Hraní přes PC .... nesnáz

Zvukové karty, sluchátka, procesory, software, akustika, ...
Paris
Rádce

Re: Hraní přes PC .... nesnáz

Příspěvek od Paris »

Anger4141 píše:Tak jaky software ? Guitar rig ten samej problem proste to jede jen pres jeden kanal ?
ale ne. nejede to pres jeden kanal, proste se zapne jen jeden jako vstup...
Anger4141 píše:Co by jste mi doporucili na to jak ten problem vyresit.Ja diky ale rict nejaky ten software je dost sirokej pojem.
no to je prave to, na co sem se ptal hned v druhem prispevku .... jestli tedy ve vysledku pujde ciste o pruchod signalu skrz pc, jak to popisujes ted (pak je pc skoro zbytecne do toho zarazovat) ... nebo vyzkousis nejaky software (bud k simulaci aparatu nebo k nahravani jako takovemu) a nekam se to posune...

edit: a kdyz se vratim k tomuhle:
Anger4141 píše:...hraje mi to jen na jedno sluchatko/reprak a to je problem kterej potrebuju vyresit protoze jinak je samotnej zvuk krasnej a cistej i s efektem...
tak na to lze samozrejme (nechat) vyrobit kabel, ktery rozdvoji mono signal z efektu do obou kanalu pocitacoveho vstupu. ale jestli lze koupit hotovy, to nevim ... je to malicko malo obvykle zapojeni.
(a pak mi taky malicko unika smysl pouziti pocitace (ale pokud by se v nem melo treba nahravat, tak jsme zpet u te puvodni otazky...).)
Anger4141

Příspěvek od Anger4141 »

Ja pocitac pouzivam je pro trenovani. Proste sednu zapojim kytaru do pocitace a hraju tak abych nikoho nerusil do sluchatek a k tomu mam treba guitar pro nebo nejakou muziku.

Bohuzel problem porad pretrvava zkousel jsem i mono redukci a porad jede jen jedno sluchatko uz vazne nevim jak to vyresit.
Fokus Les Paul Custom černa.(EMG 60/81)
EDEN E115C 320W
Co bylo:
Fokus Explorer M.2 černa.
kombo Marshall master lead.
Kombo CRATE Flex Wave Series FW120 120 W, 2x 12"
Paris
Rádce

Příspěvek od Paris »

Anger4141 píše:zkousel jsem i mono redukci a porad jede jen jedno sluchatko uz vazne nevim jak to vyresit.
Paris píše:tak na to lze samozrejme (nechat) vyrobit kabel, ktery rozdvoji mono signal z efektu do obou kanalu pocitacoveho vstupu.
Paris
Rádce

Příspěvek od Paris »

a nebo teda stahni napriklad Zynewave Podium Free http://www.zynewave.com/download.html
nastav zvukovku, otevri projekt, udelej si stopu se vstupem jen z leveho kanalu a je vyreseno.
(a nebo ten GR)

...a mimochodem, ten Guitar PRO neco takoveho nenabizi?
Anger4141 píše:k tomu mam treba guitar pro
Moleek

Příspěvek od Moleek »

Paris píše:a nebo teda stahni napriklad Zynewave Podium Free http://www.zynewave.com/download.html
nastav zvukovku, otevri projekt, udelej si stopu se vstupem jen z leveho kanalu a je vyreseno.
(a nebo ten GR)

...a mimochodem, ten Guitar PRO neco takoveho nenabizi?
Anger4141 píše:k tomu mam treba guitar pro
Dovolím si odpovědět místo něj
Guitar pro je software na tabulatury a problém se kterým se potýkám taky je v tom, že samotný Guitar Rig běží v pohodě, ale nedokáže běžet současně s guitar pro (cosi ohledně MIDI).
Stejně tak nedokáže běžet nahrávací program současně s guitar pro (hodilo by se při nahrávání podle tabu)
Jediný co, že může běžet guitar pro a současně se monitorovat vstup zvukovky, ale je to jen do jednoho kanálu, v případě, že efekt nemá stereo výstup (jako třeba můj behringer)
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
Anger4141

Příspěvek od Anger4141 »

Diky moc odpoledne po zkousce se na to podivam a snad to pomuze :)
Fokus Les Paul Custom černa.(EMG 60/81)
EDEN E115C 320W
Co bylo:
Fokus Explorer M.2 černa.
kombo Marshall master lead.
Kombo CRATE Flex Wave Series FW120 120 W, 2x 12"
Odpovědět

Zpět na „Studio a recording“