České kytaryjurkarolenc píše:Nove kytarky od fokusu vypadaji opravdu nadherne a verim ze tak i hraji, mam starsiho strata z rady kent a ta kytara hraje proste fantasticky!!! jen puvodni Humbucker jsem vymenil za seymour duncan SH-4 a ta kytara hraje lip nez kytary drazsi o deset a vice tisic, panu Svehlovi muzu vyjadrit jen podekovani ze nas trh zahlceny cinskymi a korejskymi kramy obohacuje o vynikajici ceske kytary za rozumnou cenu.
FOKUS
Pravidla fóra
Re: FOKUS
Při tanci nesmiju byt žadne prostoje
a hrať se musi aji na levne nastroje.
a hrať se musi aji na levne nastroje.
-
Martin Švehla
Dobrý denjurkarolenc píše:Nove kytarky od fokusu vypadaji opravdu nadherne a verim ze tak i hraji, mam starsiho strata z rady kent a ta kytara hraje proste fantasticky!!! jen puvodni Humbucker jsem vymenil za seymour duncan SH-4 a ta kytara hraje lip nez kytary drazsi o deset a vice tisic, panu Svehlovi muzu vyjadrit jen podekovani ze nas trh zahlceny cinskymi a korejskymi kramy obohacuje o vynikajici ceske kytary za rozumnou cenu.
děkuji za Vaši podporu.Po 20.6.představím úplně nové kytary které připravuji a vybírám.Kytary se potom lakuji a povrchově upravují v naši dílně. Jako kytara třeba pro Toma Krulicha opravdu ty nejlepší kytary s novým Logem ŠVEHLA a výrobním číslem.Každá kytara bude orginalní jeden kousek.Barva a laky přímo z Usa.
M.Š
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Budou to tedy pořád kytary Fokus, nebo to bude nově pod značkou Švehla?
A nedá mi to se nezeptat - v čem jsou barvy a laky z USA lepší než barvy a laky odjinud? Teda, dá-li se teda vůbec věřit tomu, že je vyrábí v USA.
A nedá mi to se nezeptat - v čem jsou barvy a laky z USA lepší než barvy a laky odjinud? Teda, dá-li se teda vůbec věřit tomu, že je vyrábí v USA.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Taky bys blil metr do vejšky?Nero píše:Budou to tedy pořád kytary Fokus, nebo to bude nově pod značkou Švehla?
Na tohle jsem už starej pes a radši sem nelezu - jen mi to vyplivlo něco do mejla bo jsem PC lama.
Pane Švehla nic ve zlým, ale houpejte si na špagátu děcka, ne mě.Ať se Vám daří.
Pavel.
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
- Alternátor
Já to pochopil tak, že pod logem Švehla budou nějaký ty nejkvalitnější kusy standartního fokusu, takže fokus nejspíš bude fungovat jako značka dál, ale tohle bude takovej fokusáckej hi-end. Já si zase myslim, že to není až tak špatnej nápad. Pokud člověk nemá nebo nechce dát tolik peněz, aby mu kytarář udělal nějakej excentrickej návrh úpravy, tak může jít sem a dohodnout se. Jestliže jsou kytary doopravdy tak pečlivě přebírány a následně osazeny kvalitním HW, tak proč ne. Kytara určitě vyjde levnějc. Z vlastní zkušenosti vím, jak Fokusky můžou hrát i nehrát, takže věřim tomu, že u těch přebranejch by to mohlo stát za to.
Gibson Les Paul Slash Standard November burst 2023, Gibson Les Paul Traditional 2019, Jolana Diamant II 2020 + Gibson 490R a Burstbucker 3, Gibson SG Special 2002, Harley Benton SC-500, Marshall DSL40CR, Cort Core-DC Mahogany OPBB, Ibanez AW65-LG, prehistorická španělka Lucida
-
arcilucifer
Jo jo to je custom shop, přívézt z asie kytaru,ošmirglovat lak a znovu nastřikat americkou barvou.
-
Martin Švehla
Nechápu z čeho jse Vám chce blit !pavel68 píše:Taky bys blil metr do vejšky?Nero píše:Budou to tedy pořád kytary Fokus, nebo to bude nově pod značkou Švehla?
Na tohle jsem už starej pes a radši sem nelezu - jen mi to vyplivlo něco do mejla bo jsem PC lama.
Pane Švehla nic ve zlým, ale houpejte si na špagátu děcka, ne mě.Ať se Vám daří.
Pavel.
Hrál jste někde na moje nové kytary že můžete je takle hodnotit.Budou dál standartni kytary Fokus - H a dál k nim přibydou kytary s Logem Švehla po pár kusech žáná 100výroba.Nevim kolik kytar Vám projde rukama za rok že jste takový odbornik mě celkem dost.A už jsem pár kytar opravdu pro nejlepší hrače připravoval jako třeba M. Pavliček tak jsi myslim že dokážu vybrat ty nejlepší kytary a klidně si dám s Váma souboj a Vaši kytarou a budtě přesvedčen že Vás zašlapu do zěmě jak s cenou tak se zvukem?
