http://www.truetemperament.com/site/index.php

Vai se s tím nějakou dobu ukazovalcitizen.one píše:navic nikdo z prednich umelcu to nepouziva...
Tak bending může bejt brutální, když budu strunu natahovat, a tón spadne někam úplně jinamzyglrox píše:(třeba ohýbání tónů)
A jaký si z toho hraní měl pocit?citizen.one píše:vetsina kytar co se mi dostaly do ruky, byla serizena tak, ze intonovaly ve vsech polohach podle sluchu i petersona dobre
No popravdě bych chtěl jít do koncertní kytary s těmahle pražcema. Příjde mě, že funkce toho prohnutí je tam slyšet daleko víc. Nebo si to alespoň myslim, proto bych chtěl zkusit nejdřív akustiku a kdyby se mi na to hrálo dobře a líbilo by se mi to, tak bych to zkusil dát i na elektriku.Jazzman píše:To takhle s klasickými kytarami a nylonovými strunami...
mtmccox píše: Tak bending může bejt brutální, když budu strunu natahovat, a tón spadne někam úplně jinam
na tomhle docela profláklim videu Vai používá tuhle kytaru. Asi ty tóny tolik neohejbá, ale sem tam něco lehce přiohne. A při tom závěrečnym jamu neslyšim, že by mu to s tim podkladem neladilo.Jazzman píše:Něco do sebe to má, ale zákonitě pak přestaneš ladit s kapelou