rada o kombo do cca 15 000

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
KubaLFC

rada o kombo do cca 15 000

Příspěvek od KubaLFC »

Zdravím chci si koupiz nějaké lampové kombo a nechám si rád poradit od zkušenějších :-) Přemýšlel jsem nad tímto : http://www.audiotek.cz/product-23455-bugera-6262-212 nebo na podobných modelech.Tak piště rád se něco přiučím . :twisted:
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Re: rada o kombo do cca 15 000

Příspěvek od McKozias »

jestli chces hrat bordel tak to neber, ty kombo verze vubec ale vubec netlaci, jen to syci
bubucci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubucci »

McKozias píše:jestli chces hrat bordel tak to neber, ty kombo verze vubec ale vubec netlaci, jen to syci
A zkoušel jsi to zapnout ?
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

haha, nekolikrat :) nemluvim o hlave, ale to kombitko nema koule

edit: zkousel jsem ale jen jeden a ten samy kus mam dojem, mozna bylo neco spatne vylozene snim
bubucci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubucci »

McKozias píše:haha, nekolikrat :) nemluvim o hlave, ale to kombitko nema koule

edit: zkousel jsem ale jen jeden a ten samy kus mam dojem, mozna bylo neco spatne vylozene snim
Jasne, ze ty repra stoji za prd, ale každý, kdo to myslí trošku vážně se zvukem, tak si je vymění, protože ta investovaná částka se vrátí ve výsledném zvuku. Když to prcneš do Mesa boxu, tak sa budeš divit jak to hraje a při slepém testu bys říkal o dost zvučnější jména :wink:
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

bubucci: ano ale pisu kombo NEEEE hlava!!!!! na to pozor...a nez investovat do komba, ktere stoji 15k plus jeste nejake jete repra (dejme tomu tak 3k), tak si radsi poridim hlavu a vyjde mi na nejaky pouzitelny 2x12 box, ktery kdzy bude zavreny bude urcite o necem jinem....ja nepochybuji otom ze s poradnym zavrenym boxem to bude mit zvuk jako krava, sam jsem o nejake bugere s 2x12 mesou premyslel, ale jen pisu ze to kombo stoji za perdel
bubucci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubucci »

McKozias píše:bubucci: ano ale pisu kombo NEEEE hlava!!!!! na to pozor...a nez investovat do komba, ktere stoji 15k plus jeste nejake jete repra (dejme tomu tak 3k), tak si radsi poridim hlavu a vyjde mi na nejaky pouzitelny 2x12 box, ktery kdzy bude zavreny bude urcite o necem jinem....ja nepochybuji otom ze s poradnym zavrenym boxem to bude mit zvuk jako krava, sam jsem o nejake bugere s 2x12 mesou premyslel, ale jen pisu ze to kombo stoji za perdel
V sériovém stavu jo, ale divil by ses, kolika lidem to stačí. Já bych vyměnil v první řadě lampy, repro a cenově by jsi byl o dost jinde, ale taky zvukově. Varianta s 2x12 např. tu mesu nebo engla /dobrý custom box/ je asi to nejlepší v poměru cena/výkon .
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

no prave..a ze sve vlastni zkusenosti muzu rict, ze 2x12 kombo uz nikdy...tezke jako krava
Teorge

Příspěvek od Teorge »

Tak pokud to má boční ucha, tak to není problém odnést.... "do auta" :-D
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“