Disconnexion - skvela muzika s velmi dobrou basou a krasnym zenskym vokalem, kdybych mohl, dam rovnou dva hlasy, moc se mi to libilo
Sunday 4 - opet vytecna basa a muzika jako stvorena pro nedelni odpoledne, zpevak by sice potreboval trochu potrenovat intonaci, jinak to zni velmi nenucene a pohodove, tak to ma vypadat
“Basically, I'm for anything that gets you through the night - be it prayer, tranquilizers or a bottle of Jack Daniels.”Frank Sinatra
Ono tak se asi tady hodnotí Věřím, že místní experti poznají už podle prvních 5 sec. jaká bude skladba, jaký je text a jak to skončí....a za to je uznávám
Moc dobré tentokrát, minulé kolo bylo průserem.
Bechy & Mickey= Za mne celkem nuda, tenhle styl moc neposlouchám (až na pár songů ala Too short - The ghetto) Booger= Paráda, tady hlas, někde si vás najdu na bandzone, jestli je zbytek vaší tvorby takový. Od začátku do konce jsem bavil, skoro jsem měl tendenci se roztancovat, váš zvuk je taky parádní.
The Coolers= Tenhle song z Kinxovo a jeho kapely produkce nebavil, slyšel jsem už z toho, co se tu objevilo lepší...
Disconnexion= Zajímavé, chtělo by to zapracovat na zvuku trochu a možná si to po sobě ještě jednou poslechnout s členy kapely a dořešit drobné nedostatky. Movari Ponsadu= Paráda, hlas. Od začátku do konce jsem se bavil. To samé jak u Boogera.
Sunday 4= Není to špatné, ale je to takové... Bez života trochu, to bude asi zvukem. Taky mi příjde, že většina zvuku jde do pravého kanálu (mám sluchátka).
Uklidňující muzika= Plus za flétnu, ale chtělo by to nějaký výraznější vývoj v písni.
Naposledy upravil(a) Prejdák dne 12.06.2011 22:21, celkem upraveno 1 x.
Tak za mě jednoznačně vede booger... paráda chlapi, výborně to šlape... jen tak dál, taky hledám na bandzone. . Druhý hlas za mě půjde kapele Movari Pansadu, má to drive, šlape to, jako basák musím pochválit basu . Ikdyž já bych to zahrál asi jinak, ale jen tak dál
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku) Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40
Bechy & Mickey - celkem hodně točím hip hop rapy (aniž bych chtěl), takže mám naposloucháný ty podklady (instra), jak jim rapeři řikaj a tohle mě vážně nebaví, je to jedno jako druhý, ke stažení na netu, většinou zadarmo, v mp3, špatně smícháný, bez nápadu... Do toho se vrzne rap a pápá. Sorry, jestli to zní nějak nadutě, ale pokud mám brát stejnej metr na všechny... Oceňuju duet boy & girl, ikdyž to kapánek neladí, je to simpatico, barva rapera je fajn, ale chybí mi trochu výšky na mikrofounech.
Booger - no paráda, zvuk je příjemnej - frekvenčně, ale nemůžu se ubránit pocitu, že by se to dalo umíchat líp do prostoru a poměrově, ságo nahoře je asi v pořádku. Bicí místama zapadaj, navíc je to takový hodně "stereo skoupý". Nicméně dobrej pocit, líbí se mi to hudebně. První hlas SEM.
The Coolers - baví mě to, vtipný. Bubeník trochu mínus (co takhle občas crash nebo ride na místo třískání na první do hihat v tom jakoby refrénu?, dost to jakoby táhne k zemi díky tomu). Zpěv je málo, lehce zapadlej.
Disconnexion - tak si nejdřív říkám celkem dobrej zvuk, ale ty hlasy jsou zase pod dekou (mužskej víc), činely u bicích se mi zdají nějak vykouslý, jakoby měly uřezaný spodky a zůstaly jen vrchní frekvence, docela nepříjemně to řeže, jinak neškodná hudba...
Movari Ponsadu - bez výhrad, hudebně i zvukově super. Paráda kvákadlo a basa. Druhý hlas SEM.
Sunday 4 - dobrý hudebníci, horší zvuk. Zpěv bych trochu rozbalil, je to trochu ustrašený a opatrný. Celkově fajn. Klidně bych dal hlas, ale jiní si ho zaslouží víc.
