Dekuji za kazdou odpoved.
zacatky
Pravidla fóra
-
MartinLokta
zacatky
Zdravim, prosim Vas jsem zacatecnik a chtel bych se zeptat co je dobre ze zacatku cvicit, jak bych mel postupovat. Zatim tu mam jen pentatoniky (doufam ze to pisu spravne), tak ty cvicim a je i videt pokrok trochu. Chtel bych se predevsim zeptat Vas zkusenejsich jake cviceni bych jeste urcite nemel vynechat, na co si davat pozor a proste na vse co potrebuji k zlepseni techniky. Bohuzel vim, ze by to chtelo ucitele, ale bohuzel kvuli praci a jinym konickum na to nezbyva cas a ani penize
, tak jsem odkazan sam na sebe. Omlouvam se pokud uz tu nekde neco podobneho je, ale hledal jsem po foru a presne tohle co potrebuji jsem nenasel.
Nevim jak ostatní, ale já jsem začínal lehčíma akordama (A, E, G ,A7 ,C ,D ,......) -> to myslim v tom smyslu, že jsem se je učil nazpaměť (tj. kam dávat prsty) a rychle přehazovat z akordu na akord .... a vybrnkáváním na jednej struně (vždycky když jsem si vzpoměl na nějakou melodii, hned jsem si ji zkusil vybrnkat).
"Nejlepší žena je tlustá žena, protože si na jejím těle můžete nahrnout ňader, kolik chcete a kde chcete." (Ivan Mládek)
"Nudíte se? Kupte si medvídka mývala.."
"Dammit, I want Narnia to be realllll. If only. Oh, and the world of Harry Potter. Fuck ya."
"Nudíte se? Kupte si medvídka mývala.."
"Dammit, I want Narnia to be realllll. If only. Oh, and the world of Harry Potter. Fuck ya."
Já jsem se naučil na kytaru hrát tak že jsem hrál písničky svých oblíbených kapel /akordy) pak i nějaké solo...techniky apod. už nemůžu sloužit páč jsem přesedlal na baskytaru...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
otevři si zluty zpevnik, a hraj pisnicky co sou tam, jsou tam jednoduchy kaordy. ja zacinal na slavicich z madridu ale zrovna v tom zlutym zpevniku jsou divne
lepsi je hrat je Dmi, Ami, E, Ami
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
- Nero
- Rádce