Zdravotní problem...

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Alexi_Laiho

Zdravotní problem...

Příspěvek od Alexi_Laiho »

Už od soboty od rána nemam cit v pulce dlani a dvou prstech... hejbat s tim můžu ale skoro nic necejtim... co do prdele s tim :cry:
vše prodávam ,tak kdyby byl zájem..
Cort evl z47 SD snímač , esp-ltd signovku Steava z Deftones s pasivnim emg
Peavey Valveking , rockwell 4x12

zas si ta k***a vzala dalšího... 1. 5. 1975 - 1. 8. 2008
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Zdravotní problem...

Příspěvek od Smrťokvítek »

Alexi_Laiho píše:Už od soboty od rána nemam cit v pulce dlani a dvou prstech... hejbat s tim můžu ale skoro nic necejtim... co do prdele s tim :cry:
Jít k doktorovy. Může to být problém od zad. :?
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Kozanostra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kozanostra »

určitě di k doktorovi...ten ti řekno co a jak hlavně aby ses z toho dostal.... :wink:
Gibson Les Paul Standard (94´)
Ibanez GRG 270 (SH-2N a SH-4 Duncany)
Mesa Boogie Dual Rectifier 3 Channel
Marshall 1960A
Digitech RP 350
struny LaBella 10ky , trsátka Jim Dunlop Tortex 0,73
a nenaladitelná akustika značky noname :-)

http://mesa1.myminicity.com/
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Re: Zdravotní problem...

Příspěvek od KIWI »

Smrťokvítek píše:
Alexi_Laiho píše:Už od soboty od rána nemam cit v pulce dlani a dvou prstech... hejbat s tim můžu ale skoro nic necejtim... co do prdele s tim :cry:
Jít k doktorovy. Může to být problém od zad. :?
To není sranda fakt. Halvně nebud jeden z těch hrdinů, ale tahni hned k doktorovi!
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Alexi_Laiho

du hned zejtra, sme měli v pátek konzík ,ale nijak sem to nepřeháněl ani s hranim před tim , mamin přítel řikal něco o namoženym nervu , ted zkoušim hrát a na malíčku ani necejtim že mačkam strunu a prsteníkem je to dost neohrabany.. ostatní cejtim

Metallistic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Metallistic »

Nenamáhej tu ruku vůbec a jak řekl Kiwi.. .. TÁHNI K DOKTOROVI :twisted: :wink:
Cvičit,Cvičit,Cvičit ale bez chyb a pomalu jinak to nemá smysl;-)můj názor. .
Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal
Obrázek
Braniik
Rádce

Příspěvek od Braniik »

Prakticky lekar ta s najvacsou pravdepodobnostou posle k neurologovi. Ten bude robit vysetrenia (tie klepkania kladivkom :) ), moze ta poslat aj na CT a NMR, lebo priciny mozu byt rozne. Nemal si nejaky uraz predtym? Alebo nevidis rozmazane? A boli ta hlava?
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Tohle se mi uz parkrat stalo, kdyz jsem se 'spatne' vyspal, budto jsem mel nejak pokrouceny zada, nebo jsem si na te ruce lezel... Kazdopadne navstevou doktora urcite nic nepokazis.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

rada: skus si lehnout na zem, na rovnou zem, bez nejakych polstaru a pokud mozno bez trika. (na záda) a bud rovně, nenakloněnej ani na jednu ani na druhou stranu, a pokud tě přitom hrozně bolí zada tak je to problem od zad, skřípnutý nerv...... měl sem něco podobnyho a doktor na mě dvakrat šahnul a bylo po preblemu, tak ti přeju aby to bylo něco podobně jednoduchyho

nespadls třeba v posledni době? ja jsem spadnul na lyzich, a sel sem do nemocnice se zlomenou rukou, protoze me bolela jak krava ale kdyz se sahlo na dlan necitil sem vubec nic, a nakonec to byl nerv v zadech. a do ted ty svině bolej :lol:
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
afektband

Příspěvek od afektband »

Já jednou usnul v hospodě na ruce a taky jsem s ní nemohl ani hnout, tak jsem jí natřel nějakou mastičkou co mi dala máma, obvázal a za tejden byla skoro funkční. To samí jako mě se stalo jednou kamarádovi, ale ten tak v pohodě nebyl protože druhej den jeli do studia, takže on tam jel na kukačku a basu nahrávali kytaristi.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Alexi_Laiho

nespadnul ,do ničeho nemlátil ,ani před tim nechlastal , podle rad s tim leženim na zemi , zkoušel sem to , nic... jenom mně bolí předloktí když si po něm přejedu druhou rukou a loket v určitý poloze..

