Westernová kytara okolo 4000

Klasické, westernové, hybridní, elektroakustické, ...
kvasna

Westernová kytara okolo 4000

Příspěvek od kvasna »

Zdar lidi po dlouhý době jsem se rozhodl že si na doma k elektrice koupím i westernovou kytaru vybral jsem několik možností a byl bych rád kdyby mi někdo poradil poněvadž se v akustických kytarách moc nevyznámm
¨Moje požadavky jsou aby to mělo vzheledem ke svíé ceně co nejlepší zvuk a mohly se na to natahovat kovový struny....
Zde jsou moji kandidáti:
http://kytary.cz/washburn-wd5sb/HN113859/
http://www.audiotek.cz/product-14561-ep ... 0s-natural
http://www.audiotek.cz/product-35166-cort-earth-70-ns
Jaká by byla podle vás nejlepsí v akustikách se moc nevyznám tak díky za rady :)
kytara:Fender Stratocaster (H-S-S) ,Kombo: E-Wave Ta-50R (celolampa), overdrive: Boss SD1, struny power Slinky, Akustiky: Cort Earth 70 , low end Tenson
džetro
Kontaktovat uživatele:

Re: Westernová kytara

Příspěvek od džetro »

Z těch tří Washburn, Epi nebrat a ta Cort podle popisu nemámasivní desku. Možná koukni na Corty z masivní deskou, neměl by být dražší než ten Washburn. :D
Miluju akustické blues a svoji rodinu.
Taylor GS Mini Mahogany + Harley Benton SH 30 Pro Active
Taylor GT Urban Ash + Harley Benton SH 30 Pro Active
Yamaha FG-820-12NT + Harley Benton SH 30 Pro Active
Johnson JR-999E Tricone Resonator + Royall Pony Boy Resonator + Gretsch Boxcar Resonator
Deering Goodtime Open back 5 strings banjo
http://www.retroblues.net/
woro90-1

Příspěvek od woro90-1 »

Pokud je mi známo, E 70 masivní desku má. Zrovna popiskům u Audioteku bych moc nevěřil.
kvasna

Příspěvek od kvasna »

A co jeste tahle ibaneza ? http://kytary.cz/ibanez-v72e/HN082672/
kytara:Fender Stratocaster (H-S-S) ,Kombo: E-Wave Ta-50R (celolampa), overdrive: Boss SD1, struny power Slinky, Akustiky: Cort Earth 70 , low end Tenson
Paris
Rádce

Příspěvek od Paris »

Z kytary.cz WASHBURN WD11S, WASHBURN WD7SATB, CORT EARTH 70, CORT Earth 100.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Paris píše:Z kytary.cz WASHBURN WD11S, WASHBURN WD7SATB, CORT EARTH 70, CORT Earth 100.
Souhlas, z téhle čtyřky by se měl vybrat dost slušný nástroj (vzhledem k ceně).
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
kvasna

Re: Westernová kytara okolo 4000

Příspěvek od kvasna »

Ok díky za rady v tejdnu zajdu do kytar a vsechny si je pekne prozkouším a snad mě nějaká zaujme :)
IhateRap§Hip Hop!!!

Příspěvek od IhateRap§Hip Hop!!! »

Odpověď mi je jasná, vim, že to tu bude pro srandu, ale jistota je jistota, můžu dát na WASHBURN WD7SATB 13 struny, původně tam jsou snad 11 a první pražec jemně drnčí, tak to tim chci vyřešit, vim že by to mělo jít, ale stejna se ptám...
Akustiky:WASHBURN WD7SATB+Nějaká španělka po matce(Cremona Luby 0423)

Elektro:EPIPHONE Faded G-400 WC+axl-headliner

Kombo:MARSHALL MG15FX+Boss Metalzone(Nevim co máte proti Marshall MG jo neni to nejlepší kombo, ale jedno z nejlepších tranzistorovejch, nemůžete ho srovnávat s lampovejma kombama, to že doporučujete Roland je hezký, ale zvuk Rolanda nemám rád...)
...EDGE...

Příspěvek od ...EDGE... »

No tim ze na ni das trinactky to sice nevyresis, ale dat je tam muzes, proc ne.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Jen si pak zkontroluj a případně seřiď prohnutí krku.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
IhateRap§Hip Hop!!!

Jo teď jsem povolil struny a jdu to seřídit, proč měnit struny, když tam od začátku nejsou špatný...

Kombo:MARSHALL MG15FX+Boss Metalzone(Nevim co máte proti Marshall MG jo neni to nejlepší kombo, ale jedno z nejlepších tranzistorovejch, nemůžete ho srovnávat s lampovejma kombama, to že doporučujete Roland je hezký, ale zvuk Rolanda nemám rád...)
woro90-1

Příspěvek od woro90-1 »

IhateRap§Hip Hop!!! píše:proč měnit struny, když tam od začátku nejsou špatný...
Třeba proto, že jsou tam od začátku?
IhateRap§Hip Hop!!!

woro90-1 píše:
IhateRap§Hip Hop!!! píše:proč měnit struny, když tam od začátku nejsou špatný...
Třeba proto, že jsou tam od začátku?

