Ibanez vs B.C. Rich
Pravidla fóra
Ibanez vs B.C. Rich
Ahoj chtěl bych si koupit kytaru na metal která by z těchto dvou byla lepší ?
http://kytary.cz/ibanez-grg-270b/HN071696/
http://elektricke-kytary.heureka.cz/bc-rich-kkwgw1/
http://kytary.cz/ibanez-grg-270b/HN071696/
http://elektricke-kytary.heureka.cz/bc-rich-kkwgw1/
- jakub.kubaaa
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ibanez vs B.C. Rich
Na tuhle Ibanezku jsem nehrál, ale tu B.C.Ritch jsem měl v ruce a trošku na ní i hrál a přišlo mi to jako děs běs (teda na normální hraní, metal by se s tím určitě dal hrát skvěle už jen proto že na ní jsou plameny)
hned pod tim (aspon u me) heureka vyplivla dve alternativy, cort kx1q a cort m600, pokud pomines plameny, ziskas nastroje tezici z tech sesti a pul tisic asi nejvic (samozrejme nemluvime-li o bazarovych kytarach, ktere by byly jeste o tridu vyse)
“Basically, I'm for anything that gets you through the night - be it prayer, tranquilizers or a bottle of Jack Daniels.” Frank Sinatra
Pročti :
elektricke-kytary/kytara-na-na-metal-do ... ytara%20do
elektricke-kytary/kytara-7500-t14090.html?hilit=Kytara
Já bych doporučil něco bazarovýho, z téch dvou co jsi psal asi ibanez, ale corty KX5, m600 nejsou vůbec marný ...
btw. kubo je to B.C rich , ne ritch
elektricke-kytary/kytara-na-na-metal-do ... ytara%20do
elektricke-kytary/kytara-7500-t14090.html?hilit=Kytara
Já bych doporučil něco bazarovýho, z téch dvou co jsi psal asi ibanez, ale corty KX5, m600 nejsou vůbec marný ...
btw. kubo je to B.C rich , ne ritch
A našel jsem bazarovku Warlocka s lepšíma snímačema, ale má obouchané rohy. Bude to nějak znát ve zvuku nebo to nevadi ?
- Slimy
- Kontaktovat uživatele:
Zvukově by nemělo. Esteticky je to na Tobě.
"Lots of people talk and few of them know..."
- DL
- Kontaktovat uživatele:
Nebude mít tak ostrý zvuk.Kalmahan píše:ale má obouchané rohy. Bude to nějak znát ve zvuku nebo to nevadi ?
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
a jelikoz se tady zacina trollovat (ahoj DL
) tak ti poradim topic kousek vedle, ve kterem mas za pet taliru ibanezku rg370 s aktivkama od emg, to stoji za zvazeni
“Basically, I'm for anything that gets you through the night - be it prayer, tranquilizers or a bottle of Jack Daniels.” Frank Sinatra
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
true, ber dokud je, ta je fakt zadarmo
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Ty levné Ritchky nestojí za nic. Hodně lidí jsem na ně slyšel nadávat. Ibánezky v téhle ceně nejsou nejhorší, ale také ne nejlepší (Ibanez raději bazarovou a lepší model
), když vemeš toho Corta, tak máš zaručeně nástroj co bude delší dobu hrát dle tvých představ.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Souhlas a palec nahoruKosak píše:a jelikoz se tady zacina trollovat (ahoj DL) tak ti poradim topic kousek vedle, ve kterem mas za pet taliru ibanezku rg370 s aktivkama od emg, to stoji za zvazeni
Neblbni - ještě to někdo bude brát vážněDL píše:Nebude mít tak ostrý zvuk.Kalmahan píše:ale má obouchané rohy. Bude to nějak znát ve zvuku nebo to nevadi ?
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
-
woro90-1
elektricke-kytary/maji-typy-jiny-zvuk-t25234.htmlNero píše:Neblbni - ještě to někdo bude brát vážněDL píše:Nebude mít tak ostrý zvuk.Kalmahan píše:ale má obouchané rohy. Bude to nějak znát ve zvuku nebo to nevadi ?
elektricke-kytary/ss-vs-v-t23839.html?h ... uk#p408001
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Diky za podporu moji ibanezky, ocividne asi lidem prijde cena divna (nebo ze by lidi byli divni?) protoze nikdo o ni nema zajem, asi se vazne nastvu a necham si ji, protoze sem cekal ze za kytaru s aktivama emg, co hraje jak prase mi lidi urvou ruce v tyhle cene + obal a pas. A vono jaksi nic no.
