Behringer
Pravidla fóra
Behringer
Zdravim,
chcem si kupit kombo, uvazoval som nad
behringerom a inymi..
nemam velmi skusenosti s tymyto vecami, chcem kombo do skusobne pripadne na koncerty, teda aby bolo kvalitne a hlucne.
prosim poradte mi ci kupit toto, alebo su aj nejake lepsie...cital som tu ze Kustom alebo Laney su dobre komba, teda okrem Marshallu
napr. toto
vdaaaka za odpovede a pomoc pri kupe komba
chcem si kupit kombo, uvazoval som nad
behringerom a inymi..
nemam velmi skusenosti s tymyto vecami, chcem kombo do skusobne pripadne na koncerty, teda aby bolo kvalitne a hlucne.
prosim poradte mi ci kupit toto, alebo su aj nejake lepsie...cital som tu ze Kustom alebo Laney su dobre komba, teda okrem Marshallu
napr. toto
vdaaaka za odpovede a pomoc pri kupe komba
Naposledy upravil(a) bananmen dne 16.10.2007 13:35, celkem upraveno 1 x.
vdaka za info... blby system mali by to nejako zabezpecit.. jeden clovek TOMAS SRSEN bytom Vrchlického 2532 Žatec uz stihol spravit objednavky v hodnote 15 000 cz..Alesh píše:hele ted trochu offtopic ale zmen si asi ten prvni odkaz... protoze kdyz na nej kliknu tak me to tam hodi prihlasenyho... ale ne za me... i s vyplnenym kosikem.... ale omzna je top teda chyba jen u me
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
njn.....
ale jinak ten BEHRINGER je možná dobrej na začátek,ale když už chceš koupit tu verzi 2*50W, tak do té bych asi nešel....jako neslyšel jsem přímo tu 2*50,ale myslím si, že na bazaru seženeš za stejný prachy něco lepšího....zkus hledat
ale jinak ten BEHRINGER je možná dobrej na začátek,ale když už chceš koupit tu verzi 2*50W, tak do té bych asi nešel....jako neslyšel jsem přímo tu 2*50,ale myslím si, že na bazaru seženeš za stejný prachy něco lepšího....zkus hledat
Moderátoři jsou tu pro vás nebojte se napsat nápad, návrh, stížnost...
Kytara: Fokus H-JCK, akustika Nashville
Kombo: Laney LX65D
+ plno dalších blbůstek
Kytara: Fokus H-JCK, akustika Nashville
Kombo: Laney LX65D
+ plno dalších blbůstek