kytarovej set do 20000 -vybráno, postřehy
Pravidla fóra
Re: kytarovej set do 20000 -vybráno, postřehy
mel jsem ho doma asi dva mesice a nikdo z panelaku si nestezoval, pritom jsem zkousel hodne 
“Basically, I'm for anything that gets you through the night - be it prayer, tranquilizers or a bottle of Jack Daniels.” Frank Sinatra
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
no proste distortion ee, mozna overdrive, ale jak si psal, krabickou by si to pozychroval
Mas s tym kombom nejake skusenosti, ako znie? Nie je 5W vykonu trochu malo?Kosak píše:a dobre delas, protoze kecam![]()
samozrejme jsem nemel na mysli distortion jako takovy, ale spis takove to crunchove zkresleni, ktere dostanes jakmile se dostanes tak cca za pulku hlasitosti
NORMAN Studio ST40 CW GT
ja pred to cpal metal muff a potom toho lampoveho bulldoga od voxe a enpecko, ted me ovsem napadlo zduvodneni proc si nikdo nestezoval, mozna ze sousedum se tak strasne libilo me poslouchat tak nemeli zadne kecy (eh eh) 
a k otazce, 5W vubec neni malo, ten dvanactkovy reprak tlaci pekne, v pohode jsem s tim hral i ve zkusebne
zvuk neni zadna moderna, ale naopak takove ty 80' dloooouhe tahle krasne hutne zvuky, moc se mi to libilo v kombinaci s epiphone lp, bylo to sladke jak cycek
a jeste jeden edit: osobne bych to hodnotil jako jedno z nejlepsich kombicek na uceni s lampovym aparatem, skvele to reaguje na silu uhozu i na nastaveni kytary, jestli se ti jenom trochu libi nektera z yt ukazek, mohl by to pro tebe byt super kauf (kor kdyz to je ted slevnene)
a k otazce, 5W vubec neni malo, ten dvanactkovy reprak tlaci pekne, v pohode jsem s tim hral i ve zkusebne
zvuk neni zadna moderna, ale naopak takove ty 80' dloooouhe tahle krasne hutne zvuky, moc se mi to libilo v kombinaci s epiphone lp, bylo to sladke jak cycek
a jeste jeden edit: osobne bych to hodnotil jako jedno z nejlepsich kombicek na uceni s lampovym aparatem, skvele to reaguje na silu uhozu i na nastaveni kytary, jestli se ti jenom trochu libi nektera z yt ukazek, mohl by to pro tebe byt super kauf (kor kdyz to je ted slevnene)
“Basically, I'm for anything that gets you through the night - be it prayer, tranquilizers or a bottle of Jack Daniels.” Frank Sinatra
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
kosak: pockej ja sem ztebe jelen, bavime se o puvodnim zkresleni aparatu bez jakkykoliv krabicek? 
Preco si sa ho vlastne zbavil? Rozhodne ma to zaujalo, az budem mat gitaru, tak ho pojdem vykusatKosak píše:mel jsem ho doma asi dva mesice a nikdo z panelaku si nestezoval, pritom jsem zkousel hodne
NORMAN Studio ST40 CW GT
ja ho mel pujceneho od kamose co odjel do ameriky 
a bavim se o zkresleni bez jakychkoli krabicek, ma to fakt takovy vintage nadech a dost se mi to libilo
e: ale myslim ze dost lidi tady z fora to kombo vlastni, mohli by nam o nem neco rict, koneckoncu o tom tady byl nekde i nejaky topic, ale zase muzeme nadhodit jeste nejake alternativy jako malou bugeru nebo vht, popripade malicky crate
a bavim se o zkresleni bez jakychkoli krabicek, ma to fakt takovy vintage nadech a dost se mi to libilo
e: ale myslim ze dost lidi tady z fora to kombo vlastni, mohli by nam o nem neco rict, koneckoncu o tom tady byl nekde i nejaky topic, ale zase muzeme nadhodit jeste nejake alternativy jako malou bugeru nebo vht, popripade malicky crate