Mozna je odrazuje ta emg 81cka u krku, ale pochybuju ze lidi to zkouseli, tahle kombinace mi prisla nejsladenejsi ze vsech moznych 85, 89 atd.
Asi fakt necham lidi kupovat ty lowend shity od prodejcu, kdy marzi maji 40 procent na braku srovnatenym s tensonem atd. (ikdyz to ma napis ibanez, bc rich, squier atd.)
Mozna je odrazuje ta emg 81cka u krku, ale pochybuju ze lidi to zkouseli, tahle kombinace mi prisla nejsladenejsi ze vsech moznych 85, 89 atd.
Asi fakt necham lidi kupovat ty lowend shity od prodejcu, kdy marzi maji 40 procent na braku srovnatenym s tensonem atd. (ikdyz to ma napis ibanez, bc rich, squier atd.)
Fender Classic 70's Strat
Ibanez TS-9
Marshall JCM 800
Marshall 1960A
Ibanez TS-9
Marshall JCM 800
Marshall 1960A
Kai-i, doopravdy tvoji obavu chapu, me samotnemu pripada hrich ji nevzit (i kdyz mam radsi kombinaci emg 81 - 89) a myslim ze jestli tady kluk hleda kytaru za pet tacu, po zkouknuti tveho inzeratu by mel mit jasne vybrano
bohuzel se mi zda, ze lidi v tehle cenove kategorii (a mozna je to trochu i tim ze nemaji tolik zkusenosti) vybiraji vzhledem (ahoj b.c. richky), zkus tady jeste hodit nejake fotky, mozna se to pohne
bohuzel se mi zda, ze lidi v tehle cenove kategorii (a mozna je to trochu i tim ze nemaji tolik zkusenosti) vybiraji vzhledem (ahoj b.c. richky), zkus tady jeste hodit nejake fotky, mozna se to pohne
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak, hustonemonskykrutopřísné Ritchky mají přeci jen ti největší másteřiKosak píše:bohuzel se mi zda, ze lidi v tehle cenove kategorii (a mozna je to trochu i tim ze nemaji tolik zkusenosti) vybiraji vzhledem (ahoj b.c. richky), zkus tady jeste hodit nejake fotky, mozna se to pohne
[rejp]
kucí, fakt je to RICH !!! kdyz uz pisu o nejake kytare tak je aspon dobry znat jmeno te firmy
K věci, ta Kaiova je super kup, za ty prachy nadhera
Wocass: ....hustonemonskykrutopřísné Ritchky mají....
[/rejp]jakub.kubaaa: .... ale tu B.C.Ritch jsem měl v ruce ....
kucí, fakt je to RICH !!! kdyz uz pisu o nejake kytare tak je aspon dobry znat jmeno te firmy
K věci, ta Kaiova je super kup, za ty prachy nadhera
Fotky poslu az nafotim, tedka se placam v praci furt ;p
Ibanez TS-9
Marshall JCM 800
Marshall 1960A
Ibanez TS-9
Marshall JCM 800
Marshall 1960A
- Fade
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
- Kontaktovat uživatele:
Buď v klidu, já mám na bazaru svoji Ibanez už půl roku a nikdo nic. Akorát výměna za Gibson SG Special a nebo LP Studio.Kai píše:Diky za podporu moji ibanezky, ocividne asi lidem prijde cena divna (nebo ze by lidi byli divni?) protoze nikdo o ni nema zajem, asi se vazne nastvu a necham si ji, protoze sem cekal ze za kytaru s aktivama emg, co hraje jak prase mi lidi urvou ruce v tyhle cene + obal a pas. A vono jaksi nic no.
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Ibanez TS-9
Marshall JCM 800
Marshall 1960A
Ibanez TS-9
Marshall JCM 800
Marshall 1960A