Pěkný den všem ať Vám to hraje.
M.Švehla.
fokuskytary.cz
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
A v čem jsou teda ty nové americké barvy a technologie tak úžasné? Optimální by bylo, kdybyste rovnou dal odkaz na nějaký jejich web, aby se každý mohl přesvědčit, co je to zač. Nemějte mi za zlé, ale opravdu se mi vybaví leda tak slavná sirková scéna z Pelíšků...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
-
Martin Švehla
v pohodě vše budu na www. M.Š.Nero píše:A v čem jsou teda ty nové americké barvy a technologie tak úžasné? Optimální by bylo, kdybyste rovnou dal odkaz na nějaký jejich web, aby se každý mohl přesvědčit, co je to zač. Nemějte mi za zlé, ale opravdu se mi vybaví leda tak slavná sirková scéna z Pelíšků...
- Mjkl
- last.fm: Mjkl666
- Bandzone: Mjkl666
- Kontaktovat uživatele:
Nevím co všichni proti tomu fokusu máte... Mám tady od šéfa SG až na to že padá na hlavu je vklidu, vyměnit snímače a bude to pila! Všem co jsem řekl že mám fokus tak mi blily před xichtem, ale jak tu kytaru chytily do pracek nechtěly ji pustit!
-
arcilucifer
Holt ženský, nejspíš tomu nerozuměly.
- Alternátor
U Epin, přestože to jsou levný kopie, platíš především za značku, takže to, že kus Fokusu, kterýmu zrovna nedrnčej struny o pražce nebo není nějak jinak zprasenej, hraje jak Epina, bych vůbec nebral jako něco zvláštního. Sice jsem nikdy nechápal, jak velkej rozdíl může bejt mezi korejskou a čínskou produkcí zrovna u firem, který si jen zadávaj zakázky na výrobu kusů u různejch fabrik, ale budiž. Btw nad tou cortkou uvažuju jako nad záložní kytarou do budoucna, což ale chvíli potrvá, nejdřív přijde na řadu lampa 
Gibson Les Paul Slash Standard November burst 2023, Gibson Les Paul Traditional 2019, Jolana Diamant II 2020 + Gibson 490R a Burstbucker 3, Gibson SG Special 2002, Harley Benton SC-500, Marshall DSL40CR, Cort Core-DC Mahogany OPBB, Ibanez AW65-LG, prehistorická španělka Lucida
Pane Švehlo - jak bych Vám to jen řekl ...
Víte, já nejsem mladej janek a to co mám za sebou, 90% userů zde ani nestihne, byť by žilo deset životů.Na tu kejtru džínovou si klidně do měsíce sáhnu (pokud o to poprosím) bo tohle oudolíčko je tuze malinkatý a je nás tu devět miliónů (plus milión a půl náplav).To je prosím pěkně Mnichov a přilehlé okolí - nic víc.Malá náves, že jo.
Současně se motám kolem rybařiny (byste se asi divil co v tom koníčku jede prachů) a co mne nastartovalo do ****** posílající pozice byl Váš plk o emerických barvách.Proto má reakce o houpání - nic ve zlým.
Já Vám věřím že Vaši řadu vymazlíte a bude stát zato, ale měl byste se prosím pěkně soustředit na svůj nonverbální projev, protože (hele pocem) kecy o enerickejch barvách na korejským (byť přebraným) dříví tu prostě nikoho neporazí - tedy mne ne.A koloušky už taky ne.
A přitom to šlo napsat líp a sežrali by to i s navijákem a informovali by se a jak rádi.Nic ve zlým a ať tu řadu prodáte komplet celou a ne jenom ji.Pavel.
Víte, já nejsem mladej janek a to co mám za sebou, 90% userů zde ani nestihne, byť by žilo deset životů.Na tu kejtru džínovou si klidně do měsíce sáhnu (pokud o to poprosím) bo tohle oudolíčko je tuze malinkatý a je nás tu devět miliónů (plus milión a půl náplav).To je prosím pěkně Mnichov a přilehlé okolí - nic víc.Malá náves, že jo.
Současně se motám kolem rybařiny (byste se asi divil co v tom koníčku jede prachů) a co mne nastartovalo do ****** posílající pozice byl Váš plk o emerických barvách.Proto má reakce o houpání - nic ve zlým.
Já Vám věřím že Vaši řadu vymazlíte a bude stát zato, ale měl byste se prosím pěkně soustředit na svůj nonverbální projev, protože (hele pocem) kecy o enerickejch barvách na korejským (byť přebraným) dříví tu prostě nikoho neporazí - tedy mne ne.A koloušky už taky ne.
A přitom to šlo napsat líp a sežrali by to i s navijákem a informovali by se a jak rádi.Nic ve zlým a ať tu řadu prodáte komplet celou a ne jenom ji.Pavel.
