Já hraji Judas Priestovu cover verzi na Diamonds and rust - akústik version
Gůgel jsem použil nejmíň stokrát, ale přehled akordů mi to najde buďto vůbec bez křížků, jen základní, anebo barréčkový
To bude tím, že kytara je schválně koncipována tak, aby v zákaldní poloze šlo hrát především akordy "nekřížkované", takže na ty s křížky a béčky zbyly holt barré.DaveMurray píše: Gůgel jsem použil nejmíň stokrát, ale přehled akordů mi to najde buďto vůbec bez křížků, jen základní, anebo barréčkový![]()
Nero to správně napsal, ono stačí trochu uvažovat - v základní poloze se většinou využívají prázdné struny. Takže se mi asi budou hrát blbě už akordy v tóninách s jedním až dvěma béčky (nemůžu hrát prázdnou strunu "h" a "e") a v tóninách se čtyřmi křížky a více (nemůžu hrát prázdnou strunu "g", "d", atd.).Nero píše:To bude tím, že kytara je schválně koncipována tak, aby v zákaldní poloze šlo hrát především akordy "nekřížkované", takže na ty s křížky a béčky zbyly holt barré.DaveMurray píše: Gůgel jsem použil nejmíň stokrát, ale přehled akordů mi to najde buďto vůbec bez křížků, jen základní, anebo barréčkový![]()
"Pjekna slófo"Akord odbsahujte tony
Smysluplná post, trolle. Že tě to pořád baví...Atkins píše:"Pjekna slófo"Akord odbsahujte tony