Metallistic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Metallistic »

Loket mě taky jednou bolel,ale jen v určité poloze .. .bylo to letos o prázdninách,když sem byl na brigádě v lese nosit dřevo,tak sem si tu ruku dodělal tak,že sem neudřřel v ruce ani lahváča. . .Snažil sem se ji nenamáhat a známa mi na to dala mast a teď sem uplně v pohodě. . . :wink: Tak určitě ten doktor nebude nadarmo. . .
Cvičit,Cvičit,Cvičit ale bez chyb a pomalu jinak to nemá smysl;-)můj názor. .
Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal
Obrázek
Stanley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley »

Nechci plašit, ale s tim předloktim mě to dost zarazilo :shock: Jestli je to zánět šlach, tak máš minimálně na půl roku vystaráno. Jsem třeba panikář, ale tohle už oddělalo pár výbornejch muzikantů :!: Třeba to ale bude v poho :wink:
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
Braniik
Rádce

Příspěvek od Braniik »

Uz ho radsej tolko nestrasme, pricinou moze byt fakt hocico, nemusi to byt hned nieco take vazne... ale urcite napis, ako si dopadol u doktora! ;)
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
Alexi_Laiho

táááák ,ted sem oběhal asi 4 doktory... prej mam skříplej nerv v lokti? něco se zádama,ale to mam zkurvený ze sportu :) , budu chodit 3x tejdně na injekce do zadele dokud to neprocitne.. a na kytaru hrát prej můžu , jestli to pude :) . jenom se netvářila mi radosdně když sem jí řek že mam LP a je těžkej jak prase, kůli těm zádům , tak mi nasadila trochu brouka do hlavy...

Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

Alexi_Laiho píše:táááák ,ted sem oběhal asi 4 doktory... prej mam skříplej nerv v lokti? něco se zádama,ale to mam zkurvený ze sportu :) , budu chodit 3x tejdně na injekce do zadele dokud to neprocitne.. a na kytaru hrát prej můžu , jestli to pude :) . jenom se netvářila mi radosdně když sem jí řek že mam LP a je těžkej jak prase, kůli těm zádům , tak mi nasadila trochu brouka do hlavy...
někde jsem videl nastrojovej pás, kterej byl přes obě ramena, zda se mi ze to bylo v guitarshopu v hradišti. nevypadal tak blbě jak by se zdálo a nenicil zada.
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

Caggan píše:
Alexi_Laiho píše:táááák ,ted sem oběhal asi 4 doktory... prej mam skříplej nerv v lokti? něco se zádama,ale to mam zkurvený ze sportu :) , budu chodit 3x tejdně na injekce do zadele dokud to neprocitne.. a na kytaru hrát prej můžu , jestli to pude :) . jenom se netvářila mi radosdně když sem jí řek že mam LP a je těžkej jak prase, kůli těm zádům , tak mi nasadila trochu brouka do hlavy...
někde jsem videl nastrojovej pás, kterej byl přes obě ramena, zda se mi ze to bylo v guitarshopu v hradišti. nevypadal tak blbě jak by se zdálo a nenicil zada.
jj dělá to planet waves
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
afektband

Příspěvek od afektband »

Takhle to vypadá, ale neřek bych že to bude moc praktický.
Obrázek
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

jedina vyhoda je IMHO v tom, ze se ti kurvi obe ramena rovnomerne. jinak ta hmotnost zustane.
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
impact

Příspěvek od impact »

Ach to stáří... začni uvažovat o lehčí kytaře. :D

Ne ale vážně, hraní na kytaru je super, nicméně zničit si kvůli němu páteř zas tak super není.
Practice doesn't make perfect. Practice makes permanent.

Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“