Ibanez Premium
Pravidla fóra
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Re: Ibanez Premium
Psal jsem to o pár postů výš - Ibanez ke kopě modelů připsal písmenko "Z" a udělal z nich novinky. Nově je tam EZ II a Wizard III, který se ale nijak rozměry neodlišuje od Wizard II, a u některých modelů jiné snímače.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Já neříkám, že průchozí je nejlepší atd.. Jen prostě je mi sympatický a co jsem zatím hrál na kytary s průchozím, tak jsem si nemohl stěžovat. 
Nero, trošku tě opravímNero píše:Psal jsem to o pár postů výš - Ibanez ke kopě modelů připsal písmenko "Z" a udělal z nich novinky. Nově je tam EZ II a Wizard III, který se ale nijak rozměry neodlišuje od Wizard II, a u některých modelů jiné snímače.
Wizard II - výška krku v nultém / 12. pražci: 19 mm / 21 mm
Wizard III - výška krku v nultém / 12. pražci: 18 mm / 20 mm
Tak taky kdoby co pořád vymýšlel, kolikrát ty paskřivce jsou k zblití, tak proč zase nezůstat u relativně osvědčených modelů a trochu je nevylepšit ... však třeba to Zero Resistance je výborná věc a celkově ty nový tremola jsou na tom hodně dobře.
Ještě k tremolům, už se mi často stalo, že si lidi mysleli, že EZ II je lepší než EZ, ale není tomu tak
Edge Zero II - je obyčejný tremolo s Zero Resistance.
Edge Zero - je lepší o snazší ladění oktáv.
Jinak teda k řadě Premium. Člověk za přijatelné peníze získá výborně zpracovaný nástroj ... za mě palec nahoru.
¤ Vlček EXP ¤ Vlček Setius ¤ Vlček Duvell ¤ ESP Eclipse II ¤ ESP M-II ¤ Gibson Studio 2018 ¤ LTD MH-1001NT ¤ Jolana Diamant I ¤ Cort A4 Plus FMMH ¤ Harley Benton MB-4 ¤ Line6 Helix LT ¤ Dunlop Cry Baby DB01 ¤ Line6 Relay ¤
- Nero
- Rádce
Tak ten milimetr v tlouštce jsem přehlédl, moje chybaPeťan V. píše: Nero, trošku tě opravím
Wizard II - výška krku v nultém / 12. pražci: 19 mm / 21 mm
Wizard III - výška krku v nultém / 12. pražci: 18 mm / 20 mm
Tak taky kdoby co pořád vymýšlel, kolikrát ty paskřivce jsou k zblití, tak proč zase nezůstat u relativně osvědčených modelů a trochu je nevylepšit ... však třeba to Zero Resistance je výborná věc a celkově ty nový tremola jsou na tom hodně dobře.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Za který si nasadíme cenuNero píše:... a jen to malinko posunout vpřed nějakým chytrým detailem.
Ibanez Premium vyrobený v Indonesii se prodává kolem 20 000 Kč, Ibanez 1570, 2550, apod. vyrobený v Japonsku se prodává kolem 25 000 Kč. Osobně bych si těch 5 000 Kč připlatil. Možná to bude tím, že mám dvě RG Made in Japan
Ibanez RG 1520 A (DiMarzio/IBZ)
Ibanez RG 570 CTAM (DiMarzio D-Sonic + Air Norton + HS-4)
Jackson RR-3 (EMG 81 + 89)
BOSS FT-2, PH-3, CE-2, DC-3, DD-3, RV-3, RC-2
Co jsem vlastnil, prodal a s čím poradím:
Peavey Bravo, Peavey Rockmaster, Peavey Classic 50/50, Mesa Boogie Triaxis, Mesa Boogie Studio Preamp, Mesa Boogie Mark III, Mesa Boogie Mark IV, Mesa Boogie 50/50, Mesa Boogie Thiele, Engl Powerball, Krank Krankenstein, ESH Twin Fifty
Ibanez RG 570 CTAM (DiMarzio D-Sonic + Air Norton + HS-4)
Jackson RR-3 (EMG 81 + 89)
BOSS FT-2, PH-3, CE-2, DC-3, DD-3, RV-3, RC-2
Co jsem vlastnil, prodal a s čím poradím:
Peavey Bravo, Peavey Rockmaster, Peavey Classic 50/50, Mesa Boogie Triaxis, Mesa Boogie Studio Preamp, Mesa Boogie Mark III, Mesa Boogie Mark IV, Mesa Boogie 50/50, Mesa Boogie Thiele, Engl Powerball, Krank Krankenstein, ESH Twin Fifty
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
u těch japonců je přece jenom ta kvalita zaručena, tím ale nezpochybňuji kvalitu těch Premium. Nabízí zajímavé topy a můj oblíbený hmatník s tečkama nahoře. Uvidíme, až se objeví nějaké ojeté na bazaru...ale tam zase při ceně cca 10k jsou už i RG550/570 a to bude zajímavé porovnání.
- Nero
- Rádce
Já jsem teď nemyslel Prestige vs. Premium. Spíš mi šlo o tu filosofii, s kterou Ibanez obnovuje svou nabídku. Skoro co rok velkou část RG vylepší tím stylem, že dají nové tremolo nebo jiné snímače, a většinou to je posun k lepšímu, přičemž cena zůstává cca stejná. Viz například to přidání písmenka Z k většině modelů.mazzi píše:Za který si nasadíme cenuNero píše:... a jen to malinko posunout vpřed nějakým chytrým detailem.![]()
PetrPeter 1975 - 2008
Odstínění mědí u potenciometrů, bych teda opravdu nečekal 
¤ Vlček EXP ¤ Vlček Setius ¤ Vlček Duvell ¤ ESP Eclipse II ¤ ESP M-II ¤ Gibson Studio 2018 ¤ LTD MH-1001NT ¤ Jolana Diamant I ¤ Cort A4 Plus FMMH ¤ Harley Benton MB-4 ¤ Line6 Helix LT ¤ Dunlop Cry Baby DB01 ¤ Line6 Relay ¤
- Dandáš
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/dansvoboda
nastroje-f71/odstineni-hw-medenou-pasko ... %9Bn%C3%A1Dandáš píše:Čemu to pomůže?
je to na odstínění, aby kytara nechytala divný pazvuky, šumy a co já vím jakej jinej bordel.
- Dandáš
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/dansvoboda