMartin
- Kontaktovat uživatele:
Moje sny:

A hlavně zlatý ruce!

A hlavně zlatý ruce!
Fender Telecaster - Seymour Duncan Hot Rail, Quarter Pounder
Epiphone Dot - ebony
Orange Dual Terror - Orange PPC 412
Fender Squier Chris Aiken PB
Line 6 Spider IV
Epiphone Dot - ebony
Orange Dual Terror - Orange PPC 412
Fender Squier Chris Aiken PB
Line 6 Spider IV
-
woro90-1
Ono aby ne, když i přesto, že jsou to HB, mají pořád trochu toho fenderovského charakteru - taky bych si je nechal líbitDark Axel píše:ps: někdo tu má hodně rád Fender Wide range snímače
můj sem je řvát na koncertě ac dc při začátku písničky whole lotta rosie místo angus malcolm
xD