No struny co jsem měl na AXL nestali za moc, tyhle sou dobrý...

Tak povolení výstuhy moc nepomohlo...

Nero, nemohl jsem to povolit moc, jinak k Washburn až na to drnčení skvělá kytara, pěknej zvuk struny držej(nerozlaďuje se), vypadá pěkně, akorát na kytarách to fotil nějakej amatér...
Naposledy upravil(a) Nero dne 11.07.2011 21:16, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Sloučeny 3 posty - nauč se používat Upravit

džetro
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od džetro »

Čím víc povoluješ tím by to mělo drnčet míň, jestli to drnčí na prvním pražci máš asi moc propilovaný nultý pražec, vyměňit a pak seřídit kytaru.
Miluju akustické blues a svoji rodinu.
Taylor GS Mini Mahogany + Harley Benton SH 30 Pro Active
Taylor GT Urban Ash + Harley Benton SH 30 Pro Active
Yamaha FG-820-12NT + Harley Benton SH 30 Pro Active
Johnson JR-999E Tricone Resonator + Royall Pony Boy Resonator + Gretsch Boxcar Resonator
Deering Goodtime Open back 5 strings banjo
http://www.retroblues.net/
jakub.kubaaa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jakub.kubaaa »

IhateRap§Hip Hop!!! píše:Nero, nemohl jsem to povolit moc, jinak k Washburn až na to drnčení skvělá kytara, pěknej zvuk struny držej(nerozlaďuje se), vypadá pěkně, akorát na kytarách to fotil nějakej amatér...
A ty si ten profesionál co v jinym topicu povídal jak má 7 kytar a při tom nebyl schopný vyfotit ani jednu?
"Nezáleží na co hrajete ani přes co hrajete, ale jak hrajete" R. Hladík
Obrázek
IhateRap§Hip Hop!!!

džetro píše:Čím víc povoluješ tím by to mělo drnčet míň, jestli to drnčí na prvním pražci máš asi moc propilovaný nultý pražec, vyměňit a pak seřídit kytaru.

Dobrý už to mám srovnaný, hrál jsem si s tim snad 6 hodin

yumi28

kytara do 4000

Příspěvek od yumi28 »

Ahojte, nevím si rady, hledám akustickou, popřípadně elektro-akustickou kytaru do 4000-5000 tisíc. Koukal jsem na hodně kytar, ale nic mě moc nezaujalo. Tak prosím o radu vás, jestli nemáte nějakou zkušenost s něčím co byste mi mohli doporučit a bylo by to do 4-5 tis. Líbila by se mi nějaká na akustický rock, když to řeknu takto debilně. Vzhled moc nerozhoduje, jde mi o zvuk, ale kdyby mohlo tak aby byla černá, červená, modrá... Předem díky. Vím, tohle téma je tu tolikrát že nejde spočítat na obou rukách, tak sorry.
Hendrek
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: kytara do 4000

Příspěvek od Hendrek »

yumi28 píše:Vím, tohle téma je tu tolikrát že nejde spočítat na obou rukách, tak sorry.
A proto sloučeno do existujícího threadu, aby tu nebylo duplicitních témat zas o jedno více.
Mé doporučení je Cort Earth 70, ale třeba tu někdo moudřejší poradí lépe. A barevným lakům bych se v této cenové radši vyhnul, kdoví co budou ukrývat za hrůzy :). Jak píšeš, vzhled nehraje.
noguitarnolife

Příspěvek od noguitarnolife »

Ahoj, taky se připojím k dotazu.
Rád bych si koupil novou akustickou kytaru, cena do 4500 Kč. Po důkladném prohledání fŕa jsem dospěl k názoru, že zárukou by měla být koupě Cort 70 a nebo nějakého Washburnu (typ? plno zde zmiňovaných kytar se už neprodává). Nebo je momentálně nějaká nová vycházející hvězda v této cenové relaci? :)

Dál jsem se chtěl zeptat, jestli je tu někdo z Brna, kdo by byl ochoten mi při koupi pomoci?! A poslední dotaz - vím, že je vždycky lepší si vybrat z několika kusů nástroje, ale třeba v brněnských kytarách mají Cort 70 jen jednou. Vyplatí se zajet si do Prahy?
kulidone

Příspěvek od kulidone »

Tak ja by som mozno mohol :D ale nepovazujem sa za az tak skuseneho... nech ide s tebou radsej niekto iny

z washburnov asi WD7 alebo WD10
Podla mna ked sa dohodnes tak ti na predajnu dovezu aj viac kusov.
Taylor 412ce LTD (rosewood), Taylor 114ce, Fernandes Revolver Pro 81/85, Landscape SPT-CST/F Custom
Odpovědět

Zpět na „Akustické kytary“