Uklidňující muzika - dobrej začátek, ale po minutě bych čekal trochu jinej rozjezd, vzhledem k tomu, že stopáž není moc dlouhá tak to celý působí jen jako vsuvka nebo mezihra, nikoli jako kompletní skladba.
Nakonec celkem příjemný kolo!
VOX AC30 H2 / KEMPER PROFILING AMP | SQ J. Mascis Jazzmaster | Fender Modern Player Jazzmaster http://www.citizen37.com
Taktéž Booger (hodně mě oslovila barva hlasu zpěváka) a Movari Ponsadu
překvapilo mě, že mě moc nebavili Coolers - přitom jejich hudba mi v rámci fóra vždycky připadala poměrně na výši tahle skladba se mi asi prostě netrefila do vkusu
Nemohu hlasovat, neboť jsem z vlastních subjektivních důvodů nedoposlouchal ani jeden kus. Myslíte, že je to spravedlivější přístup než hlasovat o něčem, co se mi ani v jednom případě nelíbí? Já vím, že je to subjektivní, co tady píšu, ale sám nevím, jak k tomu mám přistupovat, tak se radši ptám...
nzp píše:Nemohu hlasovat, neboť jsem z vlastních subjektivních důvodů nedoposlouchal ani jeden kus. Myslíte, že je to spravedlivější přístup než hlasovat o něčem, co se mi ani v jednom případě nelíbí? Já vím, že je to subjektivní, co tady píšu, ale sám nevím, jak k tomu mám přistupovat, tak se radši ptám...
Zajímavé, asi neřeknu nic co už nebylo řečeno...
Bechy & Mickey - přišlo mi to poněkud laciné, odfláknuté. Připadá mi to jako podle špatně pochopené šablony. Jako kdy koupíš za pět tisíc Montany a namaluješ něco, co vypadá jako když se osmileté děcko učí reklamní font. Je to velké, je to barevné, je to drahé, ale nemá to tu uměleckou úroveň jako ty velké, barevné, drahé věci, co obdivuješ. Tady se stejně jako u legend střídají dva hlasy, jsou tam syntetcké smyčce, basa má hezky uvolněnou linku, text je o tom, jak je hudba úžasná a jak tím žijete. Ale flow jako podle metronomu? Zpěv v samých čtvrťových notách? Pořád se opakující jednoduchá smyčka bez gradace, beze směru? Naředěný text? Mohlo by to být dobré, jen to chce ještě dost práce. Nicméně Partick & Magee už jsou na dosah nebo dokonce těsně za vámi.
Booger - tak tomu říkám barevný projev! To mě vážně zvedlo ze židle. Kde vás najdu?
Coolers mi tentokrát nesedli, ač mě obvykle baví. Hodně na tom udělal asi i utopený zpěv a maličko plovoucí intonace.
Disconnexion bych si pustil v autě nebo na záchodě supermarketu, přišlo mi to takové nevýrazné, sice dobře udělané ale moc mě to nebavilo a půl minuty před koncem už jsem nebyl schopen to doposlouchat.
Movari Ponsadu - prostě mazec. Valím bulvy. K tomu není co dodat.
Sunday 4 - zpěváka kopnout, ať se do toho trochu opře, jinak výborné, ale může se hlasovat jen pro dvě kapely, Booger a Movari Ponsadu mě baví víc.
Uklidňující muzika - dobrá skica, ale čekal bych hotový obraz.
ikdyž tento styl moc nemusím, a jak tu padlo je to taková muzika do supermarket (omlouvám se umělcům,ale u některých mi to tak připadlo) popřípadě do reklamy (znova omluva), TAK se mi to celkem páčilo mám rád, když je zajímavá basa a to nádherně splnili Disconnexion a Sunday 4, tam opravdu klobouk dolů před basáky
Můj hlas dostali Sunday 4
Těším se na vaši kritiku u našeho výtvoru,kterej bude v 8. kole a ještě jednou se omlouvám, pokud se to někoho dotklo..
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + ....pro nás žiješ dál v našich srdcích Petře!!
Můj 1. hlas je pro Sunday 4 - Twins (moje srdeční záležitost)
Můj 2. hlas pro Movari Ponsadu - Cazzi Ragazzi (výborný zvuk a prostě se mi písnička dost líbí...)