Propojení RCF
Pravidla fóra
Propojení RCF
Jdou vzájemně propojit bez mixu dvě aktivní RCF 312A.Zdroj hudby PC.Dík za odpověď.
Gibson Les Paul studio, Les Paul by Josef Vébr, Jolana Tornado2, Kramer Hořovice, Marshall JVM410H,
Re: Propojení RCF
nerozumim tomu "vzajemne" ... proc vzajemne? nestaci obe propojit s pc?
Ano, jde to. Je to jedno z nejběžněji používaných propojení. Přesně takto se propojují např. monitory, ale i při použití v PA. Každá aktivní bedna (aspoň myslim že každá lepší) má paralelní výstup. Takže stačí mikrofonní šňůra s koncovkami XLR (MX-FX, tj. samec-samice). Takto můžeš propojit těch beden nekonečné množství (teoreticky). Budeš ale hrát mono.
Tož asi tak.
Tož asi tak.
Naposledy upravil(a) zzbar dne 8.06.2011 22:54, celkem upraveno 1 x.
Mapex, Paiste, Meinl, Powerstroke3, Ewans EC2, Balbex Ringo II
Soundcraft, Yamaha DSR... RCF ART, dBTechnologies, Proel, Sabine, DBX, Audix, Shure, AKG, Samson...
a spousta No name...
Soundcraft, Yamaha DSR... RCF ART, dBTechnologies, Proel, Sabine, DBX, Audix, Shure, AKG, Samson...
a spousta No name...
ovsem pokud je "zdroj hudby PC", tak vzajemne propojeni beden jaksi ztraci smysl....
edit: imho nejlepe vyrobit propojku jack->2xcanon a k bednam to dotahnout xlr kabelama.
edit: imho nejlepe vyrobit propojku jack->2xcanon a k bednam to dotahnout xlr kabelama.
To Paris:Mám z PC jeden výstup cinch který použiju do jednoho boxu a chtěl jsem vědět jestli jde propojit výstupem např. XLR do druhého aktivního boxu bez pomoci mixu.Už vím že to jde
Moc díky za odpovědi.
Gibson Les Paul studio, Les Paul by Josef Vébr, Jolana Tornado2, Kramer Hořovice, Marshall JVM410H,
pak ale bude hrat jen jeden kanal (pripadne mono, zalezi na tom, jak to budes mit u pc) z obou beden.
Je mi to jasný,našel jsem asi vhodný kabel.Dík
http://www.microdesignum.cz/obchod/deta ... 5-2-XLR-6m
http://www.microdesignum.cz/obchod/deta ... 5-2-XLR-6m
ano. tohle (neco takoveho) jsem mel na mysli.