Druhá kytara - Epiphone SG G400

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

jj, kozenej popruh mam, takze asi kvuli tomu to neprepadava.
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
Gac
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gac »

Ted jsem koukal na guitarpark.cz a maj tam na tu G400 CH slevu, za 8 290 Kč. Hned bych ji bral asi :) http://shop.guitarpark.cz/Elektricke-ky ... 00-CH.html
Cort Z42 Brown (Seymour Duncan SH-1 59' + SH-4 JB), combo VOX AD30VT-XL ..., Struny D'Addario EXL 110, Trsátka Dunlop Jazz III
Folťas

Příspěvek od Folťas »

Taťka má SG special faded od Gibsonu a je s ním nadmíru spokojenej protože má zvuk lepší než kytary z drachších řad dělá to možná to že na něm není barva je jen tak nalakovaný a jdou na něm vidět i spáýry ve dřevě možná prto má tak dobrý zvuk i na sucho... proto se obávám jestli nbys to tou barvou nezkazil
RUSH RULES!!!
lou

Příspěvek od lou »

jakej ma vlastne drevo vliv na zvuk???
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Dost podstatnej... Hlavně co se týče barevný vyváženosti - hloubky, středy, basy; závisí na něm sustain, každý dřevo vůbec jinak zní... Podstatný je druh, masiv x překližka, kvalita vysušení a další...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
kECuP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kECuP »

tak jsem byl včera onu kytaru vyzkoušet a uplne perfektne se an ni hraje.. mě uplně překvapilo, jak v pohodě se dostanu na 22. pražec.... tyjo, asi ju pořidim... ale mezitim tam zajdu ještě jednou a uvidim co to přepadávání.. včera to nebylo tak hrozný, vic mi vadilo že les paulky byly těžký jak prasata 8)
It's only fuckin' rock'n'roll
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Jako minulí týden sem hrál na SG druhýho kytaristy je to sice fokus ale tvar to má stejnej - naprosto mi nesedl mě se na to hrálo hrozně i záda mě z toho bolely - svatý LP a superstrat :wink:
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pigdestroyer »

me se ta efifonka libi moc, cerna, ale nejak sem si uz zvykl na ty krky od ibanezu :)
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Red Bull píše:Jako minulí týden sem hrál na SG druhýho kytaristy je to sice fokus ale tvar to má stejnej - naprosto mi nesedl mě se na to hrálo hrozně i záda mě z toho bolely - svatý LP a superstrat :wink:
Z SGčka tě boleli záda? není SG lehký a LP těžký jak kráva?
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
McYuri

Příspěvek od McYuri »

kámo LP je těžkej jak prase....zatimco SG je celkem lehký. jináč, bily SG epiphone norm. prodává, mrkni třeba sem...
http://www.epiphone.com/default.asp?Pro ... ctionID=16
.......::: ENDŽOJ :::.......
McYuri

Příspěvek od McYuri »

tenhle kousek by ti měli obědnat v každym šopu, stačíu se domluvit s prodejcem a je to.. :)
.......::: ENDŽOJ :::.......
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

ale tak to není bíla :wink:
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

děcka vim že SG je lehčí než LP zas nedělejte génie v brejlích tam šlo o to že mi nesedla jak je jinak stavěná musel sem se i kní jinak zkroutit a chytly mě z toho záda to je všechno ale LP a superstrat je pro mě lepší :wink:

KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Red Bull píše:děcka vim že SG je lehčí než LP zas nedělejte génie v brejlích tam šlo o to že mi nesedla jak je jinak stavěná musel sem se i kní jinak zkroutit a chytly mě z toho záda to je všechno ale LP a superstrat je pro mě lepší :wink:
Já se jen podivil ne že jsem chtěl nazančit že jsi divnej ;-) Jak že bych se nedivil, že kdybys zkoušel LP a boleli tě záda...¨první co mi kečup napsal když ji vyzkoušel, tak že skoro nic neváží to SG ;-)
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Pro mě váha není důležitá silný záda mam dost spíš konstrukce mi u SG vadí :wink:

kECuP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kECuP »

mně to sg sedí neskutečně dobře... až se mi tomu nechce ani věřit... ale končim asi na tom, že budu šetřit na orig. gibsona sg.. nejakej ten special faded se dal sehnat na bazaru i za 18 000 Kč... takže tak...
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

Víš jak se to říká. Kdo vybírá přebere :wink:. Ale klidně šetři. Člověk si má za něčím jít, bez cílů by to bylo o ho*nu. :)
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
kECuP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kECuP »

Smrťokvítek píše:Víš jak se to říká. Kdo vybírá přebere :wink:. Ale klidně šetři. Člověk si má za něčím jít, bez cílů by to bylo o ho*nu. :)
nj.... to ej moje vysnená kytara ta gibson sg... a zas tak strašny prachy to asi nebudou.. pokusim se sehant z druhé ruky... ta by m itřeba mohla vydržet na hoooodne dlouho...
mathas

Příspěvek od mathas »

kámo LP je těžkej jak prase....zatimco SG je celkem lehký. jináč, bily SG epiphone norm. prodává, mrkni třeba sem...
http://www.epiphone.com/default.asp?Pro ... ctionID=16
A nevis nahodou kolik tahle sranda stoji? Nepisou to tam, a treba i cenu toho deluxa, pac me se zdaj ty 3 snimace trochu moc :D
spidershit
Kontaktovat uživatele:

M@lo

Příspěvek od spidershit »

esgecka sou nejvic kejtry!!!Mít peníze taksi asi poridim celou sbirku... :twisted: :D www.sg.7x.cz
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“