Sambora LTD

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Re: Sambora LTD

Příspěvek od Nero »

Oni to jen říkají česky :wink:

Obrázek
:wink:

No, zpět k věci - spokojenost s kytarou trvá i po pominutí honeymoon efektu?
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Tomas.Tajfun
last.fm: tarzancz
Bandzone: bandzone.cz/tajfun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomas.Tajfun »

Ano... A kdyby náhodou měl teprve pominout, tak se ozvu. Ta praštěná kytara má "přijatelný" zvuk i na malinkým domácím kombíčku.
Tomi Berašon - Tajfun Karlovy Vary http://bandzone.cz/tajfun
Fender Jazz Bass 60' .:. Sire V7 .:. Gallien-Krueger 700RB-II + 410RBH, 410CX + 115CX, 810Neo .:. Digitech Bass Synth Wah .:. Squier by Fender Affinity (Fender snímače) .:. popruh Planet Waves .:. struny D'Addario, Elixir .:. Marshall G10MK-II .:. na doma kombo Torque 65W .:. několik Shure SM58 .:. kilometry kabelů .:. a pár blbostí
MrB14ck

Příspěvek od MrB14ck »

kdyby sem to tu našel dřív tak ti jí jednoznačně doporučím - za tuhle výbornou cenu tam ležela už dost dlouho - přitom hraje jak ďas - naposledy sem jí tam proháněl přez Marshall SuperLead - nemít tremolo tak jí asi vezmu sám - né že by mi tremolo vadilo ale struny zkrz jsou struny zkrz :lol:
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
phil.bonjovi

Příspěvek od phil.bonjovi »

Dobrý den,
vím, že se tady řeší LTD Sambora, ale chtěl jsem se zeptat ještě na něco ohledně Richieho kytar.
Plánuju koupit Fender Strata, pořád pročítám fóra a rozhoduju se, ale zatím nevím. Jsem fanousek Bon Jovi a samozrejme Richieho Sambory. Plánoval jsem koupit Fender Standard HSS Floyd Rose Strat MIM z toho důvodu, že Richie měl model Standard Signature. Vím, že s tím asi nedocílím kvality Sambora Signature, ale myslíte, že je to správná volba? Budu rád za každou radu, nemám z kytarami (elektrickými) zatím moc zkušeností, a tak zatím zháním info. Budu vděčný za všechny Vaše názory. Díky
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

phil.bonjovi píše:Dobrý den,
vím, že se tady řeší LTD Sambora, ale chtěl jsem se zeptat ještě na něco ohledně Richieho kytar.
Plánuju koupit Fender Strata, pořád pročítám fóra a rozhoduju se, ale zatím nevím. Jsem fanousek Bon Jovi a samozrejme Richieho Sambory. Plánoval jsem koupit Fender Standard HSS Floyd Rose Strat MIM z toho důvodu, že Richie měl model Standard Signature. Vím, že s tím asi nedocílím kvality Sambora Signature, ale myslíte, že je to správná volba? Budu rád za každou radu, nemám z kytarami (elektrickými) zatím moc zkušeností, a tak zatím zháním info. Budu vděčný za všechny Vaše názory. Díky
řekl bych, že jo. Pokud jsi opravdu Samborův fanda, řekl bych, že strat s floydem je přesně to, co potřebuješ, HB u kobylky se ti bude podle mně hodit a pokud to bude slušný kus, není co řešit
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
mirko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirko »

Richie vlastní a hrá na nechutné množstvo gitár a na koncertoch si vyberá gitary podľa nálady a toho aký chce mať tón. Takže ťažko povedať aký zvuk by si presný chcel docieliť. A v každej Bon Jovi ére mal trochu iný zvuk. Ako fandovi to nemusím vysvetľovať :)

Väčšinou je to ale zvuk klasických gitár Gibson, Fender. Pri Fenderoch rok 93 - 95 to bol nejaký dimarzio snímač(vraj aj signature model mal) a okolo roku 2000 mal myslím pri kobilke iba singel. Ten zvuk už nemal tak tvrdý. Teraz v the circle tour používa opäť dosť tvrdý zvuk.

Aparát nejaký Marshall DSL TSL, na dokopnutie vraj Boss Overdrive.
FENDER Classic 50s Stratocaster, Les Paul Standard
VOX AC4 TV Head | SMRČKA FUZZ | CryBaby Classic | Monster Cables
Dean Markley .10 .13 .15 .26 .32 .38 | Joe Perry Boneyard Slide
mirko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirko »

http://www.youtube.com/watch?v=rPFnEQU7zd8
Toto je nádherná napodobenina Richieho gitary s jedným snímačom.

Tu hrá na originále: http://www.youtube.com/watch?v=5MrHz5AsPes
FENDER Classic 50s Stratocaster, Les Paul Standard
VOX AC4 TV Head | SMRČKA FUZZ | CryBaby Classic | Monster Cables
Dean Markley .10 .13 .15 .26 .32 .38 | Joe Perry Boneyard Slide
phil.bonjovi

A to FR tremolo u ESP LTD SA2 je origo?
phil.bonjovi

Mám ještě otázku ke kytarám Sambora. Chtěl bych slyšet Váš názor, jestli je lepší koupit Fender Sambora USA, a nebo fungl nový Strat USA DLX nebo STD. Fender Sambora je prý výborná kytara, ale vyrovná se těmto Stratům? Budu vděčný za Vaše odpovědi, Díky :D
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“