Naposledy upravil(a) Red Bull dne 24.06.2011 8:45, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Cenzura vulgarismu
Důvod: Cenzura vulgarismu
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
-
Martin Švehla
pavel68 píše:Pane Švehlo - jak bych Vám to jen řekl ...
Važený pane Pavle asi xxxx
já se aspoň podepíšu.Nechápu proč pořád něčemu nevěříte, nikomu nic nenutím jen jsem oznámil pár informací a doufám že ani nikoho neoptěžuji !Diky za lekci zeměpisu ale netuším co to má společného s tématem, a dále Váš osobní živat co tu píšete asi také nemá nic společného s kytarama.Určitě až někdo bude zakládat nové téma o rybách tak se s Vamí spojí jako s odborníkem.V zaří jestli všechno dobře dopadne budu v Praze nové kytary představovat i s výrobcem barev které momentálně začínám používat tak se stavte rád Vás osobně poznám
Martin Švehla.
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Pane Švehlo, rád věřím, že lze vyrobit z korejského prkna a amerického laku skvělý nástroj - ostatně ten lze vyrobit takřka z čehokoli.
Sám jsem měl od Fokusu 335. a patřila mezi ty lepší (DOTa nechala daleko za sebou)
Co mne ovšem velice zarazilo a co by mne patrně i odradilo od nákupu, je Vaše osobní prezentace - fórum není SMS a máte-li obtíže s gramatikou, použijte napříště nějaký vhodný nástroj, existuje jich několik. Také nějaké drobné základy zásad marketingu by neuškodily.
Moc nerad bych si Vás zařadil do stejné kategorie, jako pana "Sounder" (vedlejší vlákno), který si svou image také zhusta pokazil svým vystupováním.
Přeji mnoho povedených kousků a mnoho šťastnějších veřejných prezentací.
Sám jsem měl od Fokusu 335. a patřila mezi ty lepší (DOTa nechala daleko za sebou)
Co mne ovšem velice zarazilo a co by mne patrně i odradilo od nákupu, je Vaše osobní prezentace - fórum není SMS a máte-li obtíže s gramatikou, použijte napříště nějaký vhodný nástroj, existuje jich několik. Také nějaké drobné základy zásad marketingu by neuškodily.
Moc nerad bych si Vás zařadil do stejné kategorie, jako pana "Sounder" (vedlejší vlákno), který si svou image také zhusta pokazil svým vystupováním.
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
-
Martin Švehla
Pane lektore příště aspoň Váš podpis jo a díky za Vaše školení.Atkins píše:Pane Švehlo, rád věřím, že lze vyrobit z korejského prkna a amerického laku skvělý nástroj - ostatně ten lze vyrobit takřka z čehokoli.
-
woro90-1
Ačkoli to tu nebývá zvykem, já se pod svůj příspěvek podepíšu, když to tolik potřebujete. Pokud Vám to udělá radost, klidně pošlu i adresu. Zcela souhlasím s Atkinsovým výrokem, věřím že máte dobré kytary, ale tímto přístupem lidi spíše odradíte. A americké barvy byly plus tak před dvaceti lety, opravdu to vyznívá poněkud pelíškovsky. Doufám že alespoň podepsaný příspěvek považujete za legitimní a vezmete si ho k srdci, ačkoli je to čistě Vaše věc, Vaše pověst a Vaše peníze. Berte to jako přátelskou radu, že tu takovéto vystupování není zvykem a málokdo ho má rád.
S pozdravem
Jiří Vorobel
S pozdravem
Jiří Vorobel
Osobně jsem přesvědčen, že to předešlí přispívajicí myslí dobře. Jenže místo toho, abyste se nad některýma věcma zkusil zamyslet (a je pravda, že pár jich opravdu zní divně (a další tu ještě ani nebylo řeceno), vyberete si z jejich příspěvků jen to (a často to nepodstatné), na čem se dá otáčet proti jejich smyslu. To není přiliš šťastný přístup (ze strany obchodnika). Věřím, že svému řemeslu rozumíte a vaše práce je kvalitní, ale tohleto "pí-ár" byste (za těchto okolností) měl nechat spíše na někom jiném....
-
Martin Švehla
OK tohle beru a všem co jsem se teda nějak dotknul beru zpět.Další věci tady už tedy nebudu řešit to je můj poslední příspěvek díky M.Š.woro90-1 píše:Ačkoli to tu nebývá zvykem, já se pod svůj příspěvek podepíšu, když to tolik potřebujete. Pokud Vám to udělá radost, klidně pošlu i adresu. Zcela souhlasím s Atkinsovým výrokem, věřím že máte dobré kytary, ale tímto přístupem lidi spíše odradíte. A americké barvy byly plus tak před dvaceti lety, opravdu to vyznívá poněkud pelíškovsky. Doufám že alespoň podepsaný příspěvek považujete za legitimní a vezmete si ho k srdci, ačkoli je to čistě Vaše věc, Vaše pověst a Vaše peníze. Berte to jako přátelskou radu, že tu takovéto vystupování není zvykem a málokdo ho má rád.
S pozdravem
Jiří Vorobel